Reklama

Reklama

Wu kong chuan

  • Čína 悟空传 (více)
Trailer

Recenze (3)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná adaptace opičího krále a z Fantasy žánru si za poslední dobu nevybavují moc lepší věci. Potěší Eddie Peng i Shawn Yue, na Čínu slušné triky ( finále je pěkně epické) a povedla se i akce ikdyž té kupodivu nebylo tolik, kolik bych chtěl. Slušné. Příběh***, Akce***, Humor*, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 6/10. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Další adaptace opičího krále si tentokrát přizpůsobuje příběh dost po svém, ale nic světoborného neuvidíte. Eddie Peng je jako opičí král cool, souboje a CGI nadprůměr, stejně jako hudba, ale postavy zase až tak zajímavé nejsou. Ni Ni, Shawn Yue a další herci nemají zase tak moc hrát, byť jim kostýmy a role seknou. Celkem fajn fantasy, které má sice těžkopádný úvod, ale slušný střed a slušně vygradované finále. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další zpracování Opičího krále, tentokrát s Pengáčem v hlavní roli. Ten se mi líbil, Opičí král v jeho podání byl parádní, stejně jako Šóník a ostatní postavy. Jejich pětičlenná skupinka spadlá z nebes byla fajn. Jen mě bohužel moc nezaujal příběh. Hlavním důvodem bude asi dost vyumělkovaný prostředí a celkově to zas bylo zbytečně přetrikovaný. S tím mívám v poslední době u čínských fantasy největší problém. I když jsou triky většinou kvalitní a i to k tomu žánru patří, stejně jako nadrátování, bylo toho prostě moc. Naopak hudba má u mě plus. ()

Reklama

Reklama