Reklama

Reklama

Lekce

Trailer 2

Léto v La Ciotat. Několik mladých lidí, kteří hledají své místo ve společnosti, se účastní semináře tvůrčího psaní pod vedením známé spisovatelky Olivie. V jejich práci má znovu ožít dělnická minulost města s doky, které jsou už dvacet pět let zavřené. Antoine, kterého mnohem víc pálí problémy současného světa, se ostatním postaví. Olivii intenzita jeho chování vyvádí z míry, ale zároveň i přitahuje. (Artcam Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (4)

Biopler 

všechny recenze uživatele

Chladné tláchaníčko potenciálnych novinárov, ktoré nikam neviedlo. Od polky filmu som len čakal či si vedúca skupiny začne niečo s mladým uchom, no nestalo sa. Film bez poriadnej zápletky nemá šancu zaujať. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pekelne nudný francúzsky dramatický snímok, ktorý nemá šancu zaujať, aj keby sa ako snažil z jediného prozaického dôvodu. Lebo bol o ničom, a to doslova. Prakticky nulová dejová linka, nezaujímavé rozhovory a musím povedať, že aj dosť nesympatické postavy. Na druhej strane aspoň možno oceniť akú takú snahu o akúsi analýzu medziľudských vzťahov, ktorá v konečnom dôsledku dala filmu osobitý ráz. Avšak je to ozaj len ťažký podpriemer. 35 % ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Konverzace je chvílemi elektrizující a místy působí, jako by účastníci dohadovali, o čem tento film bude. Ale najdete tu dost věcí k přemýšlení, ale neproniknete k tomu, co si postavy doopravdy myslí.  Přitom diskuse týkají rasy, národní identity, terorismu, xenofóbie, nebo rasismu. Účastnici worskhopu vypadají, jako by je k natáčení přivezdl ze všech exotických koutů francouzských držav. Ale konec se mi líbil. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama