Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (416)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Dopadlo to tak jsem jsem čekal, ale rozhodně to není žádný propadák. Pokud člověk si tento film pustí bez očekávání tak ho tento film neurazí, ale ani nenadchne. Jako akčnák pro děti dobrý, ale tak dlouhá předehra zde opravdu nemusela být. ( 15.9.17/MAC ) ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Sice jsem to podle hodnocení čekal mnohem horší, ale i tak je to průser. Proč je, proboha, napadlo, z neskrývaně dětského seriálu udělat dospělácké moralizování a citečky? Navíc většina z té pětice je hrozně nesympatická (vzhledově i charakterem). A taky to trpí dvěma syndromy. Syndrom Fantastické čtyřky (2015) a Syndrom Doctora Strange/Green Lanterna. Ten první syndrom spočívá v tom, že tak strašně pomaličku a detailně budujete vznikání superhrdinů, až se k první akci dostanete až na konci filmu (jako já nemám rád zbrklost, ale tohle byl zase opačný extrém). Druhý syndrom je zas o tom, že už v prvním "seznamovacím" filmu, kdy se superhrdinové teprve zrodí, máte tu drzost, nechat je zachraňovat rovnou celý svět, ne-li vesmír. Iron Man jednička se jenom směje. Na tom seriálu se dalo aspoň zasmát, tohle je jen na ušklíbnutí. ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jste příznivcem multikulturalismu a nevadí vám kýčovité převleky, tak se ve filmu dozajistě najdete. Pětičlenná skupina otloukánků si jednoho pátečního večera dá sraz v lomu, kde rozbije skálu a najde krystaly, jež jim dodají nadpozemské schopnosti. Bohužel nikoho nenapadlo přidat vhodný hudební doprovod, takže místo něj jste nuceni poslouchat trapné řeči náctiletých, jimž se v myšlenkách honí koitus a první brko. odpad! ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Základná škola, nejaký ten 7. - 8. (??) ročník a ja každý podvečer priklincovaný pri TV, lebo JOJ-ka dáva Power Rangers. Časy síce nie tak dávno minulé, ale aj napriek tomu už opradené rúškom nostalgie. A teraz príde nejaký Israelite a túto nostalgiu vytiahne na povrch. Noví PR sú prispôsobení dnešnej dobe. Preto je aj film natočený tak, ako je. Veľa sa muselo vysvetľovať, lebo dnešné kids to už nemajú šancu poznať, tak aby pochopili. Berem. Ale to, že z troch základných PR atribútov je tam len jeden, to mu, žiaľ, odpustiť nedokážem. Efekty, dej, herci, záporák, všetko tak ako poznáme zo seriálov. Pár vecí zamrzelo, pár vecí potešilo. Je to solídne nahláškované, aj keď bez nejakej dramatickosti. O politickej korektnosti, rasovom zložení a o historickej prvej lesbičke v ich radoch sa ani neideme baviť. Na záver to zhrniem, Rozumiem tvorcom, prečo je to tak, ako to je. Mali asi najkrajšie kostýmy a videl som tam aj potenciál do budúcna. Zatiaľ asi mierne nadhodnotené 3 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Přesně jak si pamatuju z kresleného seriálu, který jsem ještě navíc sledoval v polsku na prázdinách :) taková ta dětská vychytávka, ale důležite je říct, že nás to bavilo a to je základ. Jsou filmy co vás tolik nebaví, ale je to nakonec takové drámo, že dáte i víc hvězd. Takhle to prostě chodí ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Snímku dávám čtverec, protože ačkoliv globálně hrozivě pohořel, dle mého má široký potenciál na pokračování, ve kterém by šlo leccos vylepšit a cílit na příběh trochu jinak, hlavně možná trochu svižněji a ohledně typického závěrečného gradování akčních filmů zase trochu zvolnit. Zase tak otřesné to nebylo, aby se snímek musel pohybovat v tak mizerných číslech. Mladí herci/neherci byli až nečekaně příjemní a role jim překvapivě sedly. Takže ačkoli je šance na sequel mizivá, já ji ze zvědavosti uvítám. Přeci jen časopis nesoucí stejný titul jako tenhle film jsem léta nazpátek hltal každých 14 dní. A pár JETIXových televizních dílů jsem viděl také. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Jako prcek jsem devadesátkovej seroš "Strážci vesmíru" nepravidelně sledovala a tak jsem si "Power Rangers: Strážci vesmíru" pustila více méně ze sentimentu.. Od filmu jsem čekala podobný brak jako je třeba "Fantastická čtyřka", ale musím konstatovat, že jsem byla příjemně překvapena.. Charaktery postav nejsou ploché, efekty jsou ucházející, scénář relativně ujde, obsazení koukatelné, muzika obstojná.. První polovina filmu je výrazně silnější - taková teen sci-finka o hledání sebe sama, významu přátelství a ve znamení prvních lásek.. Druhá polovina je akční a přišla mi spíše průměrná až slabší, lehce odfláklá, jakoby se rejža potřeboval trefit do stopáže a neměl prostor říct, co chtěl.. Z nostalgie o chlup lepší hodnocení, než by si film bez seriálu zasloužil.. Rozhodně neurazí.. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Připadá mi to stejný jako F4, nuda, hnusné triky, nezajímaví hrdinové, dvojka snad nebude! Verdikt: 40% ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Nevím jak hodnotit. Je to hrozná sračka, ani s Avangery se to nedá srovnat, ale ta nostalgie, kdy jsem si každé ráno pustil strážce z vesmírů mě tlačí do aspoň průměrného hodnocení. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Staré Power Rangers jsem jako dítě měl hodně rád a proto jsem se od oznámení na film těšil. Dočkal jsem se a nebylo to vůbec špatné ono to dokonce bylo skvělé. Herci seděli, akce a humor přesně nadávkované a já se královsky bavil a bez problému tomu dam plnou palbu 5*. 92% IMDb 9/10 ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Nostalgia ma presvedčila pozrieť sa na tento kúsok. Nostalgia ma dobre svinsky podrazila. Asi toľko. Ale fajn hudba aspoň, keď už nič iné. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nezdá se mi, že by o něco takového dnešní dospívající mohli stát, což se vztahuje asi i na (ne)nostalgické pamětníky, když totiž při náletu do boje zazněl starý motiv "Go Go Power Rangers", přišlo mi to směšné. A že jsme si na tu (nevýraznou, avšak trikově obstojnou) "transformeří" akci posečkali do tří čtvrtin, než se jednorozměrným, NEnormálním (fakt nevím, s kým bych se jako dítě chtěl ztotožnit) teenagerům - sígrům podařilo vylít si svá srdéčka a poprvé "morfovat", tzn. získat svá barevná brnění. Oni tedy ke konci už byli skoro fajn a celkově se nad to, o jakou nevyrovnanou dětinskou blbost (a marketingový výrobek) se námětově i myšlenkově jedná, dalo povznést, ale stejně… ()

jujec 

všechny recenze uživatele

Začátek zajímavý a pak se to změnilo v cosi pro školáky na prvním stupni - nechápu, že každý dospívající musí mít tak zásadní psychický problém, aby to mělo vliv na to, jestli se podaří zachránit Zemi, nebo ne. Ztráta času. ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Go, go, Power Rangers! Dostala jsem přesně to, co jsem očekávala. Debilní adaptaci debilního seriálu s partou morfujících teenagerů. I transformující šavlozubý tygr dorazil. 🐯 60% ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Pro člověka, který vyrůstal v 90. letech na stejnojmenném seriálu, je tohle guilty pleasure as fuck. Vše dobré i špatné ze seriálu je i tady, akorát v ultra balíčku za pár set mega. Jako akční jednohubka a nostalgické ohlédnutí za papundeklovou verzí z dětství to funguje na jedničku. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Power rangers se povedli více než jsem čekal. Atmosféra teenage scifi-drama filmu se povedla na jedničku. Film ovšem selhává v závěru filmu. Akce je totiž špatně natočená a je jí tam zoufale málo. Když už tam je tak je poměrně jednotvárná nudná a bez nápadu. Příběh by si taky zasloužil v některých scénách více dotáhnout. Hlavně co se týče záporáka. Rita je totiž zoufale nijaká a nepředvede nic ohromujícího.. vlastně nepředvede v podstatě nic. Slabší 4* 70% ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemůžu hodnotit lépe. Na této slátanině jsem vyrůstal, a tak jsem se těšil, jak bude vypadat celovečerní film. Výsledek? Horší než poslední snímky s Transformers. Chybí nadsázka, humor, sympatické postavy. Všechno se bere strašně vážně navzdory tomu, že každý ví, že Strážci vesmíru kravina prostě byla, je a bude. Stokrát lepší by bylo natočit béčkový film o 90 minutách, plný nadsázky, než se trápit 120 minut s outsidery a jejich pohnutými osudy. O katastrofu vyloženě nejde, ale spoustu věcí šlo zkrátka udělat jinak a hlavně lépe. V případě kdy selhává scénář i režie, by se mohl film opřít alespoň o audiovizuální stránku, ale i tady se to nedaří. Efekty jsou průměrné a hudba je přímo tristní. Fantastická čtyřka, třebaže to byl špatný film, měl alespoň dobrý casting, takže bych druhý díl viděl rád, ale tady si vůbec nejsem jistý. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Za mladi ma PR úplne minuli a tak nepociťujem žiadnu nostalgiu. Ak by film zostrihali o približne polhodinu, bola by to vcelku svižná príjemná jednohubka. Takto sa to príliš naťahuje a miestami vyslovene nudí. Záverečný fight bola čistá guilty pleasure a užíval som si ju s úsmevom na tvári. To fakt niekto niečo takéto vypustí v roku 2017? :D 60% ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Děti z toho byly celkem nadšený a já se na to podívala kvůli nostaligii. Celkem zklamání. Nevýrazný herecký ansábl, divnej scénář. Myslim si, že to šlo pojmout trochu jinak. Tak nějak se nebudu zlobit, že nebude pokračování. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama