Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Můj problém je, že mám rád detektivky, takže jsem se po počátečním překvapení nechal (doslova?) ukolébat tímto žánrem, který mi spolu se dvěma hlavními představiteli relativně nevadí. Na rozdíl ode všeho ostatního - máme definitivně potvrzeno, že sestry Bártů talent nemají a je třeba otevřeně přiznat, že tenhle seriál je plagiát. Docela bych se, být primou, začal i bát. 30%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak už i čeští detektivové z SKPV si chodí pro moudra ke spisovatelkám. To je dobře, že držíme světový trend. Jenže je to celé věrohodné asi jako papoušek na Antarktidě, zábavné jako projevy v parlamentu a napínavé jak recitál Karla Gotta ve Slaném. Nicméně já se pokaždé bavím nad těmi pitomostmi tak škodolibě, že tomu nějakou tu hvězdu musím dát. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem pouze jeden díl - po pravdě jsem čekal, že to bude horší. Když se podívám na běžnou tv produkci, tak vcelku slabší průměr. Je to naivní, s realitou to nemá moc společného, mladý kriminalista z oddělení vražd nevěrohodný, dvojice se spisovatelkou přihlouplá, .... ale což, já na to koukat asi nebudu a natáčení se horší věci. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto odporného derivátu z různých jiných, cizozemských, originálních seriálů je stejně intenzivní zážitek, jako provádění obřízky nůžkama na živej plot....Těžko na to zapomenout. Duo Norisová-Děrgel se tímto zařadilo v žebříčku oblíbených sympaťáků hned za dvojici Hitler-Himmler. Beran a Vlková. Celá salaš se posere smíchy. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Smutný příklad toho, když se dvě piče (scenáristky) a jeden čurák (režisér) dostanou k péru (pomůcka na psaní, též hovorově pyj) a vagině (kamera v Česku). Zahodit, smazat, spálit! Zkrátka zapomenout, že něco pod názvem V.I.P. vraždy existuje. Opravdu impresivní seriál, který vás inspiruje k tomu, jak správně zabít televizi. A pak být vyšetřován Patrikem Dělohou a Soňou Noklitorisovou. 0% ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Kriminální seriály mám rád a Soňu Norisovou mám ještě raději, ale první díl "VIP vražd" mne nijak nenadchl. Pojetí práce kriminalistů je tu krajně naivní, humor násilný a samotná zápletka také nic moc. Po prvním dílu s bídou za 2 *, uvidíme jak se to bude vyvíjet... Hm, moc se to nezlepšilo - humor působí i nadále spíš tragicky, každopádně uměle (příkladem budiž už "vtipný" kontrast jmen hlavních postav) vztah ústředního dua je totální klišé od A do Z, stejně jako celá řada motivů a postav a věřit, že policejní praxe vypadá tak, jak ji předkládá tento seriál může leda dítko předškolního věku. Po přetrpěném čtvrtém dílu přestávám sledovat a hodnocení nechávám tak vysoko jen díky sympatiím k Soně Norisové, Petru Dvořákovi, Janě Strykové a některým dalším dobrým hercům, kteří zde bohužel svoje kvality nemají kde zúročit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy klasická česká detektivka, jen se neodehrává v žádném pěkném prostředí, takže nemá co nabídnout. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holky Bártovy viděly Castla, pak si pustily nějaký horor o exorcismu, mezitím koukaly na Sedm statečných, a když se ráno probudily, měly hotový hned celý seriál. Není zde nic originálního, nic zajímavého, herci dostali přehnaně pitvořivé role (matka, Sandra Nováková, Révai), nebo doslova pitomé (samotný Děrgel). Popravdě, jestli měl být Děrgel nějaký super chytrý polda, tak mu některé věci kdovíproč docvakávaly hodně pozdě. Policejní vyšetřování samotné je nedůvěryhodné. Ale ono spíše jde o tu VIP recepci, až seriál vyjde knižně. Jediné, co v seriálu ujde, je kamera a jako vždy Jirka Dvořák. Ale bych byl raději, kdyby hrál poldu u Stracha. Děrgel se svou věčnou přednasraností je trapný. ()

janytips odpad!

všechny recenze uživatele

Hroznej brak, parodie na kriminálku. Dočetl jsem se, že na tom spolupracoval šéf pražský mordparty a udílel cenné rady...no neni to vidět. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Nepřesvědčivé. Nepřesvědčivé postavy, nepřesvědčiví herci. Pokusné hraní na slovní humor je dost kostrbaté. Případ se v podstatě dokončil sám od sebe aniž by detektiv v podstatě vůbec něco vyšetřil a odhalil. (po prvním díle určitě ne víc jak 2 hvězdy) edit (4 díly): Takové ignorantské mladé ucho by u policie dlouho nevydrželo... Třetí a čtvrtý díl jsou aspoň po stránce detektivní zajímavější a ne tak ploše jednoduché. ()

jhsoft odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Krimi serialy mám rád,ale tohle? Hlavní roli hraje obočí Děrgela, kterej se hodí do divadla pro základní školu a né do role vyšetřovatele. Dal bych jednu hvězdu za Norisovou, kterou mám tatktéž rád, ale touhle rolí se hodně shodila. Totální odpad. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý tuzemský téměř bezkonkurenční epic fail, na němž je nejzajímavější ona nez(á)měrná důslednost v diletantsví a řemeslné pomýlenosti, s níž se duo El Barto a téměř všichni ostatní s každou další minutou vzdalují svým původním záměrům.. A tak nám vzniká nový velmi svérázný subžánr, který si dovoluji nazvat bulvektivkou.. BULimickou a BULVární filmařinu se stejně BULVárními pseudohvězdičkami, z níž jednomu lezou BULVy z důlků, snad ani nelze nazvat výstižněji.. ()

k4n9ur 

všechny recenze uživatele

Hrůza děs. Hlavní role - detektiv - těžký amatér. Připomíná mi to když si hrají malí kluci na nějakýho akčního nebo zkrátka filmového hrdinu. Ta brejlatá čarodejnice je zase strašně ohavná. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Český odvar seriálu Castle na zabití, ovšem s mnohem slabším nápadem a dost předvídatelným scénářem. Vraha odhalíte hned, což u detektivky není moc příjemné. Jediné, co vás na seriálu může těšit je zajímavé obsazení a příjemné charaktery. Scénáristkám jdou lépe ty "vztahové a rodinné seriály", v ostatním mají ještě hodně velké rezervy. EDIT: Tak pozor, nová taktika, vybalit hned 6 podezřelých, různě je propojovat a nakonec se vytasit úplně s někým novým ... Ale tak ano, to už bylo trochu chytřejší. Teď jen najít kompromis. ()

Reklama

Reklama