Reklama

Reklama

Abriliny dcery

(festivalový název)
  • Mexiko Las hijas de Abril (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Precizně vystavěný příběh komplikovaného vztahu dvou nevlastních sester a jejich matky. Emma Suárezová vdechla komplexním způsobem život elegantní a nepředvídatelné Abril, přijíždějící do mexického letoviska Puerto Vallarta pomoci především mladší dceři Valerii, která v sedmnácti letech čeká dítě se stejně starým přítelem. Počáteční něha a podpora však po narození dítěte ustupuje do pozadí a záhy vyjde najevo důvod, proč se sebevědomá dívka rozhodla před časem od matky odejít. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (3)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Scenár bez akékoľvek koherencie, Abril jedná veľmi nelogicky a ja ako divák som sa úplne strácal v tom, prečo robila rozhodnutia aké robila. Útrpný detský plač k tomu a zábery z auta vyvolávajúce fóbiu, nechápal som... ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Konečně mužská postava, která dá za pravdu feministkám. Dvě dámy berou osud do svých rukou, zatimco ta třetí všechno řeší tím nejvic mexickým způsobem. Není to stand-off jak byste si mohli myslet, ale prospat všechno na zápraží. ()

Související novinky

70. ročník MFF Cannes

70. ročník MFF Cannes

28.05.2017

Jubilejní 70. ročník mezinárodního filmového festivalu v Cannes byl završen vyhlášením nositelů prestižních ocenění v neděli 28.5. Na festivalovém plakátu je letos vyobrazena herečka Claudia… (více)

Reklama

Reklama