Reklama

Reklama

Příšerákovi

  • Německo Happy Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Wishbonovi nejsou právě šťastná rodinka. Máma Emma má knihkupectví, které je před krachem, táta Frank je přepracovaný a každý den trpí pod tyranským šéfem. Dcera Fay je nešťastná, stydlivá teenagerka a syn Max je sice matematický genius, ale ve škole ho ostatní šikanují. Jenže ty opravdové trable Wishbonovy teprve čekají. Mámu Emmu si totiž jako svou budoucí partnerku vyhlédnul samotný hrabě Dracula. Pošle zlou čarodějnici Babu Yagu, aby Emmu proměnila v upírku. Yaga však nedopatřením změní i zbytek rodiny v příšery. Frank se stává Frankensteinovým monstrem, Fay se promění v mumii a malý Max v mocného vlkodlaka. Rodina monster se vydává po stopách čarodějnice s jediným cílem: přinutit ji, aby odčarovala prokletí a vrátila jim lidskou podobu. Cesta za rodinným štěstím je však plná úskalí a ostrých špičatých zubů... (Bioscop)

(více)

Recenze (68)

Sany33 

všechny recenze uživatele

V dobe kedy existuje hotel Transylvánia je asi zbytočné natočiť niečo na rovnaké motívy, samozrejme s trocha rozličnými zvratmi a fungovaním celého univerza. Rodinka je o dosť nudnejšia, mravné ponaučenie číha na každom kroku a humoru to tiež veľa nepobralo. Na základe úspechu konkurencie sa jednoducho nedá stavať. Ak by aj predchodca neexistoval a my by sme reálne nemali s čím porovnávať jedná sa o veľmi priemernú rozprávku, ktorá síce mladších divákov poteší ale staršiemu publiku nemá moc čo ponúknuť. Vizuálna stránka je pútavá ale nad priemer snímka určite nerúbe. 41% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabučké tri hviezdy len a len kvôli tomu, že dcérke sa to páčilo. Animácia nebola najhoršia, scénky s Babou Yagou tiež ušli, ale Dracula bol riadne mimo a ostatné postavy tiež. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Původně jsem myslel, že jde o USA film, ale až teď koukám, že jde o německý. To aspoň vysvětluje nic moc animaci a ten nudný děj. Jen nechápu, kde se tam vzali Frost, Isaacs a Watsonová, docela jich škoda pro takový film. Nápad docela i ušel, ale provedení bylo mdlé. Chyběl tomu nějaký humor a trocha akce by taky prospěla. ()

Tunri 

všechny recenze uživatele

Pamatujete, když ještě tenkrát měly animáky děj? Musí to být strašně šílené a ztřešněné, musí se běhat sem a tam a tam a sem a chování musí být dostatečně dementní na to, aby to pětiletým přišlo vtipné, protože děti si nic lepšího nezaslouží. Vrcholem vtipnosti je manžel, který je retardovaný a neustále prdí. Super. No aspoň má ženu, která není schopná ujít dva kroky, aniž by něco nezkurvila. Dospělí se tam chovají nesvéprávně, divákům tak podsouvají, jak je svět vlastně debilní a nešťastnej a doslova padat na hubu při každym kroku je normální. Demence. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Hodně mizerný animák. Nevím co bylo horší jestli ta příšerná nuda nebo ten fakt že se to chtělo podobat hotelu Transylvanie. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá oddychovačka, v ktorej nie je potrebné hľadať veľké veci. Určite by to mohlo dopadnúť lepšie, ale z celkového hľadiska ten výsledok nie je zlý. Samozrejme je tu vidieť inšpiráciu od podobných (známejších) animákov. Obrovský potenciál v trojici netopierov zostal nevyužitým. Ponaučenie na záver samozrejme nechýba. PS.: Pani Whishbonova ako upírka je neodolateľná. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem tomu nemohla moc přijít na chuť, ale nakonec mi i tenhle animák sedl. Hezká animace, příjemné a sympatické postavy, povedené vtipy a zajímavý příběh. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

I když přijít v době Hotelu Transylvania s Drákulou a spol. je tak trochu jako nosit dříví do lesa, Wishbonovi nejsou úplně nudnou rodinkou. Sice táta pravidelně vypouští plyny….to já vždycky považuji za nejlacinější způsob, jak se pokusit diváka rozesmát….ale jinak sympatický animák. Příběh, který bych si dovedl představit i ve hraném provedení, dnes už nezbytná líbivá animace a i ten humor se tam vyskytuje. Za mne slušná kreslená zábava pro celou rodinu. ()

kilobyte 

všechny recenze uživatele

Skoro při každém pokusu o vtip jsem se cítil trapně, že na takovýhle film vůbec koukám. Ale jelikož asi nejsem normální, tak jsem to dokoukal. Ještě že jsem tak učinil, jinak bych přišel o další morální ponaučení, tedy pořád to samé, o tom jak rodina musí držet pospolu. Film bych doporučil jen lidem co mají rádi prdění a nebo nemají rádi své děti. :D ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Grk, prd. Dalo by se z toho vytezit i vic, ale propadak to urcite neni. Za me velmi hezke zpracovani animace a velmi roztomile postavy. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tady někdo koukal moc na Hotel Transylvánie, a chtěl se pokusit udělat přesně takový hit. Bohužel tu je vidět jak moc to Hotelem chtělo být a bohužel to nedosahuje svého staršího a slavnějšího bratříčka ani zdaleka. Za měsíc nebudu vědět, že jsem takový film viděl, poněvadž v něm není vůbec nic zajímavého a dobré vtipy a scénky by se dali spočítat na prstech jedný ruky. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tento animák hold nenadchnul. Animace průměrná, nic revolučního, nebyly zde ani nějaké zajímavé lokace. Příběh byl špatný, takhle zprznit Drákulu. Jako ono není špatné udělat si z Drákuly srandu, ale nějak, aby to opravdu sranda byla, jako například v hotelu Transylvánie. Tady jsem se ani jednou nezasmál. V příběhu se taky opravdu nic zajímavého nestalo, více jak polovina filmu byla nudná. Pokud tento animák přeskočíte, tak špatně určitě neuděláte. 2/10 ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som mal dve hviezdičky, ale keď sa snažím spätne si vybaviť film, nedokážem povedať, za čo som ich dal. Aj pri dvoch hviezdach ma animák musí niečím zaujať, alebo aspoň pobaviť. Toto však bolo fakt oničom. ()

Robbi odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozhodoval, zda dát takové hodnocení, ale ať jsem se na to díval ze všech stran, prostě jsem nenašel důvod, proč vytáhnout i tu jednu hvězdu. Nejenže tenhle film při mé návštěvě kina nebavil mnoho dospělých, ale ani děti, ještě je to tak okatá agitka rodinné pospolitosti, které podléhá všechno, včetně naprosto nesmyslných dějových zvratů, které nejde omluvit ani argumentem, že to "je jen animák!" Nulová zábava, spousta klišé a žádné překvapení - ba co víc, některé postavy jsou tak vlezle protivné, že ač se tváří jako spasitelé kladného přístupu k životu, stálo by za to je poslat ke všem čertům. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Toto bola blbosť so slabým príbehom a navyše sa mi zdalo, že to nieje také "pekné" ako je v poslednej dobe zvykom. Neviem čo viac dodať, asi len to, že nekukať. 35% ()

Související novinky

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

16.12.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama