Reklama

Reklama

Recenze (6)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Dark Ages jsou za rohem, vražd přibývá, ale násilí se kupodivu furt nestupňuje. Čekal bych od Refna větší koule, zatím je to až překvapivě koukatelný. A kdybych chtěl koukatelný, nemrhám časem s tímhle. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ti klauni, co si říkaj politici, jsou prostě mimo. Jen neškodný šum na pozadí kolapsu americkýho impéria. A až Amerika padne, milý příteli, vrátíme se přesně tam, kde lidská civilizace začala vzkvétat. Do temnýho středověku. Chápeš mě vůbec, co myslím tím temným středověkem? Z lidí se stanou smečky primitivních barbarů. Zvířata. Kdysi totiž byli jen zvířata a příroda. Pak přišli lidé nesoucí kříže. Ti všem vnukli myšlenku, že jsme středobodem vesmíru. Že hvězdy obíhají okolo nás. A několik set let po Koperníkovi jsme se pomalu dovlekli tam, kde jsme teď. K tomuhle vrcholku lidských úspěchů a hříchů. Pak stačilo jen znásilnit přírodu k obrazu svému. Rozbili jsme atom a zničili tětivu reality. A dílo bylo dokonáno. Světla našich měst nyní dosahují dál než všechny hvězdy na obloze. Čím dokonalejší jsme, tím víc jsme psychicky labilnější. Vzešli jsme z krutosti a povahy násilí. A ta nikdy nezmizí. Jen čekala, než se staneme otroky vlastního systému. Teď ale nastal čas chaosu. Všechno se rozpadá, a my se nakonec navzájem pohřbíme. A přesně to je náš úděl." ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda má úderný otvírák, který přislíbí, že by se mohlo něco začít dít, ale bohužel opak je pravdou. Pokračujeme v načančaném svícení stromečků na parkovišti. Za zmínku stojí snad jen účast herního guru Hideo Kojimy v závěru. ()

Reklama

Reklama