Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abby (Alexandra Turshen) a Penny (Krista Donargo) jsou kamarádky na život a na smrt. Když se k Abby dostane zpráva, že se její nejlepší kamarádka ztratila kdesi v Thajsku, ani na okamžik neváhá a vydává se společně se dvěma přáteli na pátrací cestu do daleké neznámé země. Každý svůj krok natáčejí na kameru, aby mohli zachytit důkazní materiál. Netuší však, že se stali obětmi pečlivě promyšleného plánu, ze kterého není úniku. Zabiják v masce klauna tu natáčí svůj nový film a oni se stali jeho hlavními postavami. (Hernycztek)

(více)

Recenze (5)

B3n 

všechny recenze uživatele

Neviem si predstaviť dať takémuto nezmyslu lepšie hodnotenie. Unesú mi v neznámej krajine kamarátku? Idem ju hľadať, aj keď nikomu z domácich nerozumiem a nikto nerozumie mne. Po večeroch sa, samozrejme, opíjam do nemoty, aby sa mi začali diať čudné veci. S nijakou z postáv som nemal žiadne spojenie, súcit, nič. O stotožnení sa nedá ani rozprávať. Slabota. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Popravdě mi bylo celkem jedno, jak to s postavami filmu „Land of Smiles“ dopadne. Jako kdyby se tvůrcům nepodařilo přijít ani s jednou, která by vás dokázala zaujmout a kvůli které byste chtěli snímek dokoukat. Nečeká vás ani nijak velké překvapení. A co si budeme povídat, klauni tady působí samoúčelně a vlastně i nepatřičně. Tohle se nepovedlo, což je vzhledem k zajímavému prostředí tragické. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Nemám moc ponětí, co jsem právě viděl. Nápad nebyl sice vůbec špatný, ale provedení zůstalo kdesi za očekáváním. V podstatě vůbec žádné vysvětlení úvodu a hned se ocitáme v Thajsku. Natočeno je to Found Footage formou, která zachycuje tři kamarády na záchranné misi, která vypadala spíše jako dovolená. Občas tam problikly záběry klauna s unesenou ženou, ale doteď nechápu k čemu tam vlastně byly, protože nijak nezapadaly do děje. Ono to celé působilo bezvýznamně, jednotlivé scény na sebe absolutně nenavazovaly, a nejde tak přesně určit co nám tím chtěl autor říci. Natočené to je na poměry FF moc pěkně, ale herci za nic nestáli. Nemá to vůbec nic společného s hororem, není tu jediná gore scéna nebo něco, co by vystrašilo. Jako hodně špatný thriller by to ale obstálo.. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama