Reklama

Reklama

Drone

Trailer

Neil Wistin (Sean Bean) je súkromný dodávateľ dronov a poskytovateľ ich rozmanitých služieb. V pracovné dni vysiela drony na tajné misie okolo sveta a neskôr sa vracia domov k rodinnému životu na predmestí. Manželka Ellen a syn Shane nemajú o jeho práci ani tušenia, až kým sa u nich doma nezjaví nepozvaný hosť – tajomný pakistanský podnikateľ Imir Shaw (Patrick Sabongui), ktorý je presvedčený, že Neil je zodpovedný za smrť jeho rodiny. (TV JOJ)

(více)

Recenze (22)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Shit co z Arabáčů dělá oběti a z nás masový vrahy. Jasně nic není černobílý, ale tohle je vylhaný až na půdu.0% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Super, diky kriplům jsem tohle musel vidět znova.. fakt díky moc osude, že mi podstrkuješ furt ty stejný hovna abych znova trpěl. Kreténi a to ani nevim na koho nadávám. Možná příště vymyslet třeba jiný název filmu?? Hulváti! Zpět k týhle už dvakrát viděný močce:  Myslím, že tohlo mohlo mít při nejmenším aspon potenciál, nebejt žech arabskejch emirátů. Jedna za Šona Býna. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film trpí omezeností zápletky ale Beanův naturalismus a jednoduchost hodně pomáhá. To ale nestačí unést celý film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bean se asi pořádně nepodíval na jméno režiséra, protože jinak si jeho přítomnost nedovedu vysvětlit. Takhle: nápad zase není úplně špatný a klidně z toho mohl být nějaký ten béčkový revenge thriller reagující na současné dění na Blízkém východě, ale to by to nesměl dostat do ruky takový matlák. Ten natolik věřil ve své schopnosti, že do toho zakomponoval nevěru, ztrátu otce a teenagerské problémy, což by s primárním tématem těžko tmelil dohromady i renomovanější tvůrce. Výsledkem je nudný mišmaš plný bezobsažného plkání, který vrcholí neskutečně hloupu a směšnou závěrečnou konfrontací, což podporují svými mizernými výkony i sami herci. Z respektu k Beanovi 10%. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Něco tak neuvěřitelně překombinovaného a zmateného jsem vážně dlouho neviděl. S Drone jako by si režisér Jason Bourque ukousl větší sousto, než jaké ve skutečnosti dokázal pozřít. Film totiž obsahuje nevěru, prodej lodi, drony, válku, problémy se synem a v neposlední řadě smrt příbuzných. Kdyby se film omezil primárně na válku a pomstu obětí, fungoval by pravděpodobně o mnoho tříd lépe. Takto je to ale jen další zmatená záležitost, na níž se za pár měsíců zcela zapomene. Škoda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Každý konflikt má dvě strany, to je jasné. Válka s terorismem je toho také důkazem. Nemůžeme se prostě spolehnout na to, že budou trpět nevinní jen na jedné straně. Ne, budou trpět na obou. Tenhle snímek se to snaží ukázat v takovém lehčím thrillerovém tempu, které není pořádně vyhroceno, snad až ke konci. Ale za mě průměr. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Možná to mohlo mít větší spád, ale myšlenka byla docela dobrá. Chlapík co sedí v kanclu, pilotuje bezpilotní letoun, zaměřuje a hází bomby dle rozkazu. Samozřejmě, že obětmi jsou nejen cíle vojenské, ale občas i náhodní civilisté. Únik dat způsobí to, že se u něj doma objeví chlapík, jemuž vlastně zabil ženu a dceru v Pákistánu. No a celé se to zauzlí. Film je jen podnět k zamyšlení, že život není černá a bílá, ale spousta odstínů šedi. 60% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Filmy, kde Bean prežije, nestoja za veľa. Čakal som nejakú nervy drásajúcu akčno-špionážnu podívanú, kde budu lietať časti tiel talibáncov. Čo som videl? Rodinnú drámu, kde všetci riešia svoje vnútorné a medzivzťahové problémy, s dobrým úvodom a jedným infiltrovaným kozojebom, čo ich tam dusí svojimi rečami. Našťastie to nemalo dve hodiny. 2 z 5 ()

