Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (416)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Stejně jako se mi líbil nedávný Spider-Man, kde hrál ústřední roli teenager, líbili se mi i Power Rangers. Připadá mi to jako takové ozvláštnění - obsadit teenagery, přináší to nové situace a tak. A vůbec mi nevadilo, že měl snímek pomalejší rozjezd a akce jsme se dočkali vlastně až na konci. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Podobné guilty trojhviezdie ako som dával nedávno Detective Pikachu - miestami som pociťoval rozkoš, pri vyše stomiliónovom upgrade papundeklovo-latexovej klasiky môjho detstva, ktorú týmto posunuli do produkčne áčkových vôd. Pravdepodobne nepozerateľný film pre kohokoľvek kto na pôvodnej sérii nevyrastal. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty doby, kdy po pískovém lomu pobíhala parta fanoušku Davida Houselhoufa v teplácích a motorkářských helmách. Bylo to stejně blbé jako tato digi verze, ale byl v tom kus dětské naivity. V tomhle kbelíku filmařských hovínek, nemohu najít ani malý stravitelný kousek. Vše je tak hloupé s dialogy sepsanými z facebookových citátů, že je mi hanba, že žel bohu musel můj zrak spočívat na tuto sračku v tak nesnesitelné stopáži. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem jako malý miloval. Ty časy jsou už pryč a je to spíš nostalgie a nikdy bych si ho už znovu nepustil. Filmu jsem dal šanci a lituju. Pokud film zařadíme do dětské kategorie, tak dobře, to by šlo. Jinak je to o ničem a nuda. Ale za snahu obnovit hit devadesátých let ty dvě hvězdy dám. Čekal jsem víc. … ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zhruba 3/4 jsou Power Rangers víc než fajn.Mají spád,jsou vtipní,ne úplně hloupí protože ne všechno jde úplně jednoduše a jsou zkrátka pohodovou oddechovkou.Pak ale zmorfují a začne se bojovat a najednou působí jako úplně jiný film,který se svojí naivitou a "hloupostí" blíží seriálu.Pokud je to záměrná pocta budiž,ale mě osobně to tam úplně nepasovalo,navíc v době Transformers vypadají efektky docela lacině.I přes tyhle negative je nakonec dojem spíš pozitivní a svůj účel film plní...70% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy a to ani nevím proč tak moc.. Protože jednu chvíli jsem dokonce při sledování hrál na mobilu. .... HODNOCENÍ: 30% (2*) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděl, že se má točit Power Rangers film, tak jsem z toho byl dost skeptickej. Protože to byla věc/seriál, na kterým jsem já a moje generace vyrůstali u telky, a co si budem povídat, stačilo nám málo ke štěstí. S odstupem času si ale člověk uvědomí, jaká to byla kravina a divím se, kdo tomu dal zelenou. Ani jeden z charakterů neměl žádný extra charisma, ani jeden mě nezaujal natolik, což je mimochodem divný, když jsme na to měli hodinu a půl, abych mu fandil. Po hodině a půl dohadování teenagerů jsme si teprv zamorfovali a za dalších 10 minut jsme zachránili svět. Přijde mi to fakt už dost ujetý pořád dokola točit tyhle věci/filmy. Chápu, že tím chtěli trošku zavzpomínat na starý časy, ale kdyby to nepojali jako pohádku pro děti, ale trošku dospělejší akční film, možná by to o hvězdu dopadlo líp. ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se prostě nesmí brát jako film, nad kterým bychom se měli zamyslet, jako nějaký inteligentní film. Tohle je zábava toho nejpopcornovějšího rázu, ani chvíli to nenudí, ale není to ničím zajímavé a nemá to moc uměleckou hodnotu. Hlavní postavy (tím myslím strážce) ujdou, některé i potěší, hlavně autista (nebo co to vlastně je) Bobby a rozesílačka nahých fotek Kimberly. Zato žlutá strážkyně Trini je taková kráva, jakou filmový průmysl už dlouho neviděl. S tím je nastejno se záporačkou - pane bože, co to mělo bejt? Vytvořím obrovský monstrum ze zlata a tím vyrvu krystal země! Hahááá. Hrozně mě iritovala rozkejvaná kamera a díky bohu Bobbymu, díky kterýmu se tu objevilo aspoň pár dobrejch vtípků. Ale jak už jsem řekl, jako zábavný film to funguje a pokud vyhledáváte vážná psychologicko-filosofická dramata, tohle se vám asi nebude moc líbit. 65% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem měl Strážce vesmíru rád, dneska se za to ale stydím. Kvalitou jasný podprůměr plný monotématických soubojů, vtipné choreografie a ještě zábavnějších masek. Noví Power Rangers toto díky Bohu upgradují do koukatelnější podoby se zajímavějšími charaktery hlavních postav. Ale co je to naplat, když celý koncept je debilní až běda. Možná tedy ty tři hvězdy se vám mohou zdát jako málo. Ale vzhledem k tématu jde o maximální možné hodnocení a chválu autorů. Více z toho fakt vytřískat snad ani nešlo. 60% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Má to úžasný vizuál, chybí tomu ta absolutní sebeparodie původního seriálu. Má to klasický trashový příběh a vůbec všechno, ale chybí tomu ty výbuchy smíchu z amatérismu. Sračka k pohledání, která však i přes svou stoprocentní debilitu nenudí a dává divákům přesně to, co chtějí. Brutálně jednoduchou dementní zábavu. 50% ()

carly 

všechny recenze uživatele

Film splnil, čo trailer sľúbil. Je to akčné, je to vtipné, je to trochu pritiahnuté za vlasy. je to malý kúsok vesmíru vyplnený veľmi zaujímavými postavami, ktoré dostanú tak akurát priestoru na to, aby sa nám predstavili a aby sme im to priateľstvo verili. Funguje aj klasická montáž tréningu a aj záverečný boj. potešia cameá a mňa osobne veľmi zaujala kamera. A bolo fajn, že hlavných hrdinov hrali neopozerané tváre, farby aj inej než len čerstvo napadaný sneh. Ja by som sa s Tommy Oliverom zoznámila celkom rada. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

,,Morfujeme!" Ach jo. Nerad začínám rozbor nějakýho filmu slovy ach jo. Ale když to jinak nejde, ach jo. Už odjakživa existují Power Rangers, samozvaní Strážci vesmíru, kteří... koho to sakra zajímá? Prostě se sleze parta pěti problémových, ale dobře vypadajících teenagerů, kteří najdou pět barevných šutrů, které jim propůjčí velký schopnosti. Dozví se, že jsou předurčeni k obraně planety Země, kterou chce zničit čajka, která je bývalý Ranger. Tak začíná trénink, blbé vtipy, sem tam nevkusné efekty a srdceryvné momenty. Jako malej capart jsem seriálové Strážce Vesmíru miloval. Postupem času jsem na tuhle frančízu zapomněl a připomenulo mi ji až oznámení tohodle filmu. Že staří Strážci byli hloupí až na kost jsem věděl. Bylo to ale dětské krmivo v lahvi, tak co. Dnes se to mohlo posunout na úroveň Transformers a začít vlastní sérii. Kdyby to ovšem neposrali. Posrat je silný slovo. Zechcali to. První půlka filmu má menší náboj tajemna, jedna z postav (ta černá) střílí vtipy jak na běžícím páse a všechno se tak nějak hýbe pomalu a vkusně dopředu. Problém nastává v momentě, kdy se objevuje větší akce a všechno selhává. Chování postav je hloupoučké, akce přiškrcená jak penis v kondomu, vizuálně je to přefarbovaný až běda a hlavní protivnice je srandovní až na kost. Ano, někomu to mohlo sednout kvůli jednoduchému provedení a nějakýmu závanu nostalgie. Ke mně zavál akorát smrad z odfláknutého filmu. Finále filmu už je jenom tragická připomínka toho, že Strážci byli dřív hloupí ale taky věděli, kde je jejich místo a kdo je jejich cílová kategorie. Tady to už snad vědí taky. Patří to někam mezi čtvrté Transformers a příběhy Ferdy Mravence. Televize Nova na tom ale trhne svý. Já už to nechci vidět a rád na to zapomenu. Nesmál jsem se u toho. Ani jsem neplakal. Nejhorší je, když film přestane diváka z ničeho nic zajímat. A to je tu ten problém. Hodnocení odpovídá první půlce filmu a jedné sympatické postavě. 2* a.k.a 25% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tak jako kdyby mi bylo 10, psal se rok 97 a zrovna jsem se při seriálu dohadoval s kámošama jaká jsem barvička, tak bych tomu možná plnou dal. Ale dnes to nesplňuje ani jeden faktor. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Napriek všetkému svojmu prekvapivému významu sa Power Rangers cíti beznádejne stratený v čase. Tento film má možno publikum, ale tento film nevie, kto by to mohol byť. 5/10 ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Všechno, co dělá špatný film špatným filmem tu najdete. Ústřední parta nesympatických, nehrajících teenagerů, kteří 90 minut řeší své komplexy a svoje smutníčky, pak konečně zmorfujou, nasadí Zordy a spojí se do megazmrda, pardon, megazorda. To vše za podpory těch nejhorších cgi efektů, jaké si dokážete představit. U tv seriálu pro děcka na sobotní ráno to je člověk schopen odpustit (by´t by se našly kvalitnější animáky), ale u filmu s mnohonásobně vyšším rozpočtem, to fakt nejde. A tak jedna hvězda aspoň za Cranstona a celkem sympatickou záporačku. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Power Rangers som doteraz nepoznal, stačilo mi vždy pozrieť pár sekúnd pri switchovaní diaľkovým ovládačom a hneď sa preplo inde. Priznám sa, čakal som väčšiu koninu, cieľové publikum musí byť spokojné. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Kupodivu je Power Rangers dobrý v těch částech kdy není Power Rangers... Výuka a sociální život supermanů. :D Jako komedie to rozhodně obstálo... Kdo ví, třeba druhý díl vyladí i všechno to ostatní. 65% ;) ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama