Reklama

Reklama

Jackals

Trailer 1

Obsahy(1)

Bohatá rodina sa snaží získať späť syna, ktorý sa stal členom zákerného kultu. Pre mladého muža sa stal kult novou rodinou ato i napriek tomu, že má novorodené bábätko. Puto je tak silné, že si členovia preňho počas noci prídu a rodinu čakajú najbrutálnejšie hodiny ich života. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (47)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný, no na druhej strane nijako prevratný home invasion, trochu pripomínajúci vydarenejší You're Next a z určitého uhla pohľadu aj nedávny The Void. Masky a kostýmy príslušníkov vražedného kultu, terorizujúceho mierumilovnú americkú rodinku vo mne vyvolali úsmevnú spomienku na niekdajší fenomén nielen slovenského internetu - dunajskostredského Batmana. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Priemerný home invasion. Masky zabijakov sympatické, k postavám si človek vytvorí puto veľmi rýchlo, dokonca aj atmosféra sa miestami celkom darila, a čo sa týka hudby, mne napríklad nevadila. Práve naopak. Problémom je predovšetkým predvídateľnosť. Pretože pokiaľ je hlavných postáv povedzme 5 a killerov 50, tak je asi jasné, že nejaké veľké zvraty či prekvapenia sa očakávať nedajú. A presne tak aj bolo. Horor, ktorý neprekvapí vôbec ničím. Vraždy poslabšie, krvi málo. Sklamaný nie som, no v tomto subžánri už očakávam trochu viac. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný horor s pár překvapeními pro zkušenějšího diváka. Zdejší postavy naštěstí vědí, že jsme home invasion viděli stokrát, takže se moc neptají, nýbrž jednají. A do určité míry (a chvíle) i racionálně. Zasazení do osmdesátých let nevyužité, tvůrci se jen chtěli vyhnout chytání mobilního signálu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina, ve které se rodina snaží vyhnat synkovi sektu z hlavy, je docela zábavná a konkrétně Dorffova postava mi docela seděla. Jakmile si sekta přijde pro svou ztracenou ovečku, začíná klasický home invasion odehrávající se podle zažitých pravidel. Bohužel režie se až příliš věnuje pošramoceným rodinným vztahům, což jí moc nejde a herci, především Unger, tomu také moc nedávají. Ale své klady to má, nějaké té krve se člověk také dočká a navíc se mi líbily záporácké masky. Neurážející průměr. 50% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

50% Než se objeví sekta, děsně se to táhne. Koukáte na rodinné vztahy, které se řeší podivným způsobem. A pokaždé když je záběr kamery na matku, tak si říkáte: "Bože můj, ta stará měla buď rozštěp nebo ji tak zpackali plastiku? Vždyť vypadá jako nedodělaná lvice! Když se ale objeví kamarádi v maskách, tak už se na to dá koukat... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Jared Rivet napsal scénář k filmu už v roce 2006. (ČSFD)

Reklama

Reklama