Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rob (Marlon Wayans) se po rozlučce se svobodou probudí ráno nahý v hotelovém výtahu, pár hodin před svojí svatbou. Za každou cenu se snaží dostat do kostela včas, jenže shodou okolností se místo v kostele octne ve vězení. Když už se zdá, že z této situace není žádného úniku, začne padat časoprostorem a ocitne se opět nahý v hotelovém výtahu, ten stejný den ráno. Rob prožívá toto ráno znovu a znovu, dokud si svůj život nedá do pořádku a nestane se mužem, kterého si Megan (Regina Hall) a její otec představovali. (alisa.upir)

(více)

Recenze (34)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to bylo vtipné, ale pak už ohrané. A na ten neustále opakující se nudný svatební slib, jsem už byl alergický! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemný ústřední nápad, vtipný Marlon Wayans, ale to je tak vše. Zápletka po chvíli začne stagnovat a dochází i nápady, gagů na můj vkus také málo. Na jedno zhlédnutí ok, ale čekal jsem víc. 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak bratři Wayansové jsou zpět, minimálně jeden z nich (navíc u Netflixu) a už to není tak trhlé. Zato přiblblé je to stále a po většinu filmu jsem se poměrně dobře bavil. Námět je už sice několikrát ohraný, ale zas ne tolikrát aby to nějak výrazně rušilo a některé gagy fungují výborně, u některých je člověku vyloženě trapně. Prostě taková ta klasika, kdo by ale od názvu Naked čekal něco víc, když by se za to stydělo i porno? Jenže přesně to něco navíc jsem si tu našel..harmonický závěr, který mě vyloženě strhl a i když působí lehce pateticky, během závěrečných titulků už se mi povedlo vytěsnit ony špatné momenty a odnesl si lehce stravitelnou jednohubku. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát Michael Tiddes po průměrných, až hodně praštěných parodií, které mnohdy neměly moc hlavu ani patu, se vytáhl a vytvořil sice místama bláznivou, ale v mezích korektnosti, komedii, která je chytlavá a chytrá. I pro Marlona to musela být krapet změna a i vážnost mu celkem sluší. Moje oblíbená časová smyčka se tu dokonale zužitkovala a přednesla nám prostě parádní komedii, i když jsem se bál co z toho vzejde, když šlo o vracení v čase, dokud nebude mít jeho partnerka dokonalou svatbu, tak s výsledkem jsem opravdu velmi spokojený. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bláznivé, strelené, uletené... Táto komédia funguje hlavne na celkovej zábavnosti hlavnej postavičky a jej hereckého predstaviteľa (Marlon Wayans). Najmä vďaka nemu to bolo celkom znesiteľné, tento herec sa na podobné bláznivé úlohy priam narodil. Prvá polovica je veľmi dobrá, je tu plno gagov, ktoré aj napriek tomu, že sú zvyčajne trápne, takmer vždy pobavili. V druhej polovici už v tomto smere začal snímku dochádzať dych a všetko upadlo do stereotypu, no našťastie nudil som sa len občas. Navyše mám rád podobné "zacyklenia" v čase. Priemer. 60/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Postupem času otravná fraška/sračka, v níž exhibující Marlon Wayans svérázně znásilňuje již existující komediální náměty. Film totiž osciluje někde mezi sérií "Pařeb" a Na Hromnice o den více". Nic proti "výpůjčkám" osvědčených námětů i jejich dehonestacím, když to bude vtipně, zábavně, třeba i extrémně, tak proč ne, jenže zde se děje jen to, že hlavní hrdina ječí, poulí oči, někam běží a z žádné situace, kterou v časové smyčce zažívá, se nevyžvýkne moc extra vtipnosti, co by stála za těch 90 minut komediálního života. Celá věc se má takhle. Učitelský suplent Rob Anderson má před svatbou s opicí, Regina Hall je prostě nepřitažlivý makak, nemůžu si pomoct, a jednoho rána se mu přihodí nemilá a tuze zvláštní věc: probudí se nahý v hotelovém výtahu, nepamatuje si, jak se tam ocitl, a opakovaně začne prožívat hodinu před vlastní svatbou. Začne dělat vše pro to, aby na svatební obřad dorazil včas, jenže ho z nějakého záhadného důvodu rozeznění kostelních zvonů vždy vrátí zase zpět na začátek, tedy zpět do výtahu. Zbývalo jen zjistit, kdo tenhle podivný stav na Roba nastrojil. Když se situace kolovrátkově opakovaly, Wayans nejdříve nahý, bimbase neuzřete, kamera si dávala pečlivě záležet, aby tahle část těla neudělala rozruch, filmu hned zkraje došel košíček s gagy. Wayans to sice obratně vyřešil pestrou škálou jekotu a šklebení, jenže film to nezachránilo. Uvidíme ho v dámském župánku pobíhat v rušných ulicích, nechybí konfrontace s motorkářským niggaz gangem, plandající zlomená ruka i sražení autem. Jenže vtipu opravdu na dětskou lopatičku. Ani se moc nevysvětlilo, jak se do časové smyčky dostal. Prostě jsem si nevšiml, že by to bylo uspokojivě vyloženo// spoiler// zařídila to jeho žárlivá blond ex, ale jakým způsobem to celé (za)fungovalo(?), adresujte pro odpověď scenáristy//. Jedním z nich je pochopitelně i Wayans, jak je jeho dobrým zvykem, spojil režijní síly s osvědčeným Michaelem Tiddesem. Ze všech jejich čtyř dosavadních komediálních počinů je tenhle nejkrotší, nepříliš vulgární, do extrému příliš (kupodivu) nezajde, ovšem film mě ne(po)bavil, ústřední, trvám na tom, že vypůjčený, nápad brzy začal stagnovat. Celé to shledávám málo vtipné a uhozené. No dobrá, nějaký dobrý nápad se i našel. Ten největší byl, že se Wayans umírnil. 5/10 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tenhle nápad už tu byl, ale to neznamená, že mě i v tomhle filmu nebavil, ale přestože jsem se kolikrát bavil a koneckonců to byla celkem průměrná romantická komedie, mnohdy to bylo zbytečně uměle natahovaný až trapný. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Konečně aspoň něco trochu vtipnyho..protože ty sracky radoby komedie co ted vznikaj to je fakt žumpa všech žump. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typický Marlon Wayans posledních let, vtipnou scénu střídají tři trapné a jedna stupidní. Tady je těch vtipných naštěstí tolik, že se dají ty zbytky křeče docela vstřebat. Ale vysvětlete mi, jak může příčetný člověk vymyslet třeba scénu s policajtama, která je opravdu dobrá a pak do stejného filmu vložíte naprosto iritující tancování u motorkářů. Tu scénu jsem nepobíral a upřímně jsem to chtěl skoro až vypnout. Fekální průměr. Tyhle komedie už nefrčí.50%. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad, fandila jsem mu, kdy se mu to povede, ale fakt nechápu tu americkou posedlost svatbami a slibem a temahle věcma. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Filmy s časovou slučkou ma vždy akosi bavili, hoci skôr ma vedia dostať mysteriózne drámy či thrillery. Ale aj komédie s takouto vymoženosťou sem-tam dokážu zaujať. Toto však nebolo nič prevratné a prvotný dobrý nápad sa postupne menil na očakávané klišé. Aj keď treba uznať, že tie neustále prepady v časopriestore mali aj viacero kvalitných scénok, na ktorých sa dokonca dalo prinajmenšom pousmiať (a občas sa dalo veru aj zasmiať). Avšak po čase je už celá schéma ako obohraná platňa, ktorá pomaly ale isto mieri k tomu, na čo sa po celý čas čakalo (pozor spoiler... happyend, kto by bol povedal, že?). Ale tak, nebolo to zlé. Vlastne, bolo to lepšie ako mnohé iné americké komédie. Takže, solídne 3 hviezdičky. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nápad tohoto filmu byl naprosto senzační, ale je pravda že v některých chvílích to začínalo už být zaběhlé a už to tak netáhlo, ale dokázal si nakonec svojí latku udržel. Hlavní postavy mě bavily a to ikdyž ze začátku moc sympaticky nevypadaly. ( 3.10.17/Netflix ) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Z těch Wayansových komedií kde se poslední dobou vyskytl momentálně ta nejlepší. Nejsou zde žádné černošské kydy ani žádný fekální humor což se v dnešní době rovná zázraku. Celkově to působí lépe jako romantický film než jako komedie jelikož humoru zde moc není. I soundtrack je na slušné úrovni. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

