Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný thriller o ekonomicky zdevastované komunitě na kalifornském předměstí, kde se mladí lidé stále častěji uchylují k drogám. Děj se točí kolem Kat, nové studentky střední školy ve městě, které už má zjevně to nejlepší za sebou. Mezi její spolužáky patří na slovo skoupý Beaver, který jí nepřestane dělat milostné návrhy, dokud si s ním nakonec nevyjde. Ukáže se, že oba skrývají tajemství. Beaver začal pracovat pro Wyatta, místního drogového dealera, jehož výbušná povaha dává tušit, že se nezastaví před ničím, aby si udržel své drobné zločinecké impérium. Kat je policistka v utajení, odhodlaná přijít na kloub drogové epidemii, která zachvátila zdejší oblast. (Cinemax)

(více)

Recenze (5)

dalziel 

všechny recenze uživatele

Kriminálna tématika z prostredia drog vyzerala lákovo.Napokon boli drogové excesy prítomnej mládeže pre mňa neprekonateľné.Nakoniec som vydržal asi 25 minút.Ani po "Lenku Cersei" som sa nedostal.Damn it !!! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes poměrně lákavý obsazení,i přes příběh s krimi zápletkou tam neni nic ,co by člověka nějak zaujalo.Vleklá nuda bez špetky napětí.30% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Aby mohl film jako Dopad na diváky fungovat a působit, musel by disponovat daleko výraznějšími filmovými prostředky, než jak se tomu nakonec stalo. Téma drog v sociálně slabších komunitách, případně tajně nasazená postava do onoho prostředí, je zatraceně omletá filmová látka, která aby zaujala, musí být prostě něčím výraznější. Násilná, drsná, syrová, emočně silná, disponující zvraty, explicitností, nebo prostě čímkoliv, co by jí ale jednoduše zvýraznilo, odlišilo. Tento snímek ale bohužel nic takového nemá, je to jen rutině odvyprávěný příběh, kde toho navíc příliš nefunguje, dramatické momenty, emoce, atmosféra, napětí, styl, nic z toho nemá kvalitu, a herci jsou pak sice sympatičtí, ale i oni mi přišli ve výsledku vesměs nevyužití. Samotná zápletka jinak nemá prakticky žádné koule, šťávu, a bohužel ani tempo, nedojde ani k nějaké zásadní konfrontaci, vše se děje navíc i dost předvídatelně a úplný závěr jen potvrdil celkovou bídu, neboť to vlastně nemá ani nějaké vyústění, které by to veškeré předešlé dění uzavřelo, což mě fakt dopálilo. Zkrátka, tato podívaná si nějakou zásadní pozornost rozhodně nezaslouží, na druhou stranu ale mohu s klidným svědomím konstatovat, že o naprostý průser též nejde, jen to prostě nemá čím zaujmout. ()

Sadaam 

všechny recenze uživatele

"Stovka" a "Hra o trůny" se sešly v jednom filmu :-) celkem slušná, lehce nadprůměrná, krimi... Aneb drogy fakt ne... Jinak je na tom znát, že se dají tyhle filmy točit i bez zbytečné akce, případně jako parodie... Life is simple. ()

Reklama

Reklama