Reklama

Reklama

Příšerákovi

  • Německo Happy Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Wishbonovi nejsou právě šťastná rodinka. Máma Emma má knihkupectví, které je před krachem, táta Frank je přepracovaný a každý den trpí pod tyranským šéfem. Dcera Fay je nešťastná, stydlivá teenagerka a syn Max je sice matematický genius, ale ve škole ho ostatní šikanují. Jenže ty opravdové trable Wishbonovy teprve čekají. Mámu Emmu si totiž jako svou budoucí partnerku vyhlédnul samotný hrabě Dracula. Pošle zlou čarodějnici Babu Yagu, aby Emmu proměnila v upírku. Yaga však nedopatřením změní i zbytek rodiny v příšery. Frank se stává Frankensteinovým monstrem, Fay se promění v mumii a malý Max v mocného vlkodlaka. Rodina monster se vydává po stopách čarodějnice s jediným cílem: přinutit ji, aby odčarovala prokletí a vrátila jim lidskou podobu. Cesta za rodinným štěstím je však plná úskalí a ostrých špičatých zubů... (Bioscop)

(více)

Recenze (68)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neni to uplna sracka, ale s Hotelem Transylvanie se to fakt merit nemuze. Pribeh je sice fajn, ve vysledku sice dojde na stary dobry rodinny hodnoty, ale poucovani neni moc nuceny, dej se nikde zbytecne nezdrzuje, postavy v zasade sympataci, forku dost a nektery fakt fajn, ale celkove to proste pusobi strasne levne, ani vlastne nevim proc. Zkouknout se to da, ale cloveka to tak nak vlastne ani nezajima. Slabsi 3*. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nečakala som Hotel Transylvania, ale dostala som ešte menej. Ani animácia sa mi nepáčila, na dnešnú dobu by som si už želala viac realistické stvárnenie. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Stylově jako Hotel Transylvánie, tudíž mě to ani tentokrát moc nebavilo a celý film koukat na to, jak honí čarodějnici, aby vrátila rodince jejich předešlý vzhled, to taky není úplně ideální. Přiznám se, že jsem chvílema usínal. Lepší dvě hvězdičky. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodové a miestami i trochu zábavné, no veľkú slávu nečakajte. Najlepší bol ten tatko, s ním bola najväčšia sranda. Menšie deti si to užijú, staršie už len odzívajú. Aspoňže to malo pekné poučenie na záver. Priemer. 60/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Monster Family" má podľa mňa veľmi dobrý nápad, pár dobrých fórov, ktoré pobavia, no v celkovom prevedení ide o dosť slabý film. Hneď na úvod poviem, že som od filmu nečakal dokopy nič iné, len to, aby ma pobavil. Koniec koncov, ten nápad sa dá využiť na komediálne zlato. Výsledok však prechádza do všetkých možných klišé. Rodinné hádky sú tu všade a čoskoro už sú otravné. Čo sa postáv týka, tak mám pocit, že sú veľmi nezaujímavé, málo spracované a viac vychádzajú ako jednoliate postavy, ktoré nemajú žiadny výrazný charakter. A rozhodne sa dalo ísť s nimi viac do hĺbky. A ak už nie s rodinou Wishbonovcov, tak minimálne ostatní mali dostať niečo viac do svojich postáv. Dracula je mysteriózny gentleman a má pár dobrých hlášok, no dostáva veľmi málo priestoru. Baba Jaga by si ho zaslúžila oveľa viac a je najmenej využitá postava v celom filme. A kto je tu zastúpený najviac a chcel by som, aby zmizla, tak to je Fay Wishbonova, ktorá je absolútne neznesiteľná. Otravná až to bolí. Večný sťažovateľ, všetko je matkina vina, neustále šikanuje svojho brata a má milión rečí o tom, ako je všetko na dve veci. Nedá sa ju počúvať. Animácie sú okey, ale mohli sa tvorcovia snažiť trošku viac. Ale pozerať sa na to dá. Uznávam. Humor je trošku mix. Nemôžem povedať, že by som sa narehotal a rozhodne je tu aj kopec zabitých momentov s prdením a grganím, ale iné gagy zase fungujú a aspoň som sa trošku zasmial. Dospelým odporučiť nemôžem, deti si možno pri tom trošku oddýchnu. Ale čakal som minimálne viac kreativity. Hodnotenie: C ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to takové nijaké. Celá ta kreslená blbost kolem mě proplula jak nic... jasně, myšlenka s rodinou je fajn. Ale jinak tam nějak nic moc zásadně zajímavého nebo vtipného nevidím. Doby Asterixe jsou prostě pryč a už se nevrátí. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No prostě u mě jsou příšerky v tomhle směru snad jenom jedny, slabý bez nápadu a bez vtipu nezáživný animak. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Animací ani námětem tohle určitě za špičkou nezaostává. Postavy dobře načrtnuté.. co Příšerákovi táhne k absolutnímu dnu je ale strašně očividná a marná snaha napodobit to nejlepší z úspěšných animovaných filmů posoledních let. A korunu tomu nasazujou vtipy s prděním a žraním ušního mazu, to jako fakt?! Kino plný děcek, ale atmosféra jak na pohřbu. Takhle rozhodně ne!!! ( musel jsem na to jít s neteří a synovcem ) 3/10. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Průměrná rodinná animovaná komedie, která sice není extra zábavná, ale díky odkazům na Universal horory docela stravitelná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Hotel Transylvania" byl docela úspěch, ta proč nenatočit něco, coby se tomu podobalo, co by vlastně tak trochu parazitovalo na tom, co snímek dovedl - přitáhnout nějaké publikum. Postavy jsou zde stejné, jen v horší animaci, a co je ještě horší, také s humorem, který v konečném důsledku vlastně není moc dobrý. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Začátek byl docela příjemný, dobře zracován, a bavilo mě to. Postupem času to ale začalo být hrozně takové zmatené a překombinované. V samotném závěru má šla pozornost stranou. Koukatelné to je, ale nadchnout to moc nedokáže. Sem tam se postavám podaří utrousit nějaký vtip, ale to je všechno. Většina uživatelů zde porovnává Příšerákovi s Hotelem Transylvánie, což si myslím, že je neporovnatelné. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na tuhle pohádku jsem šla s vědomím, že to bude podobné jako Hotel Tranyslvánie, možná se to tím malinko inspirovalo, ale kvalitou je to úplně pod bodem mrazu. Je to nudné, zdlouhavé a vůbec to není vtipné. Scéna, kdy upírka honí čarodějnici je trapná a zbytečně dlouhá. Možná tahle pohádka bude bavit úplně ty nejmenší, ale rozhodně to není pohádka pro větší děti či pro dospělé. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jeden z těch animáků druhého až třetího sledu.Nevypadá to vyloženě zle,příběh jde hodně po tradičních hodnotách,fórků je relativně dost,ale ne všechny fungují.Prostě průměr...nebo spíš lehce pod...40% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Takové ... svérázně trapné. A jen tak na okraj: Nikdy mi neimponoval humor, který si vypomáhá prděním - a přitom si o sobě myslí, že vyjedl veškerou vtipnou kaši, která se nacházela v jeho dosahu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodně promarněný potencionál přitom trailery vypadaly parádně a animák mohl zaplnit dobu mezi čekáním na Hotel Transylvánia 3. Bohužel kromě Emmy jsou všechny postavy přes držku máme zde malého intoše co si myslí, že je nejchytřejší dítě na světě a šikanují ho pak holku a její pubeproblémy s klukama a krásou a fotíka co má věčně moc práce. Do Emmy se zamiluje Drákula (tady vypadá jak metrosexuál z nějakého módního časáku) a přiměje jakousi čarodějnici co mluví jak mistr Yoda, aby je všechny proměnila v monstra. Člověk by řekl, že po proměně bude aspoň sranda, ale to by se mýlil inteligence otce klesne z nuly na mínusové položky a ostatní na tom nejsou o nic lépe. Bohužel z cca 20 vtipů padne na úrodnou půdu tak 1 až 2 a i příběh nic moc. Závěrečný plán záporáka je těžký úlet i na animák a to nemluvím o chybějících scénách z trailerů (ta scéna v tom železničním vagonu ani není). 40 procent za obřího skarabea a ty 1-2 vtipy co mě pobavily už ani nevím které. ()

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerákovi jsou doslova příšernost. Je to nudné, vůbec to není vtipné a jelikož má být takový film zaměřen pro ty nejmenší, tak téma bylo nevhodné. Které dítě zajímá téma krize v manželství. Nejen, že jsem se nudil já, ale dokonce i moje tříletá dcera, která se směje pomalu všemu. Rozhodně nedoporučuji!!! ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Roztomilá "monstra" po sto padesáté. A příběh je jako přes kopírák, závěr ani nemůže být jiný než že fyzický vzhled není vše, důležité je to co je uvnitř. Blááá, obal prodává, to víme všichni. Pochybuju, že to nějakou šeredku uklidní a přestane mít trauma z pošklebujících se spolužáků. Tvůrci si každopádně vyhráli se sexy mamčou upírkou kterou rozverně dabuje Sabina Laurinová a vtip dodává moula taťka. Když už není kde brát aspoň vypustí zelený oblak... Ha, ha. Dívat se na to dá, neurazí, nenadchne... ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla trapná napodobenina Hotelu Transylvánie. Snad všechno už jsme někde viděli a daleko lépe zpracované. Jinak vizuál dost překvapil, ale to je tak všechno. ()

Související novinky

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

16.12.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama