Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (416)

prochyn 

všechny recenze uživatele

Puberťácká stupidní citová vydíračka bez logického děje. Ale co, když jsem překousl první polovinu, docela jsem se bavil. ()

Mograine 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem fakt miloval Power Rangers. Vždycky jsem chtěl být jako oni. Bohužel jsem vyrostl a tyto myšlenky odložil do nejtemnějšího pozadí mé mysli. Po shlédnutí se opět otevírají staré brány fantazií jako za mladých školních let. Ovšem, že film nešel udělat v duchu starých seriálů, neboť technologie pokročila a dělat zázraky s loutkami v dnešní době nikoho neohromí, dnes je to měření dicků skrz digitalismus. Abych však moc neodbočil, film je sice krásná pocta svým předlohám, bohužel ten digitální maglajz je totálně přehnanej místy až odpornej. Herecké obsazení je už od pohledu nové a neokoukané takže v tomto ohledu nelze moc hodnotiit, až na vždy-krásnou paní Bankovou, která si před účinkováním pravděpodobně musela šlehnout nějakej fakt hustej matroš. Příběh bohužel taky stál za prasečí hovno a to neustálé natahování děje je až do nebe volající. Podtrženo sečteno, film má něco do sebe, ale neustále tomu schází nějaká ta jiskra, která by v nás opět probudila to malé dítě. ()

teplic odpad!

všechny recenze uživatele

Môj prvý odpad! Čo si človek nepozrie v penzióne Dúhový pstruh v Bystrej o desiatej večer, keď už ti aj cikula zmäkne, čipsy zožraté a ostáva ti len kochať špeciálnymi efektami, stereotypmi a MEGAdobrým slovenským prekladom v produkcii sociopatického absolventa prekladateľstva angličtiny a ruštiny na Univerzite Konštantína Filozofa so samovražednými sklonmi. Dobrá zábava! Aj som zabudol na chlór v nose z hotelového bazéna! ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Povedala by som, že je to film pre deti, nebyť pár scén, ktoré film z tejto kategórie vyvrhávajú. Nie je to tragédia, ale legenda, akokoľvek céčková, sa s dnešnými možnosťami dala vzkriesiť inak. Generické obsadenie a nevychytaná posledná tretina ma však ani nemrzeli, nakoľko až taký záujem vo mne film nevzbudil. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně nebylo nijak špatné. Dost se mi líbilo, že noví Power Rangers byli pojatí zpočátku jako trochu vážnější verze a celý úvod o sehrávání party a objevování schopností je dost fajn (a Naomi Scott je úžasná!). Jenže tenhle úvod trvá asi hodinu a půl, a závěr se převrátí do klasické naivní bitky v zapádákově, zbytečně křečovitě věrný svému seriálovému originálu. Tak třeba za pár let nový pokus. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ten, kto videl pôvodnú sériu a potom tých ďalších xy nekonečných sérii po nej, musia uznať, že tento remake snímok už naozaj vykazoval veľmi slušné znaky živelného a oku lahodiaceho blockbusteru, ktorými opäť vygradoval súčasné vizuálne efekty a vylepšil tak veľmi pošramotený image série Power Rangers. Bolo to síce klasicky detinské a seriálovo nudné, ale konečne to malo hlavu a pätu a hlavné postavy neboli až také mátohy. Takže za mňa fajn oddychovka. 60 % ()

Drozdo57 odpad!

všechny recenze uživatele

Kto dá tomuto hnoju 2-3* a potom odpaduje seriál a film z 1995 tak nerozumie vôbec ničomu. Pretože"dám tomu dve hviezdičky, lebo aspoň triky vyzerajú solídne" je za prvé úplne dementné, lebo triky v dnešnej dobe zvládne urobiť solidnejší animátor na domácom notebooku. A za druhé je to presne dôvod, prečo všetky tie komixové kokotiny majú také stupídne prehnané hodnotenia. Neviem, či ste spokojní s týmto filmom aspoň ako s nejakým hero-robo-buddy-team-teenage zábavkou, pretože toto rozhodne nie je Power Rangers film. A podľa mňa to nie je dobrý film vôbec. Je to politicky korektná, genderovo vyvážená sračka, kde chýba už len jednonohá lezbička a tranďák, aby boli kvóty naplnené. Nehorázne otravné. Elizabeth Banks a Bryan Cranston asi minuli všetky úspory v nejakej pochybnej investícii, inak si nedokážem ich prítomnosť vysvetliť. ()

DExUS odpad!

všechny recenze uživatele

Radšej si pozrieť nejakú epizodu z klasických Power Rangers než tento nesúrodý výtvor. Hlavné postavy sú nesympatické, majú nudné a typické "no balls" persony. Hudba je otrasná, bežná royality free ktorá je v hodnote tak do 100€. Jediné pozitívum je asi stvárnenie Zordona. Inak nič. ()

Marcas 

všechny recenze uživatele

Do čeho jsem se to zase jednou pustil. Tahle slátanina nemůže bavit snad ani ty nejmenší děti. Když jsem viděl hodnocení ještě před shlédnutím, říkal jsem si, že to nemůže být až tak strašné. Opak je pravdou, je to ještě horší. Bojové scény? Totální propadák. Zápletka? Nezajímavá. Záporačka? Strašně nesympatická. Hlavní hrdina (červený ranger)? Ještě víc nesympatický. Celkový dojem? Deset minut po dokončení už nemám páru o čem to bylo. Jediný, kdo mě trošičku bavil byl RJ Cyler, proto 1 hvězda. Jestli nemusíte, nekoukejte na to. Ztráta dvou hodin drahocenného času. ()

MrEdDy 

všechny recenze uživatele

Začátek hodně nataženej, ale chápu, v tomhle filmu nám je představí se vším všudy a je zaděláno na další. Konec epic nostalgie. Za mě spokojenost ;-) ()

R.R.R.Remeck 

všechny recenze uživatele

Fanúšikovia si film užijú a zaspomínajú si na prvých strážcov. Dosť som sa nasmial takže to nie je taký prepadák ako som očakaval. Natočene v štýle teeneage komédie. ()

wahaj 

všechny recenze uživatele

Kdybych u toho nebyl ožralý, tak bych to možná nedokoukal. Řekl bych, že snaha tam byla vidět, ale to bych kecal. ()

maluti 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo bohužel hodně slabý. Viděl jsem tolik filmu Power Rangers, ale tohle mi přišlo takový nemastný, neslaný. Některé dialogy byly až k nepochopení. Scénař mohl být o něco lepší. Půlka filmu se v podstatě nic neděje, jen zdlouhavé "seznamování" atd...Někteří strážci měli ve filmu až moc prostorů, druhá půlka nikoliv. Ale dost těch negativit. Film má i některá pozitiva, především závěrečná akce, ta se mi celkem líbila, Rita vypadala úžasně a vlastně Alfa taky. Jedna hvězda za ty pozitiva, druhá za nostalgii... ()

hlava81 

všechny recenze uživatele

5/10 a to ještě hodně přivírám oči. Špatné ve všech směrech. Snad jen triky jsou poměrně kvalitní, ale ten zbytek je totální zhovadilost. Nesmysly, všechny ústřední postavy o ničem, zaporak naprosto bez charisma a čehokoliv jiného. Jeden blábol vedle druhého. No jen doufám, že tohle nebude mít pokračování. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Bez ohladu na to, ako bol ci nebol film dobry, tak ma to zabavalo 100x viac nez vsetci xmeni, supermani a nekonecne overrated suicide squady dohromady. ()

Optical 

všechny recenze uživatele

Power Rangers byly odsouzeni ještě před samotným natáčením. Protože vzít low-budget TV show, nacpat do ní 100 mega a režii svěřit nevýraznému režisérovi bez jasné vize, tak to máte zaděláno na pořádný průser, který se stěží zaplatí. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama