Reklama

Reklama

Get Me Roger Stone

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ponořte se do příběhu politického poradce Rogera Stonea, mistra temného umění politiky, který už třicet let pracuje pro Donalda Trumpa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Do dneška jsem to jméno vůbec neregistroval, ale v zájmu o americkou politiku a ve věku senzace jménem Donald Trump, všiml jsem si GMRS na titulce dnešních novin a neváhal pustit hned při premiéře na Netflix. Ač je tu obrázek malovaný výhradně stranou "liberálních" osob a médií (lepší brát mírně s nadhledem), je to slušně strhující prohlídka špíny v rámci pravidel jako profilovka exota Stonea - prince temnot a samozvaného agenta provokatéra zákulisí americký politiky. Nejen v rámci cirkusu poslední kampaně, ale už od dob Richarda Nixona. Máte-li zájem, pak je tady toho mraky co vás může šokovat a překvapit, nebo jen přiměje kroutit hlavou a usmívat se u toho. Informací je taková sada, že jsem sem tam musel pauznout vrátit, ale takový to mám nejradši. Super záležitost. "Demagog je člověk, který hlásá věci, o nichž ví, že nejsou pravda, a to lidem, o nichž ví, že jsou hlupáci." (Mencken) ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Uf, tak to bola pecka. Autentická sonda do zákulisia (nielen) americkej politiky. Hlavnou postavou je lobista, stratég a šéf špinavých republikánskych kampaní od Nixona, Raegana, Busha až po Trumpa. Tomuto dokumentu sa dá veriť, keďže hlavný protagonista sa vyžíva v sebaprezentácii. Jeho hlavné mottá, aj keď sú už dobré známe, stále človekom zatrasú: "Myslíte si, že radový elektorát, pozná rozdiel medzi politikou a showbiznisom?", či "Hrajeme podľa platných pravidiel. Nech ich zmenia." Je ale udivujúce, že takýto človek mohol beztrestne v tom najvyššom systéme desiatky roky plávať. Škoda tiež, že dokument už nezachytáva jeho reálne vyšetrovanie, odsúdenie a následnú amnestiu, udelenú, ako inak, Trumpom. V tomto svetle má druhý menovaný citát už ale úplne iný význam. Ten, ktorý poznáme my - "Vyhraj voľby a môžeš všetko." ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama