Reklama

Reklama

Susanghan pateuneo

(seriál)
  • Jižní Korea 수상한 파트너 (více)

VOD (1)

Epizody(20)

Život úspěšného prokurátora se obrátí vzhůru nohama, když se seznámí se svou novou energickou stážistkou, která se brzy po nástupu stane hlavní podezřelou z vraždy. (Netflix)

Recenze (13)

Elio 

všechny recenze uživatele

Je to vůbec poprvé, co se setkávám s doramou laděnou do kriminálky a soudního dramatu, a musím říct, že jsem hodně nadšená. Ať už šlo o postupné odkrývání pravdy, napětí, skvělého záporáka, který nebyl jen černobílou figurkou, ale i zajímavou postavou, nebo ústřední dvojici, která možná neměla nejlepší chemii, jakou jsem v doramě viděla, zato ale měla uvěřitelný a přirozený vývoj vztahu (ve kterém byla snaha o věcech mluvit a pochopit toho druhého). No a pokud jde o samotného Chang-wooka, který, přiznejme si to, dámy, je vážně kus chlapa, vydržíte se na něj těch 20 hodin dívat naprosto bez problému. A to nemluvím o dalších povedených postavách ve "firmě", které asi nevyjmenuji z hlavy, ale myslím, že všichni tušíme, o koho se jedná. Společné meetingy mě vždycky dovedly k slušnému záchvatu smíchu, vzájemné pošťuchování a provokace tak nějak zahřály u srdce a dodaly určitý dojem autentičnosti a vědomí, že se dívám na vzájemně interagující postavy a ne jen na figurky v seriálu. Já nevím, ta dorama měla snad všechno, ale zároveň to nebyl nekonzistentní splácaný mix, ale moc hezky ladící kombinace žánrů, které se prolínaly a střídaly. Ani chvilku jsem se nenudila, protože když zrovna nebyl posun v kriminálním příběhu, byl alespoň posun ve vztahu těch dvou, a naopak. A i když mi zbývají ještě 3 díly, tuším, že se asi nic moc nečekaného nestane. Těším se na uzavření případu, ale i vztahu ústřední dvojice a vážně doufám, že na podobně povedenou doramu narazím brzy znovu. 5 hvězd! ()

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to zajímavé a napínavé. Prokurátor No Ji Wook baví tím, že je nekompromisní, žije svojí prací a to jeho krásné prokurátorské čelo ♥... Bong Hee skoro odsouzená to bylo fakt něco... těšila jsem se na další díly, od momentu když se stal prokurátor No advokátem, tak to bylo skoro utrpení... i ty vlasy skoro zakrývající obočí a brýle na čtení ve 30-ti? No coment... Oblíbila jsem si spíše Hyun Sooa, nebýt něho, tak je seriál tak sladký.... někdo to má rád... Za mě 3*** ()

Reklama

bulinka 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi asi polovicu seriálu, kým som si zvykla na hlavnú herečku. Neviem prečo, asi mi zo začiatku vadil jej afekt. Zato Ji Chang-Wook bolo parádny od začiatku. Užila som si ho, nakoľko ho bolo možné sledovať v rôznych situáciách (smutných aj veselých, vtipných či vážnych...atď). Okolitá partička chlapov bola perfektná. Neraz som vybuchla smiechom z nich. Seriálom sa niesla smutná udalosť z minulosti, ktorá sa rozuzlila a vysvetlila až pri konci seriálu. Ako aj samotný hlavný prípad. Mimo to, bol seriál spestrený inými súdnymi prípadmi, tak sa vlastne dej netočil stále len okolo toho istého. Hlavný záporák bol taký dobrý, že mi z neho bolo až zle. A hudba? Veľmi pekný soundtrack. A Ji Chang-Wook opäť ukázal aký má krásny hlas :). ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Ok: Ji Chang Wooku, až se vrátíš za dva roky z vojny po tomhle proposalu, tak mi budeš muset ukázat další výkon, kterým mne zase citově nakopeš. Toliko ke zprávě pro pana No. A teď k celému seriálu. Ten mne snad ani na vteřinu nenudil, až se sama divím, ale je to tak. A i když je to, jak hodně z nás ví klasická zamotaná (žánrově) korejská normálka, přeci jen si to získalo mé srdce. Hodně jsem si oblíbila postupně všechny členy té trhlé bandy. Seriál i na pěkný počet 40 dílů utíkal jak voda. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Po dvaceti hodinách čistého rozplývání se nad Chang Wookem oznamuji, že bych se klidně dokázala rozplývat ještě pár desítek hodin. Ale ráda rozdám body i ostatním. Jeho holka je skvělá, rozumná a neskutečně zábavná hlavní hrdinka. Jejich zamilované oťukávání mě ani ke konci nepřestávalo bavit. Jenže já si v podstatě ujížděla na všech, včetně toho nejzlejšího. Případy mě bavily, velmi nadprůměrně jsem se nasmála, a ani slzy nechyběly. O motýlích v břiše a přehrávání si některých scén opakovaně asi slyšet nechcete. Budu tedy na konec trochu objektivní, a přiznám, že u jednoho dílu jsem se asi půl hodiny nudila. Důvod? Málo Chang Wooka. Bože, co to se mnou zase udělalo? 5* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • S hlavní ženskou rolí v seriálu byla původně spojována jména jihokorejských hereček Ji-min Han a Seong-kyeong Lee. Ani jedna nakonec nabídku televizních tvůrců nepřijala, a tak se v roli Bong-hee Eun objevila mladá jihokorejská herečka Ji-hyeon Nam. (Conspi)

Reklama

Reklama