Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (416)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jste-li, či byl-li jste (ano, satanžel to většinou není léčitelné ani koňskými dávkami antikokotik), nevkusný náctiletý potrat hajzlbáby a řidiče hovnocucu, je tenhle o dvě ligy horší hybrid Fantastické sračky, Bamblbýho a Ninja Mentals pro vás jako stvořený. Už devadesátkový seriál byl naprostým dnem homixovo – hračkářské žumpy, od té doby se zjevně nic nezměnilo, a to včetně efixů na úrovni Chobotnic z druhého patra. Tudíž i zde pubescentně uvědomělá partička důkladně progelovaných multikulti týn buzíků a hormonálně rozhozených zpruzených barbín ve sdružených barvách Benetonu dle scénáře, za který by se nemusel stydět ani certifikovaný mongoloid, zase trapně potírá agresivní krávu s premenstruačním syndromem jménem Rita a retardovaně kungfuje její kameňáky, aby sprasila Zeměplacku a vy jste si měli u čeho bezduše mačkat jebáky, týrat domácí mazlíčky, mohli se dementálně ztotožňovat s některým z těch hloupých, povrchních, popkulturně degenerovaných bezcharakterů a příliš vám to nezavařilo míchu. Perníkovému tátovi očividně došly prachy na drogy, že zaprodal xicht něčemu tak sofistikovanému. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $85,364,450Tržby Celosvetovo $142,337,903Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ten seriál som neznášal. A aj preto som čakal ďaleko väčšiu hrôzu. Nakoniec sa to dalo vydržať až do konca. Vizuálna a triková stránka bola dosť dobrá, nebila do očí ako u iných podobných produkcii. Skôr mi vadilo to nevýrazné obsadenie, hlavne čo sa tých junákov týka, ktorý tam boli ako kol na oko bez kúska charizmy. /40%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 3,693 // Otvárací Víkend v USA: $40,300,288 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu je víc než příjemná teen blbina, která je přirozená,upřímná a na nic si vyloženě nehraje, jenže jakmile na scénu příjde Akce spokojenost výrazně klesá. Efekty jsou průměrné a tenhle druh akce mě zkrátka příliš nebavil. Želvy, které jsou z podobného ranku ( Oživení dětské klasiky) mi příjdou mnohem atraktivnější i zábavnější. Na zhlédnutí to však jde. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Už ste niekedy morfovali?“ – „Ja. V sprche.“ Neviem. Chcel som dať 3*, ale nemôžem. Na jednej strane je to oveľa lepšie, než by človek od takej blbosti čakal. Triky sú fajn, vizuálna stránka takisto, povinné akčné finále ušlo, postavy sympatické a nechýba správny mix napätia, humoru (mníšky), akcie a dojemnosti (rodinné problémy, umierajúci rodičia). Na strane druhej, scenár akoby napísal počítač podľa programu s názvom Typický, priemerný hollywoodsky film pre mladých s vtipmi, láskou a CGI. Obsahuje plno očakávaných zvratov, klišé, je nesmierne predvídateľný. Záporáčka mimoriadne nudná, jej pomocník biedny. Aj sa mi to páčilo, aj ma to nudilo. 2,5* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale tak jasne, je to kokotina, ale serial jsem kdysi davno zral, takze nostalgie precijen funguje. Samozrejme stopazi to je tezce prestreleny, dobrou polovinu casu se nic moc nedeje, nehlede na to, ze hlavni particka je docela silena sebranka, takze sledovat jejich dobrodruzstvi vas moc nezajima, nicmene tvurci sem nasrali v podstate vsechno, na co fandove v serialu vzdycky cekali. A ackoliv to cely vypada jak pilot k novymu serialu, musim uznat, ze triky jsou na hodne slusny urovni, akce je taky hodne fajn a Banks je jako zaporacka prekvapive v pohode. Takze za me docela fajn pripominka starejch casu, neni to neco, co by jste si za tejden pamatovali nebo meli potrebu videt znova, ale zabava to porad je, takze za me lehce lepsi 3*. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Áááá choďte šeci do pyče :-D Power Rangers byl příšernej seriál, občas vyblili příšernej film a já to vždy těžce žrala. Takže zjištění, že nový Power Rangers jsou stejná sračka jako jejich předchůdci to byl přímo balsám na mou žlutou duši. Miluju ty jejich prázdný dialogy, miluju jak 3/4 filmu jsou o hovně, jsem nadšená, že na - morfujemééé - sem si musela počkat přes hodinu a půl a všechny postavy jsou na ránu. Tenhle sqost dělá čest svým předchůdcům a nehraje si na to co není - teda na dobrej film. Power Rangers se neberou vážně, jsou trapní, přiteplený a jejich nejlepší kámoš je robotek kterýho člověk začne nesnášet za 5 vteřin. A ta trapná záporačka....Celé moje dětství je zpátky a jak jsem měla tuhle sračku jménem Power Rangers vždy ráda, nemohu než nadšeně pochválit tvůrce, že je stále vše na pitchu. Nejlepší špatnej film tohohle roku nezklamal. PS : Jsem žlutej Ranger a tento film budu chránit před všema hejtrama i haterama jasný? Morfínujeme !! Ehm ... morfujeméééé ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Odhoďte všechny své masky a morfujte." Tak jsem to zkusil, morfoval jsem jak o život, ale stejně jsem nedokázal této podivné bandě juniorů fandit při záchraně Země. Příště ji raději zachráním sám, protože by mě asi bavilo srážet se s vlakem, skákat ze skály na skálu a věřit mluvícímu robotovi. Jenže mě si nikdo nevybere, protože jsem příliš starý a neumím ani schramstnout tunu pastelek zadkem jako Billy. Tak si morfujte sami, mládeži. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Člověk, který jde na Strážce vesmíru, chce málokdy vidět mělké dvouhodinové drama o dysfunkčních teenagerech, které se hodně nepřesvědčivě pokouší začlenit fantasmagorický materiál, který nikdy nikdo nebral vážně až doposud. Ukázka nevyváženosti, nekoncepčnosti a šedivé nudy. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Rád jsme zavzpomínal na časy, kdy moje generace ulítavala na kultovním brakovém seriálu. Nové fanoušky film nezíská, ale jako spouštěč nostalgie to bohatě stačí. Navíc raději sleduji chybující a o sobě pochybující teenagery než neporazitelné lidské zbraně hromadného ničení. Když zazněla legendární znělka, tak mě zamrazilo jako dlouho ne a to měl ještě přijít na řadu Megazord. Go Go Power Rangers! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem moc nesledoval, i když u něj platí, že pokud jste viděli jeden díl, viděli jste všechny. První celovečerák z pětadevadesátého, který udělal z laciné TV šaškárny drahou šaškárnu pro kina jsem ale ocenil 4 hvězdičkami. Tenhle nejnovější film dělá se seriálem to samé, ale scénář je ultrašablonovitý a ultranudný a na první morfování a první velkou akci - generické digibordelózní finále, kde pro jednou nepadají mrakodrapy, ale ničí se maloměsto, nicméně to vyjde nastejno - si musíme počkat až na konec filmu. Takže co pochválit? Snad jen ty pěkné holky. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Místy zaujme nápad, místy zabrnká nostalgie. Ale pokaždé je to ubité amatéřinou scénáře a diletantskou režií, která neumí ani gradovat akci, jež se vejde za nehet. Banks příšerná (ve špatném smyslu slova) a celé to svojí rozbředlostí, stáním na místě a absencí druhého aktu příliš připomíná reboot Fantastické čtyřky. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Neviem, či to bolo mojou momentálne mimoriadne tolerantnou náladou alebo veľkou dávkou nostalgie, no skôr myslím, že oboch, pretože aj napriek tomu, že podobné filmy neznášam mi Power rangers nakoniec až prekvapivo dobre sadli. Film som si pustil prakticky len z povinnosti a s nulovými očakávaniami, aby som si pozrel modernú filmovú verziu toho mimoriadne infantilného seriálu, na ktorý som ale ako malý nedal dopustiť a tešil sa naň každý víkend a síce ani neviem poriadne prečo, ale neprišlo mi to zase tak zlé, ako väčšina konkurencie, pri ktorej mám problém dopozerať aj trailer. Možno to bude aj tým, že z toho nie je žiadna trápna preakčnelá záležitosť, ale film na to ide dlho úplne pomaly. Vlastne až dve tretiny sa film len postupne rozbieha, zoznámi s postavami, ktoré sú aj napriek tomu, že sa jedná o teenagerov pomerne sympatické a tak ani ich civilné scény mi vôbec neprekážali, možno práve naopak a potom už pomaly začnú pribúdať všetky tie staré známe prvky a samozrejmosťou je aj skúšanie nových schopností a tréning pre ich plnohodnotné využitie. A na moje prekvapenie ani záporná strana nie je tak zle zvládnutá, ako pri väčšine konkurencii a tak som sa na ich konfrontáciu aj celkom tešil. No a finále je presne v modernom štýle, takže veľkolepé, poriadne preakčnelé, predigitalizované a možno skôr s priemernými efektami, aspoň v rámci týchto vysokorozpočtových blockbusterov, ale opäť zavládla nostalgia a túto kooperáciu piatich bojovníkov s rozličnými pomocnými strojmi, ktorí sa navyše aj očakávane neskôr spoja som si v rámci možností celkom užil. Inak s výnimkou finále film mnoho akcie neponúkne, vlastne len ten tréning a možno ešte dve kratšie, menej výrazné sekvencie, ale toto je nakoniec skôr klad, keďže tento typ celkovo moc nemusím a tak som sa toho ani nemal kedy prejesť. Obsadenie je na moje prekvapenie takmer úplne neznáme, ale nemám s ním problém, pätica teenagerov je dobre zvolená, vedľajšie postavy majú už len zanedbateľný priestor, ale sadli mi a k tomu ako hlavná záporáčka Elizabeth Banks, ktorá je ale poriadne upravená. Režijne je film skôr len priemer, ale občas poteší nejaká vizuálne hravá sekvencia, je to správne odľahčené a celkovo to má to správne čaro. A sadol mi aj výber hudby, samu o sebe by som ju určite nepočúval, ale dané sekvencie takmer vždy podporila, pričom nechýba ani typická hudba Power Rangers, aj keď len v jednej scéne. Takže druhýkrát si to už radšej nepozriem, je dosť možné, že moje hodnotenie by šlo o dosť nižšie, ale teraz som si to aj vďaka nostalgii celkom užil a tak budem štedrý aj v hodnotení. 71% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nostalgie jako prase. Smekám před tvůrci, že se jim povedlo Strážce vesmíru přenést do nového tisíciletí a zachovat generickou zápletku každého dílu a nepůsobit přehnaně trapácky. Israelita jede na vlně sociální soudržnosti sígrů se zlatým srdcem. Uprostřed jsem už trochu usínal, ale megalomanské finále byl prvotřídní upgrade poslední pětiminutovky ze seriálu, kde na scénu přifrčely zordy a Megazord mečem udělal fatalitu. Rád jsem si zavzpomínal. P.S: Cranstonův Zordon je bezvadný. Žádný klaďácký ovál, o té bandě mladých mamlasů často pohybuje a nejednou je i zatracuje. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ani moc nevím, co k filmu dodat překvapivého. Seriál jsem nárazově sledoval, filmy jsem (pravděpodobně) nikdy neviděl, minimálně ne celé, od remaku jsem moc nečekal a dostal jsem ještě méně. Z nostalgie jsem byl schopen ledacos přehlédnout, ale u mnohých situací, cílených na zásadně mladší publikum, jsem si jen klepal na čelo...5/10 PS : Tommy Oliver! PPS : Bryan Cranston FTW ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Upřímně. Ten film by se měl jmenovat Random Rangers. Tolik náhod nevymyslí snad ani televize Nova. Problém je, že film má minimálně ze začátku aspekty, na kterých mohl vystavět solidní blockbuster. Prostředí je neokoukané a záporačka na své poměry vcelku slušně zabíjí (což je u takových filmů vážně výjimkou). Každopádně nikdo nežere, jak se základní pětka náhodně setkává, zázrakem ujíždí autem, padá z útesu, plave přímo k lodi.... Odůvodní to sice krátkou větičkou, že je přivedly mince, ale to je vám tak nějak ukradené. Když už se Rangers dostanou do kostýmu, celá bitva se zvrhne v neuvěřitelnou vizuální "prasárnu". Bayformers jsou proti tomu naprosto labužnickým zážitkem. Prostě je to škoda, že se ten film tak zvrtnul... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Strašlivá kravina, v tomto ohledu se filmu podařilo takřka dokonale napodobit nablblý seriál, se kterým jsem měl tu smůlu se kdysi potkat v televizi. Samozřejmě jsem od návratu Strážců vesmíru nečekal nic extra sofistikovaného, ale myslel jsem si, že se alespoň pobavím. No, to jsem se spletl. Líbila se mi asi jen hudba Briana Tylera. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Lesbou pavr rénžrrrs... tdm t dm, tdm t dm... lesbou pavr rénžrrrs, tdm t dm, tdm t dm! Jo, angličtina, to mi vždycky šlo. Stejně jako současným tvůrcům snaha uplést z hovna bič, zapráskat a pokrotit jím náctileté mentály. Bohužel, z bejkovce odletují kousky materiálu, které pak ulpívají na mém vyplašeném xichtíku. Proč že si tedy týrám čivy? Horší materiál k adaptaci, než tuto imbecilní povídánku, jsem si už nedovedl představit, proto. První fáze, obsahující klasický rozbor pubescentovi dušičky, dokonce dávala naději, že budu ve svém sebemrskačství zklamán. No a pak už jen voser, voser, voser, protočené bulvy a od slin skvrna o velikosti mexického dolaru. Avšak mou multikulturalistickou duši ultimátně blaží, že se, kytuji, ,,jedná o první blockbuster, ve kterém se objevuje LGBT a autistický superhrdina". Takhle - z vrozené otravnosti si nakonec dovoluji i tento reklamní slogan zpochybnit. Příkladů buzerantů, narvaných ve řvavě barevných neoprencích, co dělají vžhuuuum (bukvy, ne kostýmci), máme v kdejaké márvelovce hafo, že. A jestli nejsou sjůprmen s begmenem autíci, tak kdo už jako. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama