Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Los Angeles došlo ke smrtelné explozi a náhlému zemětřesení. Reportér John Benson se při té příležitosti chopí své šance pokrýt nejnovější zprávy o rostoucí seismické aktivitě... (TV Prima)

Recenze (8)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Televizní céčko se slabými efekty, předvídatelné, ale v pohodě koukatelné a ne až tak blbé, jak bývá u podobných kousků ala Asylum zvykem. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Ale jo nebylo to tak hrozné jak se dalo čekat... Docela tam bylo i pár scén, které stály za zhlédnutí... I když samozřejmě ten konec stál za prd... ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Byl bych rád, kdyby někdo jisté skupině filmařů konečně vysvětlil, že obrovské zemětřesení nestačí simulovat jen zatřepáním kamery a že je zbytečné plýtvat penězi na takové projekty, u kterých je již předem jasné, že z toho nevznikne nic jiného, než jen další naprosto otřesná záležitost, jejíž sledování silně hraničí s masivním sebepoškozováním, minimálně co se snižování IQ týče. Co víc k tomu dodat, herce nemá smysl nějak komentovat, žádný herecký výkon se zde prakticky nekoná. Kamera strašná, hudba taktéž. Smysluplnost děje téměř nulová, jen jedna velká a hloupá nuda. Absolutní ztráta času. 0/10. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama