Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (416)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Toz... kazdopadne je od nich pekne, ze to cele odstartovali "vtipom" o dojeni byka, vsetkym nam dali este poslednu sancu si to s pozeranim rozmysliet. Kto sa odradit nenechal, nemoze si uplne stazovat uz potom na cokolvek. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny jsou fajnová teen oddychovka s dobrými vtipy a docela sympatickou partou, která vyvrcholí scénou s parádně použitým coverem Stand By Me. Původní přitepleně-infantilní Power Rangers jsem ale nikdy neměl rád a over-the-top barevné digitální finále muselo chtě nechtě přijít a tehdy jsem se začal trochu nudit. Nešlo si nevzpomenout na podobně laděnou a podobně mizerně hodnocenou zrebootovanou Fantastic Four, která se mi osobně líbila z podobných důvodu a jednu věc udělala lépe: když už věnovala tak velký čas stopáže postavám, tak alespoň zredukovala finální digitál na nutné minimum. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Dost velký příjemný překvapení. Je to odlehčený přiznaný béčko se skvělým výběrem muziky, mnohdy působivou kamerou a tou správnou geek atmosférou pro nás - ty, kteří tuhle látku žrali každé víkendové ráno. Ve chvíli, kdy konečně spustilo Go Go Power Rangers jsem se usmíval jak malej. :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto nevyšlo. Azda ešte prekuknem prílišné naviazanie sa na dnešnú mladú generáciu ( ide o dosť trápny humor ), ale ono je to nudné jak hrom. Seriál ( podotýkam z roku 1993 ) mal šťavu, fungoval na nôte ´´tak zlý až je dobrý´´ pričom tento mix z toho urobil popkultúrny fenomén. Noví RANGERS sa opierajú o realistický pohľad na celú vec, postavy sú namyslené štence ( aj keď zachraňujú svet ) a nefandil som ani jednému. Jediné, čo ma teší je, že sa pravdepodobne po nie až tak priaznivom diváckom ohlase, sľúbených pokračovaní nedočkáme. Jedno z mála pozitív tohto filmu. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Staré Power Rangers si už vůbec nepamatuji (kdysi jsem viděl nějaký ten díl, ale zas mě to nebralo tak, abych porovnával a přemýšlel o nostalgii). Tak že film neporovnávám s původním počinem. Obsazení hlavních hrdinů mi sedlo a jejich příběh mě bavil. Také se mi líbí, že ve filmu nejsou hned po nálezu krystalů hrdiny, ale musí se prokousávat jak tréninkem, tak i porozuměním všech členů. Konečná akce parádní, i když je to taková přehnaná pohádka. Zas si na nic nehraje a jede v odlehčeném duchu. Záporná postava taky povedená. Ve filmu je spousta pěkných hlášek na nejrůznější filmy. Mě se film líbí a bavil jsem se u něj 85% :) ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

No, můj oblíbený seriál z dětství teda zmorfoval ve slušnou patlaninu plnou nevýrazných postav, trapných scén a průhledného děje, který směřoval k jedné závěrečné scéně, která nám všem měla vytřít zraky, ale jaksi se to nepovedlo. Velké zklamání. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak po tomhle si těžko budete říkat Strážci vesmíru do toho! Dean Israelite se pokusil oživit legendární značku coby současný superhrdinský film, který je zároveň naivní a temný, zároveň cool a relevantní. No a nevyšlo to. Výsledek je mrzkou dvouhodinkou, ve které se hlavní hrdinové jako tým sotva objeví, zatímco nucenost, lacinost a naivita je všudypřítomná. Snadno zapomenutelný film, jehož hlavním akčním kouskem je nepříjemně digitální a nezajímavá bitka na konci a dvě minuty středoškolského dramatu které ji předchází. Pro prťata možná fajn, pro ostatní neskutečné morfování úplně mimo. [35%] Více ZDE ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl kecání o ničem, ale tak to má asi být, vždyť se snažíme zrestartovat seriál starý dvacet let. Hlavní hrdinové jsou celkem sympaťáci, i když neokoukaná jména ne vždy zcela utáhnou jejich roli. Nicméně jakmile se objeví Rita v podání výtečné Banks, která se nejspíš rozhodla, že si tuhle chujovinu užije na tisíc procent, začnou se dít solidní věci a ve vás se začne tetelit ten desetiletej kluk, co Strážce vesmíru každou sobotu a neděli dopoledne poctivě nakoukával. Megazord, roztomilé pomrkávání na ty dnes už třicetileté fotry, co vědí, kdo je Tommy a celkem roztomile naivní a dost chabé CGI, které ale tomu všemu dodávalo trochu devadesátkový look. Průser to není, svůj účel to splní, ale doopravdy od toho nečekejte nějaké hlubší poslání. To tam totiž není. 60% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedená první půlhodinka, vtipná, nenucená a opravdu rychle odsejpá. Bohužel zbytek filmu si celkem vysokou laťku udržet nedokázal a s přibývajícími minutami se podobal víc a víc seriálové verzi - a to byl, co si pamatuju, pěknej shit. Takže za ten začátek ještě 3*, protože ten se vážně povedl. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

F*ck. Vidět tento "snímek" lze jen v podroušeném stavu nebo stavu mentálního suspendování. Chjo. Jedna * za Naomi Scott, přehrávající Banks a jednu facku. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Celý to není tak hrozný jak by zdejší procenta mohla napovídat. První polovina nebo možná 70 procent filmu se dá. Je to tedy hodně tlačené na publikum mladší než jsem já, takže jsem se několikrát neubránil pocitu, že už jsem vole fakt asi starej. Jediné co mohu vyloženě vytknout je to, že parta která se tu sešla jsou prakticky jeden pro druhého cizí a během pár dní a hodin jsou vlastně přátelé na život a na smrt. Ale co už, docela v pohodě se na to kouká a viděl jsem už horší slátaniny. Průšvih je podle mě poslední část, kdy se jde do akce. Ta je opravdu příšerná. Jakože rvačka trvá asi 4 minuty a pak dle seriálu z někdy 90tých let se hupne do mašin a pak se to spojí a je konec. Celý to fakt nevypadá dobře. Místo pořádného finále vidíme opravdu jen reklamu na hračky. Škoda. 60 procent. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přidal jsem i něco z nostalgie, ale ani to nestačilo na víc než na průměr. Tohle je tak neskutečně patetické a bere se to tak moc vážně, že to prostě nemůže fungovat, i když je to sem tam odlehčeno. A nejhorší jsou ty moderní designy. Měl jsem pocit, že se jen dívám na další "Transformers" nebo něco takového. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Aha, už mi došlo, proč jsme tenkrát sledovali seriál. Nebylo to módní vlnou, ale tím, že jsme se chtěli bavit něčím novým a vyřádit se, což se povedlo. To se ale bohužel nedá říct o tomhle filmu. Ten mě nebavil, tak jak jsem chtěla, že mě bude bavit. Tohle je jenom pohádka pro teenagery. Teenagerovské melodrama polité superhrdinskou polevou. Nic víc a nic míň. Když už si s tím dal někdo takovou práci, tak to neměl tak odfláknout. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Připravoval jsem se na nejhorší a v závěru, mě až překvapilo, že mi film tak dobře utekl. Ono totiž, když člověk vypne hlavu a soudnost, tak ze z Power Rangerů stává, sice průměrná, ale i přesto relativně zábavná popcornovka. Pravda, ničím neurazí, ničím nepřekvapí, ale i tak dokáže na poli současných reinkarnací dětských příběhů a komiksovek všeho druhu, zabavit. Snad už jen kvůli té nostalgii na konec minulého století. Jen abych uvedl na správnou míru, já Power Rangery nikdy nijak neoslavoval a ani jako malý jsem je nějak neměl v lásce. Ale v moment, kdy se ve filmu morfovali a přišla na scénu robotí akce, posléze megamorf akce, tak sem se vcelku solidně pobavil. Mě se takové souboje mezi obřími monstry a roboty vždycky líbily, byť jsou PR z toho horšího ranku kvality). Power Rangers jsou totiž podobný typ filmu jako Pacific Rim. Nechci srovnávat kvalitou, protože Pacific je v mnohém mnohem dál a mnohem lepší, ale jde spíš o tu filmovou dětskost, která je jak u Strážců, tak u Pacificu. Obří roboti, hromada kostýmů... Občas i takové béčka jsou potřeba. A Power Rangers jsou se svojí infantilností, blbostí, béčkovostí a s béčkovým, až céčkovým stínem z 90'let na poli současné kinematografie jako dítě, které na sebe navleče všemožné trendy, co se nosí, co jsou In a snaží se zapadnou mezi své souputníky, vrstevníky (Marvel, DC). A myslím, že právě vzkříšení Power Rangerů by mohl být pro filmové tvůrce taky alarmující příklad toho, že už je třeba zvednout kotvy a vymanit se ze superhrdinského filmového světa. Protože ruku na srdce (byť se ve film. komiksovém světě současného Hollywoodu najdou kvalitní kousky (Strážci Galaxie), je pře-superhrdinováno a pře-komisováno a tvůrci už opravdu realizují sebevětší blbost a infantilitu. Jo, Power Rangery Deana Israelite nevidim, až tak moc jako průser, ale zároveň jsou pro mě jedním z mezníků, kdy si člověk řekne, že pokud je filmový tvůrce schopný šáhnout po takovém materiálu, tak jaké filmy se budou točit za 20-30 let, když už teď jsou z fantazií a originalitou v háji? ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Návrat do dětství. Takže dost nostalgie, ale jinak si myslím, že pro děti to musí být i dneska fajn film. Jediné, co mě moc nebavilo, byla záporačka Rita, nějak mě tam rušila. Ale jinak dobrá oddychovka. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší průser. Ono to i docela dobře začalo, první čtvrthoďka se zdála nadějná, ale čím víc minut uteklo, tím víc do řiti to šlo, přičemž druhá polovina už to srazila dost dolu (hlavně jedna šéfovo scéna na hřišti). A když už i ve filmu tak okatě odkázali na Transformers, tak je zmínim i já - je to ještě o něco blbější a o něco hůř to vypadá, jinak si to může v lecčems podat ruce. A fakt je škoda toho zkravnutýho scénáře, protože režijně to až na některý nezvládnutý momenty není úplně špatný a hudebně vlastně taky ne. Ale Michael Bay to prostě umí líp (aby ne, když už s tím má tolik cviku). ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Ani pôvodný nízko rozpočtový seriál ktorý mal milión nasledovných rebootov (či pokračovaní) nestál absolútne za nič. A hoci som ako malý chlapec videl dosť častí, bolo to sledovanie "z núdze cnosť" takže pri tomuto obrovskom blockbustery nemala nostalgia absolútne žiadnu šancu. Ale aj keby nejakú mala, scenár bol tak neuveriteľne hlúpy a šablónovitý, že som sa počas sledovania buď smial alebo ticho čušal a hanbil sa za hercov. Jediné čo na tom bolo trocha dobré bola miestami slušná elektronická postpunková hudba ale aj tá bola podľa mňa prebratá. Horúci favorit na najhorší vysoko rozpočtový film roka 2017. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

hodina a pol kecov o teenageroch pre teenagerov (a o ich problemoch) je vela a zaverecna bitka nie je dost nato aby to vylepsilo vysledny dojem i ked israelite sa snazi (a v porovnani s jeho predchadzajucou srackou to ma par slusnych reziserskych napadov)... ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Kde sú tie časy, keď som ako blázon skoro ráno vstával (nie kvôli rozprávkam, proste som ranné vtáča :D :D) a pozeral jednú ptákovinu za druhou. Jednou z nich bola samozrejme aj Power Rangers :D. Ten seriál si len matne spomínam a navyše čo viem určite nikdy som nevidel prvé časti, tak som nevedel ako to všetko začalo. Takže tomuto filmu za toto ďakujem. Bohužiaľ je to asi tak všetko čo mi tento film ponúkol. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama