Reklama

Reklama

Extraordinary Mission

  • Čína Fei fan ren wu (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

bourec 

všechny recenze uživatele

Můj názor na tyhle číňanský filmy je většinou jasnej.Film dlouhej dvě hodiny,kterej se celkem jasně snaží o protipól americkejm velkejm produkcím,dost hodně podobnej korejskejm velkofilmům,kde je svižná akce v podobě honiček ,výbuchů,ale minimum akce face to face.A to je ten kámen úrazu.Když pouštim honkongskej,čínskej,thajskej nebo jinej asijskej film,čekám všechno,čim se místní kinematografie vyznačuje,a to je právě neskutečná akrobacie,krvavý bitky,prostě všechno co má ve svejch filmech třeba Wilson Yip.Když půjdu po velkejch produkcích ,šáhnu samozřejmě po americe.Já se totiž v těch šikmookejch protagonistech nevyznám,neorientuju,a film to degraduje.Oni jsou totiž všichni na jedno brdo.Bohužel ani tenhle film nedosáhne na víc než tři hvězdy.ničim mě nezaujal.60%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ma to strasne obohratu zapletku o infiltracii policajta medzi priekupnikov drog, ktora sa v polovici zmeni na este obohratejsi pribeh o pomste. NIelen ze to nie je nicim novym ozvlastnene, ale ani dramaticka linia poriadne nefunguje, kedze neakcne sceny pôsobia sterilne a bez emocii. Bolo mi celkom jedno ako postavy dopadnu a ani herci nemaju poriadnu charizmu, aby dodali pribehu stavu. Nastastie akcne sceny stoja za to. Oproti nedavnemu tematicky podobne filmu Operation Mekong sa ovela viac drzia pri zemi. Su prehladne natocene a do dostatocnej miery natocene v reali. Len obcas vycnieva nejake hnusne CGI. Dočkame sa mnozstva nahanaciek alebo prestreliek v ktorych sa ani nesetri krvou a finale tvori nonstop polhodinova akcia v ktorej su uz aj nejake prehnane kusky. Takze vysledkom je film, ktory v neakcnych scenach celkom nudi, ale akonahle dôjde na akciu, tak je na co pozerat. 6/10. ()

Reklama

goauld 

všechny recenze uživatele

Rozdíl mezi US blockbusterem a čongovým blockbusterem je v několika velmi zásadmích věcěch. Tak za prvé - abcence tzv. nuceného patritorismu (t.j. žádné vlajkování, žádný bití do prsou....atd ) , za druhé - vcelku uvěřitelné chování všech protagonistů (t.j. žádný logický, psychický a jiný kopance) a nakonec za třetí - absence jakýchkoliv naroubovaných milostných zápletek/vztahů (které spíše jsou pri sledování tohoto žánru - rušivé) a tak dobré dvě hodiny celkem akční podívané, (která opět ukazuje, že i čongové umí udělat akčnárnu) se tam lidi honěj, střílej, intrikují a... safra - hlavní záporák má zkrátka smůlu na "krtky" ;-) . Nicméně k 5* to má přecejen daleko... Po technické stránce (zarušit určitou oblast tak, aby v ní šel pouze satelitní telefon??a to jen DVĚMI stožáry.... no nevim ;-) a pak to dlooooouhé čekání než se na místo dostane armáda/policie??? to nemají něco lepšího než čluny a vrtulník?? navíc v dnešní době??? kdy zrovna Čína je leaderem v prodeji různých dronů atd?? No takže holt zase "průměr" A perlička na závěr :-)) Srandovně vyzní to, že policejní hošíci měli při výcviku na trikách zezdau napsaný US termín pro speciální jednotky - S.W.A.T -, přitom pan "jenerál" měl na stolku vlaječku se srpem a kladivem :-) ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další film o obchodu s drogami a policistovi v utajení, který se snaží zničit drogový kartel. Tohle téma mi někdy sedne, někdy ne. V tomhle případě je to asi průměr - není to špatný, ale zas mě to extra ničím nezaujalo. Začátek byl celkem vlažný, kdy jsem si říkala, že tohle už jsem viděla snad 100x. Když se to ale po pár minutách začalo zamotávat, svitla mi naděje, že to přeci jen bude dobrý. A chvíli i bylo, jenže pak se to ubíralo směrem, který mě zas až tak moc nebavil. Naposledy jsem na podobné téma viděla Operaci Mekong a ta z toho vychází přeci jen o něco lépe. Nedá se tomu ale upřít slušná akce a pěkný exteriéry z džungle. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Režisér a scénarista legendární Volavky, tentokrát v zájmu vydělávání jüanů na pevnině, tým z Hong Kongu se ujal režie, akce, i kamery a nevypadá to vůbec špatně, ale místo brilantní undercover story čekejte poněkud jednodušší scénář (kde jsou jen náznaky zajímavých postav a dějových linek), kde úplně cítím, že byl záměrně kastrován, aby se pevninský vlk nažral a prošlo to cenzurou. Místo toho čekejte slovy recenzenta Huga LP (Asianfilmstrike) horu akce téměř až barokních rozměrů, která je někdy značně přehnaná za hranou. Infiltrátor, který se nedobrovolně stane drogovým uživatelem nešetří nikoho ani sebe, jeho závěrečné showdown na motokrosové motorce v Thajsku je hodně over the top i na čínský prostor. Maximálně zábavné a účinné, ale jsem zklamaný z toho, že herci neměli šanci předvést něco více, rozvíjel se tady zajímavý motiv morálního dilema hlavní hrdinky. Celkově drsný, ale možná až příliš chtěně surový film, který si podkopová nohy poněkud bizarním chováním a motivací hlavních hrdinů. Akčně na jedničku scénaristicky trpím, charaktery, vrstvení příběhu, fakt bída, když uvážíte o koho jde, takže 3,5 hvězdy je akorát. Kurva práce, precizní scénaristi a režiséři mají dělat svůj žánr a ne násilím cpát do nabušených akčňáku alá Dante Lam, ta snaha je moc očividná a působí násilně. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama