Reklama

Reklama

Sharktopus vs. Whalewolf

(TV film)
  • USA Sharktopus vs Whalewolf (více)
Trailer

Obsahy(1)

Od skončenia boja s Pterakudou sa Sharktopusovi, krížencovi žraloka a chobotnice, dobre darí vo vodách Dominikánskej republiky. Voodoo kňaz Tiny (Casper Van Dien), kapitána lode a alkoholika, a jeho pomocníka Pabla (Catherine Oxenberg), šialená vedkyňa, ktorá študovala s Nathanom Sandsom a Ricom Symesom. Podarí sa jej zmiešať gény smrteľne nebezpečného žraloka a vlka, keď sa snaží vybaviť objednávku pre neúspešného baseballového hráča Felixa Rosu (Mario Arturo Hernández). Tým umožní zrod Žralokovlka, ktorý rozpúta skutočné peklo. (Incantator)

(více)

Recenze (17)

hladass 

všechny recenze uživatele

Sharktopus potřetí s opět se všemi "klady" i zápory... Neskutečně hloupé, ale zábavné béčko, které nedá ani na chvíli nikomu vydechnout... Ať už šílenými triky, brutálním přehrávaním všech zůčastněných, ze nichž si to očividně nejvíce užívá Casper Van Dien, který mi svým výkonem připomněl Corina Nemce v Sand Sharks, nebo naprosto špičkovými dialogy... A když se do toho přimíchá trocha woodoo, vznikne opravdu neopakovatený zážitek... Teď už nezbývá nic jiného, než čekat, s kým si to Sharktopus rozdá příště, snad se slibovanou Mermantulou... ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Namôjdušu, ak to uvidím ešte raz, prechechtám sa do hrobu. Čo je však šokujúcejšie: film to dokázal ÚMYSELNE!! Neviem, či som niekedy zmerčil väčší nezmysel (turecké "hviezdne vojny" som nevidel). Polovicu filmu som mal dojem (jednak "vďaka" hercom, druhak "vďaka".. Ehm.. "dialógom"), že čumím na nemecké porno z osemdesiatych rokov, ktorému ustrihli závery každej zo scén. A tak sa vo finále scén sa namiesto "Ich komme! Ich spritze!" hulákalo "utekajte, už idú". Van Dienom si tiež nie som celkom istý, či vôbec hral? Mal som skôr dojem, že ho jednoducho naliali litrom páleného a vypustili na pľac. Bez srandy, jedná sa o mimoriadnu srandu. A twíter šarktopusa, to bol už len taký bonbónik na dorazenie bránice. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Film jsem si výborně užil, a to jsme měl jen 2 skleničky whiskey. Být tam jiné efekty tak ani nevím, že to je od Asylum. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vedel som do čoho idem, lebo som videl Sharktopus vs. Pteracudu a tak nebolo nič čo by ma prekvapilo či zhrozilo. Ide si celkom vo svojom štýle. Hlúpučký príbeh, zostarnutá hviezda, špatne triky a dialógy, ktoré sa len občas vydarili . Ale bavil som sa, takéto filmy plne nevkusu a hovadín mám rád, pri nich celkom vypnem. Tu netreba rozmýšľať a keď viete do čoho idete, tak sa môžete na tom i slušne zabaviť a ja som sa bavil. A to je pri takýchto filmoch najdôležitejšie, že i keď je to hovadina z veľkým H, tak v tej špatnosti je aspoň zábavná. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vďaka pochybnému experimentu zmutuje kosatka s vlkom, z čoho vznikne nezbedný Whalewolf. A kto takému niečomu môže byť súperom? Ako už názov napovedá, napr. Sharktopus(sy). Sranda; pozerám, že presne pred rokom som pozeral predchádzajúci "Sharktopus vs. Pteracuda", ktorý nebol nič extra, ale na béčkovo strávenú, letnú hodinku a pol sa v pohode dal. A veľmi podobne ja na tom aj tento Whalewolf príspevok. Somarinka s lacnými trikmi, priblblým dejom a zostarnutým Van Dienom, ktorá pomaly drží pokope už len silou vôle. Kto takéto (Asylum / SyFy) snímky môže – vydrží aj toto, kto nie – nemusí sa zdržovať a kto ich nepozná – asi by nemal začínať práve tu :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Všichni znáte ono pověstné " do třetice všeho dobrého a zlého", ale u série Sharktopus platí spíše to druhé. Uběhl sotva rok od předešlého Sharktopus vs. Pteracuda a společnost Syfy se rozhodla, že natočí další volné pokračování. Tentokrát se děj přemístí do Dominikánské republiky, ale kromě překrásného tropického prostředí, se tu moc filmové krásy nedočkáme. Pokud samozřejmě nepočítám pěknou Akari Endo, která potěší převážně oko nejednoho mužského diváka. Tím však většina pozitiv končí. Kevin O'Neill ani napodruhé moc nezazářil a udržel tak nízkou kvalitu všech dílů na stejné (podprůměrné) vlně. Bylo sice od tvůrců pěkné, že se pokusili do děje přimíchat i rádoby voodoo zápletku, ale že by tím nějak závratně dopomohli ke zlepšení již tak dost stupidního příběhu, se říci moc nedá. Vezmeme li totiž v potaz, že již samotný zrod nového monstra (Whalewolf) byl dost na pováženou a jeho vzhled doslova katastrofální, nezbývalo než doufat, že i tentokrát se tu objeví několik odlehčených scén se špetkou toho černého humoru. No a tady musím říct, že nás tvůrci opět nezklamali. Když už samotné efekty stály za smradlavý výkal, tak se chtěl divák alespoň trochu zasmát. No a že se náš digitální žralok-chobotnice činil. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechci tvrdit, že snímek „Sharktopus vs. Whalewolf“ nemá svou cílovou skupinu, je možné, že se najdou tací, které to bude bavit a kterým budou některé scény připadat vtipné, ale snímek toho celkově nemá moc co nabídnout. I herci z toho měli spíše prdel a nějak extra se nesnažili. Tedy ne všichni, ale Casper Van Dien prostě jen hraje to, co se očekávalo – namachrovaného pitomce, který e snaží být vtipný, ale nejde mu to. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch vizuálně méně kvalitních filmů. Má ale to, co je u tohohle žánru to nejpodstatnější- vysokokvalitní stupidní smysl pro humor a hordu do extrému dotažených stereotypů. Není to úplná špička, ale... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Aj treti film je podobny ako prve dva,len s tym rozdielom,ze Sharktopus dostal noveho kamosa a to skrizenim zraloka a vlka vznikol Whalewolf,cize ako v predchadzajucich pripadoch dve hviezdicky...:-) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Špatné triky, scénář i herci - takže vlastně klasický výčet "kvalit" u filmů od Syfy/Asyla. Proč jsem se tedy na tento film díval? Chtěl jsem nějakou skrz naskrz hloupou a nenáročnou blbinu! Jednu hvězdu dávám za jisté momenty, které byly celkem povedenou parodií samy o sobě - viz scéna s proměnou ve Whalewolfa, vnadná sestřička běžící o život či šílená honička v nákupním centru. Tento film je ve výsledku velmi špatný, nicméně to o sobě ví a ještě si z toho dělá srandu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl trilogie byl nechtěně zábavný a zábavně amatérský bizár, druhý byl jen o trochu méně zábavný a o trochu méně amatérský bizár, do třetice už to vůbec zábavné není, pouze otravně blbé, aspoň tedy tak se to jevilo mně. Zásluhu na tom má nezáživný scénář, křečovitě se snažící o humornost (nepovedlo se), digitálně příšerně domrvená příšera whalewolf, ale především uřvaný a exhibující megatrapák a kašpar Casper, který byl snad po celou dobu natáčení našňupaný koksem. Za drobnou pozornost stojí snad jen stárnoucí aristokratická kráska Catherine Oxenberg jako sexy Frau Doktor Reinhardt, mimochodem v civilu kašparova žena. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Casper Van Dien musel riadne klesnúť na dno a pocítiť to, čo znamená zhasnutá hviezda Hollywoodu. Sharktopus vs. Whalewolf patrí k tomu najslabšiemu sharkploitation od Asylumu aký z pomedzi mnohých ponúkajú. Je to jeden z tých kúskov ktoré ma nebavili ani len troška z recesie a to vám prisahám, že ich sledujem od začiatku do konca. Spomínaný herec je už fakt na konci svojich síl. Nižšie ako v tejto snímke už klesnúť nemôže. Keby z tohoto dokázal tento týpek známy zo Star Tropper vysekať niečo čo sa podarilo padlému hercovi z Beverly Hills 90210 Ianovi Zieringovi zo Sharknada, možno by ešte neajú nádej mal, takto však nie. ()

Reklama

Reklama