Reklama

Reklama

Milo a Murphyho zákon

(seriál)
  • Česko Zákony Mila Murphyho (více)
USA, (2016–2019), 13 h 34 min (Minutáž: 11–22 min)

Hrají:

'Weird Al' Yankovic, Sabrina Carpenter, Mekai Curtis, Jeff "Swampy" Marsh, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Kate Micucci, Greg Cipes, Pamela Adlon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Milo Murphy je ztělesněním Murphyho zákonu, co se může pokazit, to se s jistotou pokazí. Ale Milo je připraven na všechny situace. Vyzbrojen znalostmi, batohem plným zásob a hlavně nekonečným optimismem, který změní jakoukoli katastrofu v dobrodružství. (Disney Channel)

Recenze (7)

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dílu The Phineas and Ferb Effect lze v přímé konfrontaci postav tohoto seriálu (dále v odborném textu označen jako "MaMz") s postavami ze seriálu Phineas a Ferb (dále "PaF") krásně poznat, proč je tento seriál o tolik slabší než ten dokonalý druhý. 1. MaMz je od začátku do konce souvislá řada ničení, boření, zkázy. Troška kreativity slouží pouze k tomu, aby této zkáze Milo a jeho kamarádi unikli. PaF je naopak postaven na tvoření nových věcí a troška toho ničení a zkázy je dobrá jen proto, aby Candy oba hrdiny nenapráskala rodičům. 2. V PaF jsou hlavní i vedlejší postavy až někam do třetí linie jasně vyhraněnými osobnostmi s výraznými charakterovými vlastnostmi. V MaMz je jakž takž vyhraněný Milo, Dakota a pak samozřejmě ty oživlé pistácie. Ovšem už nejbližší Milovi přátelé Melanie a Zak jsou totálně nevýrazní, rozplizlí, nudní, u nich člověk ani po polovině seriálu nedokáže určit, co mají za vlastnosti. 3. A hlavní rozdíl, PaF je mnohem vtipnější. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý koncept. Ale funguje. Přiznám se, že nejdřív mě seriál štval a vlastně mi ani nepřišel vtipný. Postupně jsem ale přišel suchému humoru a kamenným hláškám na chuť. Trochu se obávám, ze se to časem okouká. Zatím se však tvůrcům daří přijít vždy s něčím překvapivým. ()

Reklama

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Potěšení z nepravděpodobných dominových efektů, absurdních fórů a nadsázky. Zákony Mila Murphyho si taky utahují ze školních soutěží nebo z médií, ale hlavně z klišé. A jako by nestačila koncentrace nešťastných náhod kolem hlavního hrdiny, postavy Cavendishe a Dakoty přináší časové smyčky a paradoxy, zatímco televizní pořad Dr. Zone potěší příznivce jiného Doktora cestujícího prostorem i časem. A protože svět / Denville je malý, osudy Mila a kamarádů se protnou i s životy Phinease a Ferba. A pak je tu samozřejmě šunkosaurus, sběr mimozemského odpadu nebo Podzemňák, jehož družkou je krabice od mléka. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Části s Cavendishem a Dakotou nebyly špatné, ale zbytek už taková sláva není. Ani ten Dutošvarc už není takový, jako býval. Hlavní postavy a dění kolem Murphyho už zdaleka tak dobré nebylo, často to až nudilo a vtipy byly špatně vystavěné a přetahované. Jindy to ale regulérně pobavilo, takže pořád 3*. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Dan Povenmire o epizodě napsal: „Nemáte tušení, kolik nám to zabralo pokusů. Jedna celá postava původně vypadala jako špatný fan art. Dali nám peníze navíc a čas pro přepracování, protože to bylo napoprvé tak špatné.“ (Vitox)

Reklama

Reklama