Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým vyšetřovatelů je vystaven velkým tlakům i zkouškám charakteru, do vyšetřování případu zasáhne nečekané odhalení z minulosti i osobní život jednoho z členů týmu. Už nic nebude jako dřív, osud týmu i životy jeho členů jsou navždy poznamenané. Přes všechny nepřízně osudu i tlaky z vyšších míst jde svérázná a inteligentní kriminalistka Marie Výrová jako buldog za jediným cílem: odhalit vraha, padni komu padni. (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase skvěle, místy krásně mimózní kameru krásně podtrhuje snová atmosféra, kterou dokáže krásně vytvořít i taková maličkost, jako hudební podkres, který zní po celou debatu na policejní poradě a takových ozvláštňujících věcí je tu mraky. Navíc je tu čím dál skvěleji zahraná postava Davidem Novotným, díky němu nevyznívá zákeřně, ale spíš krásně nejednoznačně, Zatím lepší, než první série od Hřebejka. Snad jen tempo by mohlo být vyšší. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu si zvykám na odpudivou kameru a musím přidat jednu hvězdičku za zázrak. Taušovi se podařilo zřejmě pod pohrůžkou násilí uhovořit Lábuse, který zcela výjimečně nepůsobil jako afektovaný transvestita s pedofilními sklony. Neuvěřitelné, bravo pane Tauši! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S velkou opatrností jsem přidal na hodnocení, druhá epizoda na mě nepůsobila tak zoufalým dojmem jako předchozí díl a David Novotný zase jednou vystřihnul skvělého Kužela. Sice mě stále víc otravuje "mirkodušínství" Marie Výrové i vcelku zbytečná postava Kristýny Horové, ale faktem zůstává, že mě tvůrci tentokrát nepřinutili zírat na obrazovku v němém zoufalství. 3*- ()

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novotný dokáže do výrazu narvat na miligram přesně odchycenou dávku zlomyslnosti, nasranosti nebo prostě jenom nenávisti. Zkrátka borec. A jinak to taky není špatný, zvlášť konfrontační dialogy Pechlát - Krobot a Pechlát - Voříšková stojí za to. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zoufalost, bezradnost. Postavy se znovu chovají jak idioti (jestli se z figury Novotného vyklube něco kloudného, tak sním svůj skalp s octem a cibulí), hercům není rozumět a chvílemi je to i dobře. Dialogy jsou totiž opravdu perla. Otravná hudba, zhulená kamera. Ať je už proboha konec. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám to zamotává, jen jsem zvědav, kudy z nudy ven. Nebýt strhujícího hereckého výkonu Jiřího Lábuse na konci dílu a jedné vtipné scény s Krobotem spíše nudné kafíčkování, žvatlání a chození sem a tam. Tady jde jasně vidět, jak tvůrci nadhodnotili stopáž a jak by sérii prospělo minimálně o díl méně. Tak trochu mě přestává zajímat, kdo to vlastně spáchal - a to je u kriminálky hodně špatné. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po počiatočnom nadšení z prvej časti sa dostavil pocit sklamania. V druhom dieli sa divák nič podstatné nedozvie - dialógy sú dlhé a monotónne. Postavy sa len tak "túlajú" po obrazovke. No najviac ma iritoval hrozný zvuk - postavám takmer nerozumieť. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před čtyřmi lety jsem se čílil, že se tady kope do politické mrtvoly- Langer už v té době psal na full time básničky. Dnes tomu tleskám. Jednak by chtěl přes básničky zpět, druhak mu tímto seriálem postavili zasloužený pomník. Škoda, že tak všichni zapomínáme. Návštěva u blazeovaného profesora Lábuse a jeho lepšoidní paní působila autenticky, ale byla už opravdu hodně dlouhá. Jinak jen nějaké drobnosti- například bych jako policajt určitě víc zmáčknul pana Mitnera (Tauše). ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

30% — Nene, druhý díl naznačil, že se seriál stáčí stále více z kurzu, který mě baví. Tady mi přišla naprosto trapná hysterická scéna výslechu postavy Martina Pechláta, ve které se odhalí estébácká minulost majora Vitouše. Vůbec mi tento díl přišel jako taková výplňová vata, nic moc nového k případu jsme se nedozvěděli. Škoda, že se to muselo roztáhnout do čtyř dílů. Jak to tak vypadá, tři by stačily bohatě, možná i dva, bude záležet na tom, jak bude vyšetřování odsýpat dál. Navíc postava kapitána Barana v podání Davida Novotného je taky divně ujetá — ačkoliv chápu, že byl dosazen shora, přesto je mi divné, že při jeho chování s ním už dávno nevyrazili dveře. A nechápu ani jeho, že se takhle chová. Vždyť má-li být tím, na co vypadá, tedy tím, kdo bude vyšetřování směrovat někým požadovaným směrem a zajistí správný výsledek, měl by se naopak chovat nenápadně, ochotně a úslužně a nikoliv tak okatě nesympaticky a protivně. Je to voľaké čudné, uvidíme, co se z toho vyvine. ()

JOKR44

všechny recenze uživatele

Zatím jsem nehodnotil, i když se jedná určitě o nadprůměrný počin ČT. Jen nemohu pochopit to špatné ozvučení ( snad to není jen můj postřeh ) a rovněž mne nijak nenadchla "přeexponovanost" celého snímku ( záměr???) působící jako špatně nastavená sytost i jas obrazu........ ()

cdome.82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i estébáci mají krásnou duši a další nomenklaturní kádry taky. Však to byli všechno vlastně správní chlapíci semletí dobou a jak se jí bránili, až do futer si odkopli.  * za Tauše, * za Doubu. -* za zase strašnej zvuk, ale Tauš+Douba přebíjí zvuk. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady začínají chytat saze. Melíšková je ještě ostřejší než v předchozím Případu pro exorcistu (2015). Malou roličku, ale o to preciznější tu má Jiří Lábus. Plamenná řeč ke konci je tu totiž o modrém ptákovi Ivanu Langerovi, kterého tu přejmenovali na Gelnara a nechali mu post ministra vnitra. Je to takový pomníček politické mrtvoly. 7/10 ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Lábus to zahrál fajn, ale už mě to hnidopištví leze na nervy... S StB se mělo skončit v čas, teď už je pozdě a jenom se člověk nasere.. Prostě taková byla doba... ()

Reklama

Reklama