Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na golfovém hřišti se najde useknutá hlava známého komika Pánka popraveného mečem jako ve středověku. Důvod k jeho vraždě a pomstě měly nejen známé tváře, které Pánek zesměšňoval ve svém televizním pořadu, ale motivem mohly být i jeho dluhy a honba za pokladem. Detektiv Beran se spisovatelkou Klaudií začnou prověřovat členy prominentního golfového klubu, narazí na obchod se starožitnostmi, na hledače pokladů a vzácných mincí, ale také na podivnou sektu praktikující archaické rituály. Během vyšetřování případu se na oddělení nečekaně objevuje major Drexlerová z generální inspekce, která prošetřuje zásah, kvůli kterému byl Beran mimo službu. Berana musí na případu zastoupit detektiv Janda a Klaudie začíná postupně chápat, že hledaný námět na svou novou knihu má celou dobu před sebou v podobě Beranova průšvihu. Najde Klaudie tu správnou inspiraci dřív, než bude nenápadný pachatel znovu bezhlavě vraždit? (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší na epizodě byl opět "tvrďák" Beran, navíc mu dnes konkurovala ještě tvrdší Dana Morávková. Jinak je i tento díl pěkně obsazený ve vedlejších rolích a případ odlehčeně a naivně pohodový. ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Prej mate ucpanou auru. Chtelo by to prostouchnout". To jsem se opravdu nasmal. Cim vic dilu vidim, tim vic neverim Revayiovi a Beranovi ani slovo. Alespon ze ta Sona je obcas co by se za nehet veslo vtipna. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama