Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý Luboš Cafourek je svérázný instalatér z vesnice Tuchlovice u Prahy. Je zručný a poctivý, se vším si poradí, žádné práce se nikdy nezalekne. Nemá auto, za zákazníky jezdí na kole, nebo autobusem, nebo se nechá vozit. Mobil nepoužívá, telefonáty za něj vyřizuje jeho matka, která mu také vaří, nakupuje, pere, dělá účetnictví a řídí chod celé domácnosti. Luboš má vždy na všechno nečekanou a vtipnou odpověď, ale praktický a společenský život mu uniká mezi prsty. Za práci si nedokáže říct pořádné peníze, kamarádům opravuje zadarmo a to, co vydělá, hned utratí za jídlo pro toulavé kočky, nebo prosází. Luboš všechno nepříjemné odsouvá na „později", nebo na „uvidíme". Všechny jeho pokusy o kontakt se ženami končí fiaskem, mamka se marně snaží, aby syn konečně získal partnerku... Vesnická komedie Instalatér z Tuchlovic je o muži, který všem všechno opraví, ale vlastní život spravovat nedokáže. (Falcon)

(více)

Recenze (468)

hony23 

všechny recenze uživatele

Mohl by mi ten dotyčný, který tento film nazval komedií, zmínit jediný vtipný okamžik? Snad kromě diskotéky, která byla spíše bizarní než vtipná, mě nerozesmálo nic. Přitom to není úplně špatný film, trochu tomu chybí děj, ale to panoptikum vesnických buranů celý film spolehlivě odtáhne, aniž by se dostavila nuda. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Průměrná česká komedie ze života v jedné průměrné české vesnici s jinak stylovým Jakubem Kohákem, která rozhodně neměla jít do kin, ale měla se natočit výhradně pro televizi (svojí kvalitou by tomu odpovídala). Film neurazí, ani nenadchne. Celou dobu sledujeme lapálie, patálie a peripetie jednoho instalatéra, což zas tolik zajímavé není. Hlavně, že ve filmu byla neskrytá reklama na jedno z nejhnusnějších mainstreamových českých piv, hádáte správně: Gambrihnus. ()

Nugat 

všechny recenze uživatele

Napůl komedie a trošku drama - to mě rušilo. Odpočinková podívaná. Alespoň z té vesnice neudělali podivnost, jako jiní... ()

Paserak 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale mně se to líbilo. Bylo to takové lidské. Jednoduše ze života.... Na pár chvil jsem si připadal jako na chatě. zatoužil jet na dovolenou k rybníku a dát Gambáč desítku....prostě Instalatér do mě vpustil hezké pocity.....Protože nejsi sprostý, mám tě ráda. ()

Kakofon 

všechny recenze uživatele

Průměrná česká komedie. Ovšem Jakub Kohák mě herecky velmi překvapil. Žádné přehrávaní ani trapný humor z reklam. Ta role se mu povedla na výbornou. 50% ()

johny1913 

všechny recenze uživatele

Znovu na protest proti zdejšímu hodnocení. Asi ne každému film sedne a upřímně je vlastně trochu jednodušší, ale mně udělal radost. ()

Tristanian odpad!

všechny recenze uživatele

Že bude film špatnej, to už se dalo očekávat podle názvu. Jenže tady je špatně opravdu všechno. Od herců přes zvuk až ke kameře a střihu. Tohle dílo působí fyzickou bolest. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Spojovací linka je slabá, napojené skeče (jak jinak děj nazvat) lepší ale kolísavé. Holt každý není Forman. Spolehnout se, že vatu vytuní osvědčení herci, bylo celkem uvážlivé - ale představte si tam nějaké mladé naděje... ()

Syndrom odpad!

všechny recenze uživatele

Zvlád sem to jen do půlky. Vorla nenapadne točit jinak ani rustikální cosi z vesnice, takže použivá naprosto stejný postsynchrony a singly jako před 30 lety v Kouři a to byl muzikál do hajzlu! Jinak je to ubohá snaha svézt se na poetice sprostých vrstev, kterou od(re)startoval Prušinovský v Okresním přeboru. ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Kohák párkrát skočí na kolo, nudně zakonverzuje, provede instalatérské práce, vyhoní si péro atd. Neskutečně nudná ztráta času. ()

Reklama

Reklama