Reklama

Reklama

Dva nestačí

Trailer 1

Obsahy(1)

Anna (Rebecca Hall) a Will (Dan Stevens) spolu zažili všechny důležité životní premiéry: první polibek, první milování i první a jediný vztah. Jenže ve chvíli, kdy se Will chystá Annu požádat o ruku, jim jejich nejlepší kamarád Glenn doporučí, aby se před svatbou pokusně vyspali s jinými lidmi. A tak se oba brzy ocitají na nečekané romantické cestě za hranice věrného vztahu do jim oběma dosud neznámých vod. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (28)

misterz 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad možno obyčajný romantický film, no nie je tomu tak. Po prvé nekončí štandardne rovnako ako väčšina romantických filmov a po druhé má pridanú hodnotu. Myšlienku, ktorá vychádza zo života a možno aj z reálnych skúseností mnohých ľudí. Proste mať iba jedného partnera na celý život a "neochutnať" niekoho iného nefunguje. A skúšať tým zachrániť vzťah je už neskoro. Manželstvo je pre pripravených, tí dvaja neboli. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Byl jsem docela zvědavý co dokázal režisér z docela zajímavého námětu vytěžit a nakonec musím uznat, že zdejší známka je odpovídající mému pocitu z filmu. Chování postav mi přišlo občas nelogické, dialogy nepřirozené a hlavně nemám představu, co tím vším chtěl autor říct. Ale nemůžu říct, že bych se nudil, protože občas vtipný byl a ani zpracování nebylo špatné. Nevím komu bych tento lehce nezávislý film doporučil. Sice gay linka asi potěší určitou část publika, ale to nestačí, takže si časem na něj nikdo nevzpomene a zapadne do propadliště dějin. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Nehrabat se v minulosti a ve všelijakých coby kdyby - taková je rada, kterou každý zná, každý ji rád dává, ale málokdo se jí řídí. Podobné vrtání mívá totiž za následky nejrůznější trápení či alespoň nepříjemná překvapení. Autor má ve vztazích slušně odžito a očividně i odbrečeno, takže nikdo ze zúčastněných není čistě kladným hrdinou, ale i přes chyby na všech (čtyřech) stranách ani hlupákem či nesympaťákem. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kdo ve vztahu něco podobného nezažil nebo to neviděl aspoň u sousedů, ať hodí cokoli kam chce, tohle je ale život. Lidi, zvlášť ti spokojení a usazení, to začnou škrábat, protože klid a pohoda hrozně svědí, a dělají to tak dlouho, dokud všechno není nadranc. Ačkoli se předem vykolíkuje prostor a stanoví jízdní řád, utrženej vagón si pak jede, jak chce. Fajn herci a fajn druhá - homosexuální - dvojka a jejich dospělejší dilema, fajn film. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Typický produkt dnešnej zvrhlej doby. Dvaja hnusní buzeranti, sami už poriadne syfilisovaní, poradia páru, ktorý síce nie je sympatický, ale predsa tí dvaja majú len sami seba, aby najprv skúsili promiskuitu, a tým vraj otestovali svoj vzťah. Dnes sa režiséri už aj do pseudo-romantického filmu snažia umelo pchať všetko nemorálne a podvratné a vystavovať to za správne. Hodnota filmu pre tých, čo dávajú aspoň trochu prednosť citom pred pudmi, musí byť nulová. Tých je ale dnes už málo. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama