Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je tomu již dlouho, ale Voyager našel Talaxiany. Neelix, Tom a Tuvok se za nimi vydávají. Dozvídají se, že Talaxiané se usadili v těžařské kolonii, kde sídlí také další mimozemská rasa, která chce jen těžit důležité minerály. Jelikož nejsou schopni se sami domluvit, vmísí se do hádek i posádka Voyageru... (Varan)

Recenze (7)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Potřebujeme někde vysadit Neelixe." - "Tak si vycucáme z prstu Talaxianskou kolonii a necháme ho tam, hm?" - "No ale jak vysvětlíme, jak se tam ti Talaxiáni dostali? To si myslíš že jsou diváci úplně blbí?" - "Jo." ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to byla třetí epizoda a ne třetí od konce, tak bych dal i za víc. Ale nakonec se od čvrté série, kdy mu utekla Kes, dalo na Neelixe zvyknout a v otravnosti ho předčil Kim. Mimochodem, zajímavé jak daleko se dokázali Talaxiané dostat, když na to Voyager potřeboval extra skoky od Q, Kes, katapultu atd. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1* předvídatelnej díl o ničem s kravinou setkání s Talaxiany (jakou šílenou vzdálenost že už to Voyager za těch sedm let uletěl?). Protože sem oživil tradici Neelix = -1*, tak odpad. ()

Reklama

Reklama