Reklama

Reklama

Kekkai sensen - & Beyond

(série)
Trailer 1

Epizody(12)

Obsahy(1)

Před třemi lety se nad New Yorkem otevřela trhlina mezi Zemí a Neznámem. Během jediné noci bylo město zničeno a znovu obnoveno a v neproniknutelné kopuli uvěznilo obyvatele New Yorku spolu se stvořeními z jiných dimenzí. New York byl překřtěn na Hellsalem's Lot - místo, kde se setkává nadpřirozeno a šílenství s běžným životem. Nadpřirozené bytosti, šílená stvoření a jiní další touží po tom zničit kopuli, která je zde vězní, a proniknout dál do světa lidí...
Kekkai sensen & Beyond je pokračováním anime série Kekkai sensen z roku 2015 a opět se zaměřuje na agenty z organizace Libra, kteří chrání město, jeho obyvatele i okolní svět před stále novými a nepředstavitelnými hrozbami. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to stejně dobré jako první série, i když mě tam nějaký ten ucelenější příběh tentokrát spíš chyběl. Na druhou stranu i jako episodický seriál to díky fantasii a skvěle bláznivým postavám bez problému obstojí. Finále opět skvělé a při poslední bitvě, kdy to tam Klaus neskutečně zandá za skvělého audiovizuálního doprovodu jsem si říkal, že to bylo opět prostě super. 8/10 ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jeblé jako první série, ne-li víc. Ten unikátní mix humoru a akce je prostě nepřekonatelný a zase se toho na obrazovce děje tolik, že člověk neví co vnímat dřív. Hlavně a především se ale přestalo hrát na super-vážný propojený příběh a místo toho dostávají prostor všechny zajímavé, nevyužité postavy z první řady (Chain!). Animace je opět skvostná, soundtrack skvělý, opening i ending pěkné. Ve výsledku o třídu lepší než první řada. 8,5/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria o niečo lepšia ako prvá. Bohužiaľ neprekusol som prílišnú epizódovosť aj keď anime je naozaj pozerateľné nenúti ta pozerať ďalší a ďalší diel, ale inak kvalitu musím uznať, že majú charaktery, príbeh animácia aj všetko ostatné. ()

q66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice je to stále epizodické, ale kvalita už tolik nekolísá a drží si překvapivě solidně konzistentní úroveň; kromě toho druhá řada umí daleko lépe pracovat s charaktery, jejich vývojem a interakcemi (trochu překvapivě tu ta epizodičnost i občas napomáhá - sice by to normálně byl problém pro centrální dějovou linku, jenže tentokrát se seriál nesnaží předstírat, že nějakou má, takže je v mezích možností všechno OK - hlavně Klaus je sice furt nuda a omezení dané předchozí řadou se tu trochu projevují, ale celkově jde o nadprůměr). Režii už nemá na starost Rie Matsumoto; nový režisér sice nemá moc zkušeností a už to není tak efektní jako dřív, ale vynahrazuje si to řemeslnou poctivostí, takže z mé strany žádná ztráta bodů nebude. Grafický styl, animace a soundtrack jsou stále stejně stylové a tudíž ani tam nemám co vytknout. Takže nakonec jde opravdu o třídu lepší záležitost... 7+/10. ()

Reklama

Reklama