Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vražda nájemného fotografa na půdě domu s dokonalým výhledem zavede detektivy z oddělení vražd Berana, Jandu a Čapka opět do světa VIP. Pátrání poodhalí nechutné pronásledování slavných osobností senzacechtivými paparazzi a v hledáčku  policie se ocitne nejen šéfredaktorka bulvárních novin, ale také pochybná soukromá detektivní agentura pro záletníky. Do vyšetřování případu se jako svědkyně zapojuje i zvídavá spisovatelka Klaudie Wolfová, která má o slavných lidech přehled. Svými trefnými psychologickými postřehy,  spontánními nápady a bláznivými spekulacemi se neustále plete kriminalistům do práce. Podaří se jí opět zazářit a společně s nimi dopadnout vypočítavého vraha hnaného ambicemi, který se neštítí vůbec ničeho? Kdo je tajemný ozbrojený muž s cigaretou, který Klaudii na každém kroku  sleduje?  Znamená její  spolupráce s policií návrat na oddělení nebo naopak definitivní konec? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V jedné chvíli jsem si myslel, že nějací špatní herci někde něco předvádějí, nějakou scénku, aby byl díl vtipný, a pak někdo řekne stop a zjistíme, že jsme ve studiu a celé to byl fór a konečně nastoupí skuteční herci... A ono furt nic, jelo se dál. Naprosto zmatené zápletky, dialogy, chování postav. A motiv Kuřáka vykradený z Akt X. Řekněme si to naplno, bylo to amatérské, vlastně tím urážím amatéry, špatné po všech stranách, a dokonce ani moje, k těmto paskvilům velmi tolerantní žena a její máma, prohlásily, že to byla blbost. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci pokračují ve stejném stylu, jako v první sérii. Tento díl nebyl ani napínavý, ani vtipný, ani akční, ani zajímavý. Postavy chodí a mluví a paní spisovatelka řeší u psychoterapeuta kouření. A najednou byl konec. Dost bídný konec. I na sobotní programovou bídu málo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli jsem zčásti vydržel sledovat první řadu,a ohodnotil jsem jí s přivřenym okem jako celek dvěma hvězdicema,tak první díl druhý řady je čistočistej děs.Spousty snovejch scén,spousty scén,který jsou v díle na hovno,a střihač stříhal jako vzteklej,takže to občas působí,že herci ani nestihli doříct větu.Doslova děsivě pitomej zážitek.20%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem jen S01E01 a to mi stačilo. Teď jsem se dostal k S02E01 a musím konstatovat, že to má hodně shodných věcí - solidní obsazení je asi jediná pozitivnější věc, jsem rád, že si Soňa Norisová zase něco vydělala navíc, ale já se divákem tohoto seriálu nestanu. Nezavrhuju to nějak silně, ale pro mne to není. Jediná věc, která mne baví je Revai s párátkem ( doufám, že to není furt to samé )... tak já si počkám na progres a těším se na S03E01. ()

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele

Byl to jen pokus z nudy a dobře mi tak. "Bártovky" se opět předvedly. Nuda ano, logika ne. Chlap dostane klackem po hlavě, upadne na zem a sluneční brýle má stále na očích. Až se probere, má oko a tvář modrou. Kriminalisté z místního oddělení osobně zatknou ministra, dají mu pouta a ty mu nesundají ani ve výslechové místnosti ... To fakt u nás jde? ()

Jaryktichy

všechny recenze uživatele

Ani už nevím proč jsem čekal na tento nový díl druhé série, ale rozhodně mě přesvědčil k tomu, že se už na tento příšerný seriál nikdy nepodívám. ()

Reklama

Reklama