Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ubehlo už 8 rokov, odkedy sa Martin a David spoločne stretli na veľkolepej ceste na hranici medzi Quebecom a Ontariom. Hoci zostali priateľmi, čas si vyberá svoju daň a už je to rok, čo spolu neprehovorili. To sa rázom zmení, keď musia spolu čeliť profesionálnej skupine, stojacej za krádežami áut. (Real Tom Hardy)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Popkornový policejní buddy film s námětem, který vždy v tomto žánru fungoval a jak je na tomto snímku již podruhé, co se týče hlavních postav, vidět, při dobrém scénáři a hereckých výkonech funguje i nadále. Tvůrci se k tomu opět postavili čelem a podařilo se jim na předchozí snímek navázat až překvapujíc dobře. A tak tu máme opět zábavnou akční komedii se vším všudy, co takový buddy film má mít. Děj se odvíjí ve své jednoznačnosti a jednoduchosti, Patřičné klišé a humor z toho vyvěrající dodávají všemu své kouzlo pobavit a zanechat ucelený filmový zážitek. Z kanadské kinematografie se dá říci, že se jim to i napodruhé povedlo. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Oba díly kanadské akční buddy komedie s Colmem Feore. Opravdu doporučuju, je to strašně svěží a zábavný. Jasně, má to nižší rozpočet a pohybuje se to někde lehce pod 7/10, ale tohodle subžánru se točí tak málo. Potěšilo finále druhého dílu a taky to, že to dobře využívá 2 jazyky, takže rozhodně bez dabingu! ()

Reklama

JendaBenda 

všechny recenze uživatele

Silné charaktery, žádná hluchá místa, vtip i akce. Zajímavé propojení dvojjazyčných regionů. Dojemné části byly uvěřitelné a ne přeslazené. Jen ti záporáci - agenti byli slabí. Zloději aut naopak dobří. Vtipná scénka na mostě a pak na stanici. "To nebyla francouzština, spíš švédština...." ;-) Za mě i 90% hlavně za konec. Je jsem spokojen a to jsem nečekal vůbec nic. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný televizní film, s výborně podanou lehkou řevnivostí jak mezi anglicky a francouzsky mluvícími Kanaďany (viz samozřejmě i první "díl"), tak mezi Kanaďany a Američany. Zvlášť Amíci jsou tady za totální blbce, což není obvyklé. Celkově svižné, občas trochu patetické. A překvapivě mi nevadil ani happyend, formou typický spíš pro Hollywood než pro kanadské tvůrce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že by druhý díl mohl nějak výrazně zaujmout, ale ukázal se, že když máte fajn postavy a smysl pro humor, tak uděláte film, který bude vtipný i na podruhé. A skutečně vtipný je, má docela fajn zápletku, emotivní scény, ale hlavně výborný humor, který není ani chvíli trapný nebo pitomý. ()

Reklama

Reklama