Reklama

Reklama

Recenze (3)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Pekný film s peknou hudbou. Trošku mi tam vadili tie zbytočné scénky s vedľajšími postavičkami vďaka ktorým bol film dosť dlhý a poriadne ukecaný, kľudne nemuseli byť, príbeh by to nijako neovplyvnilo, no ale čo sa tá robiť, Telugovia sú ukecaný národ a ich reč má kadenciu ruského samopalu. Vo výsledku je to ale príjemný zážitok, telugské filmy mám rada... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že po scenáristickej stránke bol tento príbeh naozaj zaujímavý a pútavý, čo bolo samozrejme najväčšou prednosťou tohto filmu. Bohužiaľ, to spracovanie bolo na môj vkus také... no povedzme, že teatrálne, čo mňa osobne fakt irituje. O akčných vsuvkách a predimenzovaných hyperbolických súbojoch radšej pomlčím (tie mi prekážali ešte oveľa viac ako tá spomínaná teatrálnosť). Temperament Telugu filmov sa nezaprie, aj keď toto bolo asi fakt už cez čiaru. Je to škoda, lebo takéto veci dokážu dosť znehodnotiť celkový zážitok, hoci samotný príbeh ako taký a aj jeho spád boli vcelku nadpriemerné! ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Když budu hodnotit zcela povrchně, tak se jednalo o klasický a parádní romantický film se vším všudy. Láska, mužný hrdina, odporní padouši, bitky, pěkné písně a tance. Tam, kde se to mírně zvrtávalo byl samotný příběh, rozhodně ne jako celek, kde vše bylo v pořádku, ale spíše jeho části a u pár podivných zvratů jsem si musel klást otázky typu cože? Proč? Co to má být? Zdálo se mi, že tam chtěli dát více děje, než bylo potřeba, a tak to místy pěkně přestřelili, vyumělkovali a poslepovali. Také musím drobně varovat před množstvím humoru, který mně osobně vůbec nevadí a je mi sympatický, když se nepřehání a má své opodstatnění, ale našincům by mohl připadat trochu...., ehm... prostoduchý. Žel těmi někdy až zbytečnými srandičkami to celé malinko shodili, což je velká škoda. Přehnané souboje mi vůbec nevadí, ba naopak je mám velmi rád. Rád se podívám, jak dobro potírá zlo, a když je to ještě takto zvýrazněné a dominantní, tak tím lépe. Pěkně si u toho odpočinu. Malinko se mi též nepozdávalo, jak se najednou hlavní hrdina v jedné části příběhu přestal chovat statečně a sebevědomě (tvz. „mám to všechno na háku"), i když předtím a potom byl klasický chladnokrevný drtič a lamač kostí. Prostě mě malinko zklamalo, když jsem ho takto viděl. Jak jsem již zmínil hudebně velmi příjemné a zpracování tanců, barev a samo prostředí bylo velmi svěží a okouzlující. Prostě kdo umí, ten umí. Všechna čest! Samotný závěr bych si představoval též jinak, ale já scénář nepsal, tak se s tím musím smířit. Nemyslím tím však nic ohledně lásky, ale více samozřejmě prozradit nemohu. Hercům nemám co vytknout. Postavy a jejich ztvárnění se mi líbilo, takže nebýt těch podivností a dějové roztříštěnosti, mohlo to být o mnoho lepší. Nicméně i přes mnohé výtky jsem se bavil a čyři hvězdy přidělím rád. Ty pozitivní silnější dojmy jasně porazily ty slabší články, kterých upřímně řečeno nebylo úplně málo. ()

Reklama

Reklama