Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray (Pat Healy) je začínající podnikatel, který se zabývá vysoce specializovanými simulovanými únosy, jež pro klienty představují "alternativní terapii". Když ho kontaktuje tajemná klientka (Taylor Schilling) slibující za víkendový únos tučný honorář, vrhne se na tuto zakázku. Ale ta není vůbec taková, jakou se zdála být. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

joker.george 

všechny recenze uživatele

Take Me funguje jako sympatická jednohubka, která mi ukázala, že má srdíčko. A ode mě je jedině fér, že jsem jí službu mohl malinko vrátit tím, že jsem její hodnocení zvýšil o pár procent. Snímek je minimalistický, ale vynahrazuje to herci, vtipem a nápaditostí, i když mi přišlo, že se inspiroval jedním známým filmem. Je dobře, že se nesnaží věci překombinovávat a hrát si na něco víc, protože mu sedí, jaký doopravdy je. (Netflix) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Take Me" ma bavilo. Ale najmä z jedného dôvodu, a tým je Taylor Schilling. Pozrite si tento film a určite budete so mnou súhlasiť, že sa pri filme náramne baví a užíva si to plnou parou. Tá sa do tejto role dostala natoľko, že jej človek úplne všetko verí. A hoci sa na konci síce dočkáme toho, čo si myslíme, že príde, tak je to zábava. A Pat Healy to musí pekne krásne odtrpieť. Čo už? Je to jednoduchý film s jednoduchou zápletkou, ale tie herecké výkony sú podľa mňa skutočne skvelé. A dosť tento film ťahajú hore. Takže si to človek s týmito postavami užije. A sú tu momentky ako keď Pat Healy (alias Ray) prehltne kľúč od auta, alebo keď Taylor Schilling (alias Anna) drží v ruke pušku a človek skoro verí, že Raya zastrelí. Alebo prípadne guličková pištoľ, debata s policajtmi... celkovo beriem film ako dobrý zážitok a ako komédia to funguje. Čeknite si to a zhodnoťte sami. Hodnotenie: B ()

Reklama

Destheras 

všechny recenze uživatele

Film Take Me mě naprosto uchvátil. Skvělý herecký výkon nejen Pata Healyho, ale i Taylor Schilling vyvažuje trochu jednoduchý děj, který ale na diváka zapůsobí. Po celou dobu jsem vlastně nevěděla, co se děje a jestli je to opravdu tak jak si myslím. Zasmála jsem se nejednou nad hláškami Taylor. Za mě určitě 4 hvězdičky. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Take Me je v prvním plánu komedie. Kdyby tvůrci ještě víc zatlačili na pilu, tak by to byla taková ta absurdní coenovská kriminálka, kde se blbcům všechno rozsype pod rukama a oni se začnou zabíjet. Jenomže ono se na pilu až tak netlačí. Spíše než cokoliv jiného je to žánrové cvičení, kterému ubližuje srovnání s jistým filmem a řeči o šokující pointě. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celá ta myšlenka není dotažena do konce, ale nemůžu si pomoct, já jsem se u snímku "Take Me" mě prostě bavil. Celou dobu si říkáte, jak to vlastně je, i když pravda, finále není zrovna z těch nečekaných, ale herci jsou natolik dobří, že jim ty jejich role věříte. Je to docela zábavné, akorát drsné a za mě milé překvapení. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama