Reklama

Reklama

Milo a Murphyho zákon

(seriál)
  • Česko Zákony Mila Murphyho (více)
USA, (2016–2019), 13 h 34 min (Minutáž: 11–22 min)

Hrají:

'Weird Al' Yankovic, Sabrina Carpenter, Mekai Curtis, Jeff "Swampy" Marsh, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Kate Micucci, Greg Cipes, Pamela Adlon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Milo Murphy je ztělesněním Murphyho zákonu, co se může pokazit, to se s jistotou pokazí. Ale Milo je připraven na všechny situace. Vyzbrojen znalostmi, batohem plným zásob a hlavně nekonečným optimismem, který změní jakoukoli katastrofu v dobrodružství. (Disney Channel)

Recenze (7)

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dílu The Phineas and Ferb Effect lze v přímé konfrontaci postav tohoto seriálu (dále v odborném textu označen jako "MaMz") s postavami ze seriálu Phineas a Ferb (dále "PaF") krásně poznat, proč je tento seriál o tolik slabší než ten dokonalý druhý. 1. MaMz je od začátku do konce souvislá řada ničení, boření, zkázy. Troška kreativity slouží pouze k tomu, aby této zkáze Milo a jeho kamarádi unikli. PaF je naopak postaven na tvoření nových věcí a troška toho ničení a zkázy je dobrá jen proto, aby Candy oba hrdiny nenapráskala rodičům. 2. V PaF jsou hlavní i vedlejší postavy až někam do třetí linie jasně vyhraněnými osobnostmi s výraznými charakterovými vlastnostmi. V MaMz je jakž takž vyhraněný Milo, Dakota a pak samozřejmě ty oživlé pistácie. Ovšem už nejbližší Milovi přátelé Melanie a Zak jsou totálně nevýrazní, rozplizlí, nudní, u nich člověk ani po polovině seriálu nedokáže určit, co mají za vlastnosti. 3. A hlavní rozdíl, PaF je mnohem vtipnější. ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Potěšení z nepravděpodobných dominových efektů, absurdních fórů a nadsázky. Zákony Mila Murphyho si taky utahují ze školních soutěží nebo z médií, ale hlavně z klišé. A jako by nestačila koncentrace nešťastných náhod kolem hlavního hrdiny, postavy Cavendishe a Dakoty přináší časové smyčky a paradoxy, zatímco televizní pořad Dr. Zone potěší příznivce jiného Doktora cestujícího prostorem i časem. A protože svět / Denville je malý, osudy Mila a kamarádů se protnou i s životy Phinease a Ferba. A pak je tu samozřejmě šunkosaurus, sběr mimozemského odpadu nebo Podzemňák, jehož družkou je krabice od mléka. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý koncept. Ale funguje. Přiznám se, že nejdřív mě seriál štval a vlastně mi ani nepřišel vtipný. Postupně jsem ale přišel suchému humoru a kamenným hláškám na chuť. Trochu se obávám, ze se to časem okouká. Zatím se však tvůrcům daří přijít vždy s něčím překvapivým. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Části s Cavendishem a Dakotou nebyly špatné, ale zbytek už taková sláva není. Ani ten Dutošvarc už není takový, jako býval. Hlavní postavy a dění kolem Murphyho už zdaleka tak dobré nebylo, často to až nudilo a vtipy byly špatně vystavěné a přetahované. Jindy to ale regulérně pobavilo, takže pořád 3*. ()

Tafee 

všechny recenze uživatele

No, Phineasovi a Ferbovi to sahá maximálně po kotníky, občas se to vylizne na lýtka... Čekal jsem víc! ()

Reklama

Reklama