Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý Luboš Cafourek je svérázný instalatér z vesnice Tuchlovice u Prahy. Je zručný a poctivý, se vším si poradí, žádné práce se nikdy nezalekne. Nemá auto, za zákazníky jezdí na kole, nebo autobusem, nebo se nechá vozit. Mobil nepoužívá, telefonáty za něj vyřizuje jeho matka, která mu také vaří, nakupuje, pere, dělá účetnictví a řídí chod celé domácnosti. Luboš má vždy na všechno nečekanou a vtipnou odpověď, ale praktický a společenský život mu uniká mezi prsty. Za práci si nedokáže říct pořádné peníze, kamarádům opravuje zadarmo a to, co vydělá, hned utratí za jídlo pro toulavé kočky, nebo prosází. Luboš všechno nepříjemné odsouvá na „později", nebo na „uvidíme". Všechny jeho pokusy o kontakt se ženami končí fiaskem, mamka se marně snaží, aby syn konečně získal partnerku... Vesnická komedie Instalatér z Tuchlovic je o muži, který všem všechno opraví, ale vlastní život spravovat nedokáže. (Falcon)

(více)

Recenze (468)

Baru.No1 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála českých komedií, kterou můžu pochválit. Děj je velmi jednoduchý a konec je trochu předvídatelný. Kohák svou roli zahrál na jedničku. Film docela utíká a pár vtipných scén se v něm taky najde. Za mě 6/10 :) ()

R-2 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl v kině - ztráta času i peněz - 0% Vorel se zbláznil a Kohák a spol s ním, že tohle bude průser, museli všichni tušit už po začátku natáčení, film bez děje, roztažený (i těch 85min. je sakra dlouhých), jediné co je z filmu, je Kohákovo ježdění na kole..... Trochu málo. Holubová slabá jak nikdy, nikde, Čtrvrtníček dá jeden, dva ftípky a Budař jen kecy na cikány. Prostě nula a nuda. ()

Pajas92 odpad!

všechny recenze uživatele

Po hodině jsme odešli z kina pryč. Celé kino se smálo prázdným hlaskam, uz se nedivím, proč je na babovresky vyprodáno. Nikdy víc! ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Vše to stojí pouze na Jakubovi, který je k této roli vyloženě zrozen, ale jinak je to jak šité horkou jehlou - vždy náznak dobré akce, vtipu, scénky, ale snad pokaždé to tak nějak vyšumí do prázdna. Zkrátka pan Vorel pro mne asi nikdy nebude zrovna oblíbený režisér... ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na rozdíl od jiných českých nesmyslů tohle celkem jako jednohubka ušlo. Nejedná se, že o žádnou komedii, u níž se člověk doslova řeže, ale i tak se to dá ještě akceptovat. ()

FatimaO 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentářů jsem ani neměla chuť se na to podivat, ale musi říct, ze jdem teda čekala větší hrůzu. Kohakovi role sedla a Vorlovi jistou věrohodnost a poctivost nelze upřít. ()

Nessak 

všechny recenze uživatele

Zadrhávající postavička hraná zadrhávajícím všeumělem, který je úplně všude. Za mě je pana Koháka 3x víc než bych snesl a proto 2* ne 3 z 5. Film nenadchne, nepobaví, neurazí - jako podkres pro práci se dá. Režiséra Vorla mám rád - škoda že v případě Instalatéra z Tuchlovic upustil od své pro něj typické hravosti, bláznivosti a jiného vnímání světa a dal se směrem k realitě. Na druhou stranu - oblíbené téma Bohdana Slámy - tedy lůzr, nicka, jiný někdo v díře - podal Vorel tak, že jsem film dokoukal a nebyl jsem otrávený. A mám rád dobré konce. A Instalatér končí dobře ;-) 49% ()

codyak 

všechny recenze uživatele

Chvílema jsem si myslel, že to vypnu... Ale nakonec jsem to dokoukal a jsem tomu rád. Příjemný film o ničem, který z ničeho dělá mnoho. ()

Monditrade 

všechny recenze uživatele

Občas nechápu některé komenty... ale toto je velice podařený snímek. Vorla mám rád a toto je trochu jiné, než jeho předchozí počiny. Ale je to moc hezké. Kohák svých 15 minut slávy zvládl na jedničku. Určitě nikdo od něj nečekal výkon ala Rudolf Hrušínský.. to by musel být úplně vymletej... myslím, že právě proto jaký Kohák je a jaký je to jantar toto právě hrál.. :-) a dobře ()

Foxikus 

všechny recenze uživatele

Film se mi nelíbil z toho důvodu, že nebyl dostatečně vtipný. Když už to je komedie (myslím, že to bylo více drama) musí alespoň sršit vtipem. Děj byl nudný, nevýznamný. Výkony nebyly téměř dobré. Proto mě celkem zklamal. Ale aby jsem jenom nekřivdil, film nebyl až tak hrozný, a proto dávám 2 hvězdy. ()

injoy 

všechny recenze uživatele

Český filmy moc nemusím, ale po těch americkejch scifi, 3D super hero movies, je tohle příjemný oddych. ()

Renciasko 

všechny recenze uživatele

Film, počas ktorého vám jednoducho mozog prestáva pracovať a len čumíte s otvorenou tlamou čo to má byť? Film ale dokáže niekoľkými vtipnými momentami pobaviť ale ako celok pôsobí chaoticky a bez hlbšieho významu. Mám ale pocit, že o to asi ani nešlo. Zaujímavá bola pasáž na začiatku a konci filmu, ktorá bola takmer identická: vyprevádzanie inštalatéra do práce, svačinka a pusa. Akurát miesto mamičky si našiel ženu. (alebo ona jeho). 55% ()

Reklama

Reklama