Reklama

Reklama

Oi niitä aikoja

(hudební videoklip)
  • Finsko Leningrad Cowboys - Those Were the Days (více)

Recenze (11)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak sa pozrime na to, ako sa pekne prvýkrát pozerá na Eiffelovu vežu a ako sympaticky sa dajú osvojiť tóny známej piesne. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Videoklip k písni Those Were the Days v podání Leningrad Cowboys. V klipu uvidíte nejen Leningrad Cowboys v pařížské kavárně, ale taky krásnou Leningrad Cowgirl, psa a za barem Elvise jak by vypadal, kdyby byl fandou téhle jedinečné skupiny. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Kraťásek- Leningradští kovbojové představují. A já jsem naprosto okouzlená. Eiffelovka 1994, muž s patkou, s oslem a kbelíkem, kavárna s cedulí zákaz vstupu oslům a hlavně píseň: „Once upon a time there was a tavern Where we used to raise a glass or two Remember how we laughed away the hours .And dreamed of all the great thingswe would do. Those were the days my friend .We thought they'd never end.We'd sing and dance forever and a day. We'd live the life we chaose.We'd fight and never lose For we were young and sure to have our way.La la la la..“ A do zpěvu se dává dáma u baru s ryčivým „R“ jednou tak a jednou jinak. Já si tenhle kousek přidávám do Topu a ostatním doporučuji do. To chci vidět . ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama