Reklama

Reklama

Pan učitel Žabák

  • Česko Pan učitel Žába (festivalový název) (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Může být pan učitel napůl člověk a napůl žába? Sita je velmi svědomitá dívka, která ze všech zvířat na světě miluje nejvíce žáby. V rámci školního projektu se rozhodne vytvořit prezentaci právě na téma žab, ačkoliv jí pan učitel zadal kočku. Sita v dobré víře začne velmi podrobně mluvit o žábách, avšak pan učitel Žába z toho není vůbec nadšený. Děti ve třídě si z počátku myslí, že jejich pan učitel má prostě jen z žab strach, avšak postupně zjišťují, že je to mnohem zapeklitější. Jejich učitel se totiž občas sám v žábu promění. A tak se o něj začnou starat a chránit jej před ostatními. Situaci ale zkomplikuje nástup nového pana ředitele, který si naopak velmi oblíbil ptáka, jenž rád pojídá právě žáby. (JuniorFest)

(více)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Pan učitel Žába" má vtipnou zápletku. Holčička má ráda žáby, a tak prezentuje na hodině referát právě o žábách. To ji vede ke zjištění, že jejich pan učitel je vlastně z části žába a sem tam se v ni proměňuje. Mohlo by to vést k celkem zajímavým situacím, ale to se z větší míry bohužel nenaplnilo, sem tam to ale dobré je. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jako ono to není vyloženě špatné, vyloženě dementní to taky není, moc mě to ani nenudilo a nějaký smysluplný (v rámci svého světa a přihlédnutí k žánru) příběh to taky má. Jen to má hrozně málo nápadů a slabý scénář i na pohádku pro děcka. Nemůžu si pomoct, ale fakt to za těch 80 minut mohlo rozehrát mnohem víc, než jenom tu nejočekávatelnější možnou zápletku. Mé váhání mezi lepšími dvěmi a slabými třemi nakonec ale rozhodlo to, že to má celkem příjemný humor (kterého ale teda moc není) a že tu hlavní hrdinka není terčem šikany, protože to je u dětských filmů klišé jak sviňa. Takže nakonec slabé tři. Je to celkem příjemná jednohubka s dobrým, ale nevyužitým nápadem - ale to je asi tak všechno. Slabé 3* ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nadějné téma o učiteli, který se proměňuje v žábu, se bohužel v tomto případě vůbec nepovedlo zajímavě zfilmovat. Nic na tom nezmění, že před žáky vystupuje jako zablácený smraďoch, který si musí na sebe navléct dětské oblečení do tělocviku. Ani to, že pan ředitel se umí podobně proměnit v čápa. Pro mě to byla příšerná nuda, která není ani pro dětské publikum. Opravdu velká škoda tak nadějného námětu. [47. hodnocení, 5. komentář, 57%] ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Škoda toho okatě roztančeného konce.... Jinak takhle má vypadat moderní dětský fantasy film. Moc se mi líbilo. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama