Reklama

Reklama

Predator Dark Ages

Trailer
Krátkometrážní / Akční
Velká Británie, 2015, 25 min

Obsahy(1)

Amatérský krátký film popisuje, jak v dobách temna je povolána skupina templářských rytířů k polapení šelmy. Tuto skupinu doplní ještě saracén, který se s touto šelmou potkal již v Jeruzalémě. Skupina válečníků brzy zjistí, že ona šelma je právě Predátor! (Dieman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

hladass 

všechny recenze uživatele

Pocta geniálnímu Predátorovi nebo sprostá, amatérská vykrádačka? Nějak se nedokážu rozhodnout... Každopádně, všechno ve filmu čpí naprostým nedostatkem financí, herci stejně jako kulisy jsou směšní, děj vykrádá některé části jedničky... Ale... Má to jedno obrovské ale... A tím je má obrovská slabost pro Predátora... Takže tři, v mých očích nezasloužené, body dám... ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát plnou palbu, protože některé pohyby postav vypadaly možná kvůli kameře směšně. Taky tak úplně nechápu, kdo se tam podepsal pod hudbu, když se jedná evidentně o původní soundtrack prvního dílu... ... Jinak je to ale celkem podařené. Finální souboj taky není špatný a závěr mě dokonce překvapil... ... Jo. Nadprůměrná snaha. Rozhodně Predátorovi vyloženě ostudu nedělá. 4*. Ke shlédnutí s dabingem od Fénix ProDabing zde: https://www.youtube.com/watch?v=xlBTTq2DFnU ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|55%| Amatérský počin a tak by se k němu mělo přistupovat. Tyhle amatéřiny moc nemusím, ale když je to pěkně udělané, tak to ocenit dokážu, ale musí mě to opravdu zaujmout. No, tohle jsem ohodnotil čistě průměrně, ale i tak to znamená hodně, vzhledem k tomu, že je to točené amatéry. Predátor byl pěkně vytvořený, pár drsnějších zabití tu bylo, ikdyž to mohlo být kamerou nasnímané lépe, aby byl vidět nějaký ten detail. Ale dá se pochopit, že to netočil žádný hvězdný rejža. To, že se děj odehrává v době rytířů, mi až tak nevadilo. Spíš mě ty postavy rytířů vůbec nebavili. Hudba je podobná jako v původním filmu. Je to krátké, takže se to dá v klidu vydržet. Velká škoda je, že se finále nepovedlo, je pěkně debilní. Přesto jsem celkově spokojen. Určitě to trochu potěšilo, ikdyž to mohlo být o dost lepší. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jako nápad dobrej a atmosféra i brutální akce udělají fandovi také docela radost. Jenže jakmile otevřou zoufalí neherci pusu a začnou něco řešit, je to strašný průser. A jelikož se zde mluví většinu stopáže, je to i přes účast největšího vesmírnýho řízka celkem nuda. A to je zatracená škoda.50% ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

V zásadě celkem sympatický přírůstek do predátořího světa. Postavit proti mimozemskému lovci rytíře ve zbroji je zajímavý a nosný nápad, zahrané a udělané to bylo taky celkem snesitelně, ale chybí tomu invence v samotném příběhu, který je prostě plytký a okopírovaný. Na podívání docela dobré, ale není důvod se k tomu vracet. Ale slušná práce na amatéřinu... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Adrian Bouchet, představitel ústřední postavy templáře, se již s Predátorem ve své herecké kariéře setkal. Vidět jste ho mohli ve vedlejší roli v Vetřelec vs Predátor (2004). (-Victor-)
  • Film vznikl pomocí Kickarsteru. Film podpořilo 159 lidí, kteří dohromady přispěli 5525 liber. Ve výsledku se podařilo projekt zafinancovat jen tak tak. Základní hranice pro realizování projektu byla totiž 5000 liber. Tvůrci slibovali, že při překročení této částky, budou moci nabídnout alespoň našlapaný trailer. (-Victor-)

Reklama

Reklama