Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (2)

V.I.P. vraždy (2016) 

Holky Bártovy viděly Castla, pak si pustily nějaký horor o exorcismu, mezitím koukaly na Sedm statečných, a když se ráno probudily, měly hotový hned celý seriál. Není zde nic originálního, nic zajímavého, herci dostali přehnaně pitvořivé role (matka, Sandra Nováková, Révai), nebo doslova pitomé (samotný Děrgel). Popravdě, jestli měl být Děrgel nějaký super chytrý polda, tak mu některé věci kdovíproč docvakávaly hodně pozdě. Policejní vyšetřování samotné je nedůvěryhodné. Ale ono spíše jde o tu VIP recepci, až seriál vyjde knižně. Jediné, co v seriálu ujde, je kamera a jako vždy Jirka Dvořák. Ale bych byl raději, kdyby hrál poldu u Stracha. Děrgel se svou věčnou přednasraností je trapný. ()

Namířeno na hvězdy (2018) (S02E01) odpad!

V jedné chvíli jsem si myslel, že nějací špatní herci někde něco předvádějí, nějakou scénku, aby byl díl vtipný, a pak někdo řekne stop a zjistíme, že jsme ve studiu a celé to byl fór a konečně nastoupí skuteční herci... A ono furt nic, jelo se dál. Naprosto zmatené zápletky, dialogy, chování postav. A motiv Kuřáka vykradený z Akt X. Řekněme si to naplno, bylo to amatérské, vlastně tím urážím amatéry, špatné po všech stranách, a dokonce ani moje, k těmto paskvilům velmi tolerantní žena a její máma, prohlásily, že to byla blbost. ()

Reklama

Reklama