Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele adelina8 k tomuto seriálu (1)

V.I.P. vraždy (2016) 

Proč tolik odpadů??? Ano, není to nejlepší seriál všech dob, ale rozhodně to je koukatelné. Mám pocit, že většina tu "odpaduje" jen z důvodu, že je to produkce Primy a není možné, aby taková "žumpová" televize vyplodila i něco kvalitnějšího. Něco je přitažené za vlasy a občas mě postava Norisové štvala, ale v celku jde o příjemnou detektivku, která je i místy vtipná. Modrava má 48%, tady je to na 25%, přitom z mého pohledu jsou seriály víceméně srovnatelné. Takže za mě tři hvězdy naprosto zasloužené. Navíc si mě čím dál tím víc získává Patrik Děrgel. Ve starších věcech jsem mu nemohla přijít na chuť, ale jako herec se zlepšuje. No a když mu ještě protrhají obočí, tak se na něj dá i koukat :) ()

Reklama

Reklama