Garch 

všechny recenze uživatele

V krátké době druhý film, který se zabývá lidmi, kteří "hrají videohry v reálu". To, co může na někoho působit jako překombinované mi naopak přijde reálné "nedokonalostí" scénáře. Absenci provařených hvězd také vítám. ...PS: Jak vidím, hodnotím proti většině. No, co naděláme. Kdybych věděl dopředu, že to natočil tento režisér, který předtím napáchal příšerné filmy, nebo četl zdejší recenze, tak bych se na Drone asi taky díval s velkým despektem. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Sean Bean je tatík od rodiny a pilot dronu, který od počítače střílí teroristy v Pakistánu, prodává loď a jednou ji přijde koupit jeden Pakistánec. Když se zabíjejí teroristi tak to vypadá jako laciné béčko, když se řeší rodina tak průměrné drama a když se řeší neznámý host, tak je to psychothriller, který je zajímavý námětem. Ještě že ten Bean hraje radost pohledět, jinak by tahle kanadská intelektuální kritika amerického boje proti terorismu nebyla snad ani za jednu hvězdu. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Dron je nemastný, neslaný príbeh o kufríku, v ktorom je... Netreba sa báť, toto nie je Ronin, divák sa to dozvie. Na to, že je režisér Jason úplný amatér, si na takýto námet zobral príliš veľa rovín. Odhliadnuc od typickej Kanadskej sterilnej réžie, po nie príliš zaujímavé lokácie film chce, resp. sa snaží navodiť dojem, že ozaj svet nie je čiernobiely. Lenže predkladá to naivitami typu (prestrih na obete v gýčovej hudbe) a tak. Drony ako také sú drsný a podlý nezmysel, ktorý je akože vykúpením pre sebavedomie. Lenže to tak nie je. Ale nemusím na to mať tento film, aby mi to vysvetlil. Verím jednému aj druhému. Ak by tieto veci Bean vyzradil verejnosti, nebol by pre mňa zradca ani nepriateľ. Ale ani ten druhý vo mne nezanechá pocit, aby som bol samaritán. (videné 12.05.2021, Jojplus Archív) ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Citové výlevy u rodinné večeře jsou prostě k nasrání. Jak zahýbající manželky tak ten výplod od syna. Sean ještě v pohodě. Do té doby průměrné béčko. Posledních 15 minut je katastrofa. ()

matolos1 

všechny recenze uživatele

Uffff toto bol veľmi ťažký oriešok. Prvých 45 minút to vyzerá ako veľmi neucieľene usmernená americká telenovela, kde tatko má dôležitú robotu ale jediné čo popri tom rieši je napísanie smútočného prejavu a zrovnávanie si vzťahov s ostatnými členmi rodiny, synček je teenager a matka robí bla bla bla bla...... Ešte som si povedal, že to znesem, neberúc na ohľad vyprávačskú nezručnosť v spojení so scénami, kde dopredu vieme, čo sa bude diať. Lenže potom prišla druhá polovica, ktorá odokryla zarážajúci pohľad na herecko-neschopný ošial, kde ste mali chuť prísť tam, zastaviť natáčanie filmu a povedať chlapcom nech idú kade ľahšie. Nevoľnosť dokresluje napitý kameraman, neustále sprosto pulzujúca alah akbar hudba a chudáčisko Sean Bean. Načo americký režiséri zúfalo prekrúcajú názory, ktoré majú ľudia už dlho zakorenené v mozgoch? Slabý námet v totálne amáterskej remeselnej forme neposkytne silný zážitok. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko. Hodně paradoxů a nesmyslů. Nelíbí se mi, že z Muslimáčků dělají nevinné oběti. Tahle filmová propagace náboženství mě neskutečně leze krkem. Napínavé tak ze 40% a proto dávám: 40% ()

CHYREN odpad!

všechny recenze uživatele

Moje země neposílá drony, ale jsme součástí koalice NATO. Nemusel bych tady nic obhajovat, ale budu: Za co se máme my z naší (euroatlantické) civilizace omlouvat?! Naopak. Měli by nám podobní děkovat za to, že zabíjíme nejméně ze všech civilizací a nejčastěji ze všech civilizací, kteří jsou zločinci a páchají své zločiny nejen na nás, ale i na vlastních lidech. Tento film je vrcholně pokrytecký. Kanadský, jak jinak. Cca. 35 milionů lidí v druhé největší zemi světa. Tady se dá ještě idealisticky snít o dokonalé multikulturní společnosti. Tady se dá ještě žít ve světě bláznivých šílených pseudohumanistických sraček. Ještě chvíli ano. Tento film je sračka. Útočí přímo nejprimitivnějšími argumenty. Jakoby lidstvo a jeho přežití mělo být vždy závislé na osudu nějakýho umaštěnýho Daeš. Či Tálibánce. Byl bych rád, kdyby už si to konečně ti idioti přiznali: Chyby, které děláme my a naše civilizace ani zdaleka nemůže nikdo srovnávat s ostatními. Protože ti ostatní by bez nás zničili lidstvo už včera. Nemáme se za co omlouvat. Můžeme se jen i nadále snažit o co nejmenší ztráty na nevinných. ()

Reklama

Reklama