Reklama

Reklama

Predator Dark Ages

Trailer
Krátkometrážní / Akční
Velká Británie, 2015, 25 min

Obsahy(1)

Amatérský krátký film popisuje, jak v dobách temna je povolána skupina templářských rytířů k polapení šelmy. Tuto skupinu doplní ještě saracén, který se s touto šelmou potkal již v Jeruzalémě. Skupina válečníků brzy zjistí, že ona šelma je právě Predátor! (Dieman)

Recenze (77)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno tak teda nevím. Všichni tu vyřvávají pocta, pocta, ale dle mého názoru je to jenom prachsprostá vykrádačka prvního Predátora, akorát tu místo vojáků pobíhají středověcí rytíři což je teda podle mě pěkná debilita. Jinak už to nepřichází z ničím novým a pouze to kopíruje určité scény z Predátora 1. Tu 1* dám za slušný provedení největšího mimozemskýho killera a celkově za tu solidní technickou stránku vzhledem tomu, že se jedná o amatérský počin. Chvílema jsem uvažoval i o 2*, ale bohužel ten stupidní konec to zabil.20% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Nehovorím že sa nesnažili ale je to také dosť nezáživne, povrchné, proste tá amatérskosť z toho srší, dejovo prvoplánové, herecky slabé, najlepšie tu dopadli nakoniec kostýmy a plagáty k filmu, ináč strata času. /30%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jestliže to krvácí, můžeme si nasadit přilbu, přes kterou není nic vidět a čekat na to v jabloňovém sadu.. Snažil jsem se k tomu přistupovat jako ke kraťasu stvořenému fandy s omezenými finančními prostředky, ale bohužel. Herecké výstupy jsou vesměs tragikomické (vládne Legolas v sukni), listnatý les svádí spíše ke sběru hub než lovu vesmírného monstra, závěrečné mírové řešení je naprosto dementní a de facto všechny dobré věci jsou jen díky využití zvukové stopy originálu (Silvestriho hudba či řev Predátora). Lovit tyhle zmatené templáře a čestné saracény pro něj muselo být jako rybaření s ručním granátem.. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Templárska, priam divadelná pseudo legenda o strete s mojím najsam " You're One Ugly Motherfucker ! "návštevníkom tejto planéty dopadla podľa očakávania gzblití, čiže ušetrím bod a aj smeťák zústane prázdnej. Dokonalé odčerpání energie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Templár a moslim v súboji s "neviditeľným" zlom z inej planéty v dobe "temna". Takže, to že Kolumbus neobjavil Ameriku, to už vieme niekoľko rokov. V tomto snímku sa divák dozvie, že Arnold taktiež nebol prvým, ktorý lovil kráčajúcu "džungľu" s laserom na ramene. Koľká že to irónia v samom závere. Ale o to tu nejde. Snímok na päť hviezd nemá, ale jedna mi príde taktiež sakramentsky málo. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jako nápad dobrej a atmosféra i brutální akce udělají fandovi také docela radost. Jenže jakmile otevřou zoufalí neherci pusu a začnou něco řešit, je to strašný průser. A jelikož se zde mluví většinu stopáže, je to i přes účast největšího vesmírnýho řízka celkem nuda. A to je zatracená škoda.50% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Shut up and take my money na celovečerák s Jamesem Purefoyem a Seanem Beanem! Ti neherci jsou hrozní (a já trochu zbytečně zlej). ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn, už veľa krát si fanúšikovia ale aj ja kladný otázku, ako by to vyzeralo keby Predator pristal o pár storočí skôr. Tento amatersky, krátkometrážny, akčný Predatorský náhul, síce neviem za koľko uvarili, ale celkom sa im to podarilo. Je to dosť dobrá vyvražďovačka v lese s Templármi a jedným Saracenom a Predatorom. Celkom šikovná kamera, prostredie, vynikajúci Predator, zvukové efekty a hlavne atmosféra, ktorej najviac pomáha Silvestriho soundtrack. Ja som spokojný, aspoň som sa dočkal Predatora v Dark Ages. 70% - 3* ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Můj genitální smysl mi říká, že jsem se stal svědkem překročení hodně tlusté hranice mezi amaterským fan-filmem a profesionálním fan-filmem, který by se ani nemusel stydět jít do kin. Obvykle jakmile má nějaký fan-film více než 15 minut, začínám cítit samoúčelné natahování a konečky nehtů na ruce mi mizí rychlostí nového Tokijského rychlo-vlaku (takže hodně rychle- hehe), ale v tomto případě mi bylo líto, že to nebylo klidně o deset minut delší. "I am afraid of no man. -This is no man we hunt." ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|55%| Amatérský počin a tak by se k němu mělo přistupovat. Tyhle amatéřiny moc nemusím, ale když je to pěkně udělané, tak to ocenit dokážu, ale musí mě to opravdu zaujmout. No, tohle jsem ohodnotil čistě průměrně, ale i tak to znamená hodně, vzhledem k tomu, že je to točené amatéry. Predátor byl pěkně vytvořený, pár drsnějších zabití tu bylo, ikdyž to mohlo být kamerou nasnímané lépe, aby byl vidět nějaký ten detail. Ale dá se pochopit, že to netočil žádný hvězdný rejža. To, že se děj odehrává v době rytířů, mi až tak nevadilo. Spíš mě ty postavy rytířů vůbec nebavili. Hudba je podobná jako v původním filmu. Je to krátké, takže se to dá v klidu vydržet. Velká škoda je, že se finále nepovedlo, je pěkně debilní. Přesto jsem celkově spokojen. Určitě to trochu potěšilo, ikdyž to mohlo být o dost lepší. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Pocta geniálnímu Predátorovi nebo sprostá, amatérská vykrádačka? Nějak se nedokážu rozhodnout... Každopádně, všechno ve filmu čpí naprostým nedostatkem financí, herci stejně jako kulisy jsou směšní, děj vykrádá některé části jedničky... Ale... Má to jedno obrovské ale... A tím je má obrovská slabost pro Predátora... Takže tři, v mých očích nezasloužené, body dám... ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Amatérské, ale ryzí! Jako milovník predátora nemůžu hodnotit jinak. Vytvořit film, byť i s hroznými efekty a hereckými výkony, ale od srdce jako fanoušek, si zaslouží velký obdiv. Můj sen je též udělat svůj krátkometrážní film, takže obdivuju snahu tvůrců a herců. Ty záporné komentáře nelze ani brát vážně. Nikdo z těch co rádi buzerují, by to lépe nezvládl :-) Škoda času venovaného čtením těchto sraček. Kdyby vaši přátelé vytvořili sebevětší hovno, dali by jste jim plný počet. Třeba se zamyslet aspon nad tím, než začít kritizovat. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Velice slušně natočený prequel všech predátořích filmů - se slušnou kamerou, střihem, nasvícením, maskami, výpravou, a dokonce i triky stály za to. Herecky je to poněkud amatérské a scenáristicky nedotažené, postavy bych rovněž rád víc poznal, a i vtipných hlášek mohlo být víc než jedna („on si o tobě myslí, že jsi žena“). Možná to mohlo být kratší, protože pět minut zabírá rozhovor s mnichem, pět minut běhání po lese a pět minut zbytečné dohady. Ale jinak je to na profesionální úrovni. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na nejnovějšího „Predátora“ se zatím nechystám, trailer k Prey (2022) mě zrovna dvakrát nenadchnul, ale dostal jsem chuť na nějakou tu jednohubku a tak tento krátkometrážní (středometrážní) kousek se mi zrovna hodil „do krámu“. Není to vyloženě marný počin, ovšem nepovedený závěr a zbytečně zdlouhavý úvod to zrovna moc nevylepšili. Pár solidních scén by tu se tu našlo, krve tu taky bylo dost, bohužel jako celek se mi to zas až tolik nelíbilo. 45% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Fanouškovská záležitost, o které se dá říct cokoliv, jen ne to, že je natočená amatérsky. Predátor dobrý, krve dost, herci fajn a povedl se i závěrečný souboj. Sice bych se obešel bez toho musulmana a poselství, že společně porazíme i emzáka, ale to vem čert. Každopádně dredař ve středověku je super nápad a nebylo by od věci dát Bushemu nějaký těžší měšec zlaťáků, aby tuhle tématiku zpracoval celovečerně. 80% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zrucne natoceny amatersky počin, ktory kopiruje zapletku prveho dielu Predatora, akurat ju zasadil do minulosti, takze namiesto elitneho komanda tu ide lovit neznamu priseru banda rytierov. Technicka stranka je bezchybna, k tomu je doplnena o legendarny pôvodny soundtrack, takze to dokaze navodit klasicku Predatorovsku atmosferu vo väcsej miere ako väcsina počinov, ktore vznikli po pôvodnom prvom filme. Aj na priestore kratkej stopazi zapletka funguje a tá banda neoholenych drsnych rytierov si ma dokazala hned ziskat a tesil som sa na ich interakciu. Suboje dopadli tiez bezchybne, takze mi bolo luto, ze to ma len 25 minut. Kludne by som si dal celovecernu verziu tohto vydadeneho amaterskeho dielka. 8/10. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak, z tohohle udělati klasickou 95min. Predatoří stopáž, a je vystaráno! Těmto lidem bych dal prachy na celovečerák. Fuck off... Hollywood! P.s. zdejší většinové komenty jsou fakt k smíchu. Chtěl bych viděti, jak by kdokoli z vás, něco takového vůbec dokázal. Dělejte si nemanželské bastardy a dejte pokoj. Dík. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka nevykrádačka, mne to prostě bavilo a co je důležitější, tak na amatéry to byla slušná práce. Srovnejte některé ty amatérské hrůzy a musíte dojít ke stejnému názoru :-) 80% ()

Reklama

Reklama