Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi. A pak se to stalo. Jeden zakopl, padl na druhého a oba povalili kotel s hříšnou duší. Toho využila hříšná duše. Rozběhla se k otevřené bráně, kterou zrovna staří čerti větrali a než se kdo nadál, byla pryč. Bylo zle. Luciper se rozhodl pro trest – čerti musí jít na svět a každý přivést do pekla jednu hříšnou duši. Pak jim bude odpuštěno. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Decado23

Decado23 (hodnocení, recenze)

Proč? Ublížil jsem Ti nějak, znáš mě? Nebo jaký je důvod toho co mi přeješ? Tak se tobě ten film nelíbí, to chápu, každý vidíme svět jinak, ale určitě to není důvod mi přát toto. Sraček už je na světě dost

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Decado23

Decado23 (hodnocení, recenze)

Ach jo, proč to ještě nejde hvězdičkovat ani hodnotit? Já si to užil hodně a moje neteř ještě víc. Dal bych krásných pět hvezdiček. Je  mi fuk jak moc je tu Troška hejtován. Mě to prostě bavilo hodně a můj dětský doprovod měl oči jako korálky.

na příspěvěk reagoval chilichili

R.J.Lupin

R.J.Lupin (hodnocení, recenze)

Já bych dal i 60%. Byl jsem na plzeňské předpremiéře a dobře jsem se bavil. Opět typický Troškovský humor, pěkné triky, jihočeské vesničky.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Qecal

Qecal (hodnocení, recenze)

Zdenda opět vytáhne všechny své pověstné trumfy - brilantní scénář, české herecké esa, rozmáchlou výpravu a neotřelý přístup. Už se těším na hodnocení.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Proboha, proč to musí být tak bolestivě na jedno brdo?! Při sledování traileru jsem měl pocit, že čumím na Z pekla štěstí, nebo Princeznu ze mlejna. Zase takový ten slepenec všeho a ničeho. To je takový problém, natočit pohádku s jasným tahem na bránu, která by se dala lehce oddělit, od ostatního, nezapamatovatelného šrotu? Takovou, jaká tu u nás ještě není? Třeba o obrovi?

BaronDevil

BaronDevil (hodnocení, recenze)

Alespon uz podle vypisu sponzoru vim, jakej zhruba bude obsah - AVE - Odpadove hospodarstvi.

tomasul

tomasul (hodnocení, recenze)

PetaNovak

A že si nedal odpad i Babovřeskám a Slunce, seno, jahody, ty principe... :D Už jen kvůli takovým machrům jako jsi ty, tomuto dám 5 sluncí... ;-)

na příspěvěk reagoval PetaNovak

Uživatel tomasul smazal svůj příspěvek.

Gyrphos123

Gyrphos123 (hodnocení, recenze)

PetaNovak

Přesně kvůli takovým ubožákům jako jsi ty, to hodnocení je před projekcí nedostupné... hodnotit něco dopředu kvůli tomu, že jsi naprostý ignorant. Netvrdím, že je Troška nějaký úžasný režisér, ale tenhle tvůj nápad je naprosto stupidní... Navíc, sice na Trošku každý nadává, ale na druhou stranu... plno jeho filmů mělo vždy obrovskou sledovanost. 

na příspěvěk reagoval PetaNovak

PetaNovak

PetaNovak (hodnocení, recenze)

Nechcete otevřít hodnocení... Troška si zaslouží odpad už jenom z pirncipu, na to se na ty jeho sračky nemusím koukat...

na příspěvěk reagoval Gyrphos123

ZHODNOTITEL

ZHODNOTITEL (hodnocení, recenze)

No... Prachař... nevím, nevím. Ale třeba by to po delší odmlce mohla být zase pěkná pohádka.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama