Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivové z oddělení násilné trestné činnosti v Olomouci pod vedením Marie Výrové (K. Melíšková) jdou do finále při vyšetřování dvou vražd nyní už jasně propojených s rozsáhlou korupcí na Olomoucké univerzitě. Druhá strana udeřila nekompromisně proti týmu vyšetřovatelů, jehož členka Horová (T. Voříšková) jim fatálně nahrála. Výrová se v téměř beznadějné situaci nevzdává a bojuje za každou cenu o to, aby vraždy byly vyšetřeny a pachatel odhalen a potrestán. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (2)

  • V okamžiku, kdy Baran projíždí přes cinkající železniční přejezd, jsou závory už téměř dole. Následuje záběr na Barana v kabině auta, jak se ohlíží se. V dalším záběru je vidět jeho auto opět zvenku, notný kus za přejezdem, avšak závory znovu klesají. (Brain)
  • Na začátku scény v kanceláři ředitele jsou skleničky na stole srovnány uprostřed kolem popelníku. O pár záběrů dále, když Marie odchází z místnosti, jsou náhodně rozmístěny po stole, jako z nich účastníci jednáni pili. Během dusného rozhovoru však nikdo nic nepil, ani voda ve džbánu neubyla. (Brain)

Reklama

Reklama