Reklama

Reklama

Reed musí deaktivovat zbraň, která má brzy vybuchnout a je naložená v trupu Enterprise. (SkyShowtime)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"They're your crew, not your friends." I thought about that a lot when I took this command. But then I realized, this is not your typical mission. We could be out here for years. All we have to depend on is each other. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keep talking and nobody explodes ve Star treku - a mina s tím nejvytříbenějším Shakespearovským smyslem pro drama, od správného pípání a blikání přes přišpendlování až po správně odložený timing výbuchu. Nějaké storky s Malcolmem, co by byly o hodně zajímavější, kdyby sme o něm všechno řečené už dávno nevěděli (vyjma toho proč konkrétně teda opustil námořnistvo a dal se na vesmír). Objevení Romulanů pro Romulany aniž by tito cokoliv udělali kromě toho že se zjevěj, postrašej a zmizej. Drama s naprosto předvídatelnym a napříč seriálama šablonovytim koncem i průběhem. (A samozřejmě all time fave bullshit s Enterprise ovládanou manuálně joystickem). Jakože dalo se to sledovat na úrovni silnejch 2*, ale srsly, že to je "filler" díl protože nebylo dost nápadů a bylo potřeba šetřit budget je bolestivě očividný. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů seriálu, sloužící jako uchutnávka před excelentní čtvrtou sezónou, která se podobnými epizodami jen hemží. K dokonalosti jí chybí jen větší tlak ze strany Romulanů. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejpouštěnějších dílů vůbec. Proč? No jsou tam historicky po1., Romulani, sakra. Proto! A kolik máte ST dílů obecně, které se odehrávají většinu děje na trupu lodi? ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama