Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 12

Recenze (416)

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

DC se prozatím marně snaží následovat úspěch Marvel filmů a plátna kin celého světa jsou zahlceny snímky o superhrdinech, tak jak se s konkurencí chce vyžádat snímek, který je natočen dle seriálu zrušené televizní stanice Fox Kids? Upřímně? Netuším... Pravdou však je, že to funguje! Recept je až okatě jednoduchý - pět teenagerů pěti rozdílných barev (pun intended) se rozhodnou ochránit své mizerné maloměsto za pomoci počítačového programu, roztomilého robota... A robotických dinosaurů. Ke štěstí všech, co se na Strážce vesmíru chystají do kina, nikdo zde do kamery nekříčí "Pterodaktyl," přestože zde strážci dostanou supersílu nikdo zde záhadně z ničeho nic neovládá karate na úrovní černého pásu a postavy nejsou tak černobílé, jak to bývalo ve zmíněné show. Podtrženo sečteno, Strážci fungují. A fungují překvapivě dobře. Tak dobře, že snad jedinou výtkou je naprosto příšerná hudba ála laciné videohry ze začátku tohoto milénia, která i z těch nejlepších, nejvíc bad-ass záběrů vytvoří naprosto komediální okamžik... Díky, Bryane, příště se možná drž Hawaii Five-O, ok? ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem Strážce vesmíru moc nemusel, jelikož každej díl byl víceméně stejnej. Do filmu bych asi nikdy dobrovolně nešel, ale jelo to v televizi (bez reklam - nevypnul jsem to) a vydržel jsem až do konce a musím říct, že samozřejmě to je blbost s dětmi pro děti, ale celkem jsem se bavil, asi 2x jsem se zasmál a celkem to bylo dobře udělané. Čekal jsem mega sračku, ale vzhledem k mému překvapení se teď nestydím napálit 4*. Že by zelený strážce v druhém díle ? :o) ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nostalgie jako prase. Smekám před tvůrci, že se jim povedlo Strážce vesmíru přenést do nového tisíciletí a zachovat generickou zápletku každého dílu a nepůsobit přehnaně trapácky. Israelita jede na vlně sociální soudržnosti sígrů se zlatým srdcem. Uprostřed jsem už trochu usínal, ale megalomanské finále byl prvotřídní upgrade poslední pětiminutovky ze seriálu, kde na scénu přifrčely zordy a Megazord mečem udělal fatalitu. Rád jsem si zavzpomínal. P.S: Cranstonův Zordon je bezvadný. Žádný klaďácký ovál, o té bandě mladých mamlasů často pohybuje a nejednou je i zatracuje. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Power Rangers mě po shlédnutí traileru moc nezaujal. Podobně to dopadlo i po shlédnutí celého filmu. Mladí herci mě teda moc nebavily, nedokázal jsem si k žádnému utvořit nějaký vztah. Ale hlavním problémem nebyla tato mladá, nevýrazná sestava, celé to bylo dost nudné a nezáživné. Už ten příběh je takový retardovaný, dětský a já nevím co. Morfování? Ty vole, tenhle výraz jsem naposled slyšel na základce. Ještě tak prvních 40 minut mě celkem relativně bavilo, byl jsem zvědav, jak se to vyvine. Technická stránka byla dost amatérská, akční scény mě též moc nezaujali. Jenže pak to upadne do totální nudy a není z ní žádné východisko. Finále je aspon akční, ale už šlo totál mimo mě. Brian Tyler zvládá své soundtracky furt dobře, i když ani zde nebyla jeho filmová hudba žádným velkým zázrakem. Na hraně mezi 1 a 2 hvězdou. Ale znám mnohem horší filmy, takže budu tolerantní. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu je víc než příjemná teen blbina, která je přirozená,upřímná a na nic si vyloženě nehraje, jenže jakmile na scénu příjde Akce spokojenost výrazně klesá. Efekty jsou průměrné a tenhle druh akce mě zkrátka příliš nebavil. Želvy, které jsou z podobného ranku ( Oživení dětské klasiky) mi příjdou mnohem atraktivnější i zábavnější. Na zhlédnutí to však jde. 60% ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)
  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama