Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Skupina lékařů a sester navštěvují s plovoucí nemocnicí odlehlé ostrovní vesnice a ošetřují pacienty, kteří nemají snadný přístup k lékařské péči. (Netflix)

Recenze (3)

mmatuli 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál o lodi s lékařskou posádkou zajíždějící na odloučené ostrovy. Vadil mi věkový rozdíl hlavních herců. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ničím to nevyčnívá. Ani to nedokáže pořádně zaujmout. Herecké výkony jsou standardní na takové korejské seriály. Všechno ovšem také jede podle standardní lajny jako v jiných takových seriálech. Proto jsem přestala koukat u 28. dílu a fakt mě absolutně nezajímá, co bude dál. Už jen to, že jsem to dotáhla do 28. dílu mi přijde jako ztráta času, který jsem mohla věnovat zajímavějším sériím. ()

Reklama

Krysap 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková ta klasická lékařská záležitost, poměrně dost zidealizovaná, s nepříliš reálnou hlavní hrdinkou, která odoperuje všechno od transplantace orgánů až po přišití amputované ruky. Kdo máte rád lehce přislazené příběhy o lékařích, jejich pacientech a různých životních trampotách (které samozřejmě mají svojí mez), pak se Vám to bude určitě líbit. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • S hlavní mužskou rolí bylo zprvu spojováno jméno Jin-hyeok Choi. Sto osmdesát šest centimetrů vysoký jihokorejský herec, známý například z povedeného historického seriálu Gu Family Book z roku 2013, ale nabídku seriálových tvůrců odmítl, a tak se v hlavní roli nakonec objevil herec takřka stejně vysoký, jen tedy o šest let mladší, Min-hyeok Kang. (Conspi)

Reklama

Reklama