Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 2

Recenze (416)

Eawy 

všechny recenze uživatele

No, dobre, dobre. Nebolo to také hrozné ako sme mohli očakávať. Power Rangers sú známa klasika, ktorá sa nedá natočiť bez akejkoľvek trápnosti. Toľko rozdielnych režisérov a národností sa snažilo nejakým spôsobom natočiť power rangers, ale narozdiel od ostatných hrdinov, je to bohužiaľ skoro nemožné. Tak ako je to pri takýchto filmoch typické, dostaneme presne také obsadenie aby bolo bez diskriminácie. Napriek tomu, je ale "šéfom" blondýn, tým divným černoch, bláznivým aziat atď. Z tohto pohľadu sa žiadne prekvapenie nekoná. Musím však priznať, že prvá hodina filmu ma bavila viac ako tá ďalšia (až dve hodiny!!), všetky tie škriepky a samotný boj sú skôr vtipné, ako vážne. Ďalšou vecou, čo mi trošku vadila bol ten mierny rip-off soundtracku trona...alebo som to počula len ja? Tak, ale mohlo to byť aj omnoho horšie.45% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Staré Power Rangers si už vůbec nepamatuji (kdysi jsem viděl nějaký ten díl, ale zas mě to nebralo tak, abych porovnával a přemýšlel o nostalgii). Tak že film neporovnávám s původním počinem. Obsazení hlavních hrdinů mi sedlo a jejich příběh mě bavil. Také se mi líbí, že ve filmu nejsou hned po nálezu krystalů hrdiny, ale musí se prokousávat jak tréninkem, tak i porozuměním všech členů. Konečná akce parádní, i když je to taková přehnaná pohádka. Zas si na nic nehraje a jede v odlehčeném duchu. Záporná postava taky povedená. Ve filmu je spousta pěkných hlášek na nejrůznější filmy. Mě se film líbí a bavil jsem se u něj 85% :) ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na Strážce vesmíru jsem koukal jako malý prcek. Pak znova jako velký prcek na střední škole. Určitě tenhle fenomén patří k věcem, co by (dnes už odrostlé) děti měli znát. Aspoň ty, co se narodili v letech devadesát. Původně jsem chtěl film vynechat, protože z toho sálá možnost oživit jednu značku čistě pro marketingové účely. Dnešní teenagery bude těžko zajímat, jak si to šestice barevných Strážců bude rozdávat s „morfelíny“ a za pomocí „zordů“ budou dostávat na budku od přerostlého ještěra, kudlanky a nebo želvy. Přesto jsem měl radost, když jsem si to v jeden večer pustil. Nadšení, ale postupně opadalo. Jasně, je tu Alpha 5, Rita, Jason a samotný Zordon. Přesto se většinu času film věnuje nudným podzápletkám teenagerům. Film je zbytečně dlouhý a postavy nikam nerostou. Tak jak je poznáme na začátku, tak je vlastně i na konci opustíme. Divákovi je naprosto jedno, co se s postavami stane. Poslední půl hodinu se konečně morfuje a film se dostává do akce. Což z dvouhodinové stopáže je opravdu ukrutně málo. Celý děj je nezáživný a diváka nudí. Nebýt šestisekundového záběru, ve kterém začne hrát známá melodie, tak by se mi asi ani ta poslední půl hodina nelíbila. Efekty jsou už praktický standart u áčkového filmu a humor nepřekvapil. Většinu času vyzní spoustu hlášek do ztracena. Od filmu jsem nečekal zhola nic, a vlastně jsem se ani ničeho nedočkal. Herci jsou vcelku sympatičtí, ale jejich charaktery černobílé. Akce je slušná, ale je jí proklatě málo. Děj nudný a teenagerský přeplácaný. A to, že tvůrci vynechají mého oblíbeného Strážce, to je vážně bod dolů. Scéna s Tommym v titulkách to nespraví. (40 %) ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Blbina, která zafunguje asi jenom na lidi, co někdy viděli alespoň jednu episodu původního seriálu, ale to nejpozoruhodnější na tom je, že někdo skutečně dostal nápad dát takovej rozpočet na celovečerák o něčem, z čeho původní cílovka dávno vyrostla, a současná o tom nikdy neslyšela lol :D. Rita ale mohla být vtipnější. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak pitomé, až to bylo hezké. Noví Power Rangers hrají především na nostalgii, protože akční stránka věci je průměrná a stran efektů nemají šanci konkurovat podobně laděným Transformerům. A tak jsou poměrně sympatičtí herci a právě hezké vzpomínky na neskutečně debilní seriál prakticky to jediné, o co se mohou opřít, A dělají to dobře, takže zamačkávám slzu a morfuju za 60%. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Pracovní název filmu byl Shirt (košile). (Polinecka)
  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)
  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama