Reklama

Reklama

Anne s E na konci - Série 1 (2017) (série)


O tvém osudu rozhodne tvá vůle (S01E01)

(epizoda)
  • Kanada Your Will Shall Decide Your Destiny (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamělí sourozenci Matthew a Marilla Cuthbertovi očekávají v Zeleném domě příjezd chlapce. Kvůli špatně vyřízenému vzkazu ale dorazí energická sirota Anne Shirleyová. (Netflix)

Recenze (3)

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nikdy jsem neviděl takhle úchvátný úvod seriálu. Po prvních 15 minutách takové podlouhlé nudy seriál díl nabral velice rychlé tempo, a byl úchvatný až do konce. Mnoho pěkných záběrů, zatím skvělý příběh a postavy a celkově to skvěle funguje! [89 %] ()

Veeria 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je ve stopáži delší oproti ostatním. Je to dáno tím, že tvůrci chtěli seznámit diváka s postavami, prostředím. Vyzdvihnout musím citlivost kamery na zachycení krás přírody. Úchvatná hudba, která do detailu podtrhuje kontext příběhu. Úžasné kostýmy. Postavy jsou vybrány velmi dobře a těším se na vývoj tohoto seriálu. :) ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy som nebol priaznivcom Anny, a preto ma šokovalo, že mi tento 1. diel seriálu prišiel tak úchvatný. Toľko krásnych záberov prírody a skvelé Annine monológy, na ktoré je vďaka 7 hodinovej stopáži dosť miesta. Dokonalá práca s kamerou. Kontrast medzi zlými spomienkami a pozitívnou fantáziou dodáva seriálu potrebnú dynamiku. Na konci som sa pristihol, že mi je Anny ľúto. Takú intenzitu stotožnenia sa s filmovou postavou, ako dnes, zažívam málokedy, Uvidíme, či mi to vydrží celý seriál. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama