Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Něco ve vodě - Na mělčině rybníku je nalezeno tělo mladé nastávající matky. Existuje jen málo vodítek, dokud detektiv Rod Demery neodhalí hrozivé tajemství.

Strašák - Dvě malé děti jsou svědky strašlivé vraždy své matky. Detektiv Rod Demery se tak osobně zaváže, že vraha požene před spravedlnost.

Palba do vlastních řad - Je nalezen opuštěný vůz pohřešovaného námořníka Nicholase Coxe. Detektiv Rod Demery v něm odhalí přehršle důkazů v podobě krvavých skvrn. Kam se však podělo tělo?

Hledá se láska - Přátelé objeví mrtvé tělo Drexella, dobrosrdečného veterána z Vietnamu. Chybí jakákoli vodítka, dokud detektiv Rod Demery nezmapuje poslední hodiny života oběti. (TV ID Xtra)

(více)

Recenze (2)

contreras 

všechny recenze uživatele

Nebyly to žádné zatrolené hlavolamky a rozkrývalo se mu to uplně pohodově, dobře pro něj tenkrát. Případy jsou jednodušší, na IDXtra uplně pohodově naservírované.. bez tísíců zdrcených lidí, katastrofických scénářů a šikanování ve stylu kokainisty Chrise Hansena.. Občas si maličko ten chodící stín tahá tričínko, ale na poměry kanálu, je to skromný mužíček. Ta dramatizace je líbívá, profesionální a vypadá to všechno poklidně, dokumentárně. Nic se nepřehrocuje do nebetyčných rozměrů, vyberou se sympatičtí herci pro dramatizaci a najednou člověk už nemusí hulvátsky nadávat a rozčilovat se. Případ Palba do vlastních řad je spíše třístárová *** ale jinak to vidím na 80%, snad to nebudu přepisovat. ()

Aristarch 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia "Murder Chose Me" sa rozhodli atmosféru série silne budovať okolo Demeryho osobnosti a hľadajú v nej inšpiratívnym spôsobom cestu, ako jeho príbehy vyrozprávať. Snažili sa do tohoto žánru vdýchnuť viac kreativity a hlavne sa vyhnúť tomu, aby boli jeho prípady predvídateľné alebo nudné. Detektív Rod Demery v tejto sérii akoby vzdával hold obetiam vrážd, ktoré, ako každý z nás, verili, že im sa nič také ako vražda nemôže stať. Vďaka svojim vyšetrovacím schopnostiam z podozrivých vždy dostane priznanie a všetky prípady sa mu podarí na 100% vyriešiť. Aj keď ja osobne sa domnievam, že vyšetrovanie v skutočnom živote bolo oveľa zložitejšie. Investigation Discovery sa podarilo do svoje skladby programov zaradiť ďalšiu skvelú sériu zameranú na forenznú vedu a vyšetrovanie. ()

Reklama

Reklama