"Na Hromnice o den více","Na hraně zítřka" a dal si aktuálně nevzpomínám. Nápad stejný, ale forma podání je prostě poutavá. Marlon Wayans tu doslova rozjel one man show se vším všudy. Podle mě tu i na poměry jeho komedií/parodií podává jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů. 70% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Zpočátku nevýrazná komedie, která se ale postupně celkem sympaticky rozjíždí a od poloviny jede téměř na plný plyn. Je škoda, že humor není tak ztřeštěný a rozmanitý, jak by při tomto tématu mohl být, že si tvůrci se situacemi více nepohráli, ale negativa lze ze značné části filmu odpustit díky překvapivě sympatickým hlavním postavám a ladně fungující romantické lince, která hraje nakonec větší roli, než jsem očekával. Naked díru do světa neudělá a ačkoliv má značné rezervy, díky lepší druhé polovině po dokoukání převládají spíše pozitivní dojmy a po celou stopáž vás provází pocit pohody. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Až nezvyČajne často je Marlon vo filmoch nahý neviem či ste si to všimli.No čo sa filmu týka je to čistá pohodka, pár krát sa zasmejete , občas to je troška trápne a občas nudné. Ako celok to drží po kope a na nudný večer ideálne.Marlon sa pre tieto šibnuté úlohy narodil. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Zklamani. Zbytecne velke mnozstvi opakovanych situaci. Kdyby se tvurci soustredili na mene situaci, bylo by to lepsi. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Něco mi tam chybělo, nebo spíš přebývalo ( opakování), ale jinak je to hezky zpracované. Hezká partnerská komedie, kdy Wayans už není takový trhlouš 😃 ()

Reklama

Reklama