Reklama

Reklama

Hollow in the Land

  • USA Hollow in the Land
Trailer

Recenze (11)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"A CHILD SHOULD NEVER PAY FOR THE SINS OF THE PARENT, BUT THEY MOST CERTAINLY WILL." ----------------- Keď som včera dopozeral Mafiánovcov, bol som celkom dosť hotový z toho, ako úžasne tam vyzerala Dianna Agron. A keďže som ju mal zafixovanú len a výhradne z Glee, rozhodol som sa prekutrať jej filmografiu s cieľom nájsť nejaké ďalšie vizuálne klenoty. Hľadám, hľadám, pozerám, pozerám a medzi všetkým krátkometrážnym balastom, filmami, kde hrá pár krátkych scén, alebo proste len brakmi, vedel som, že sa predsa musí nájsť aspoň jeden diamant, no a práve ten som si našiel. Tradičný, klasický nezávislý film, o akých tu básnim už roky. Prakticky žiadne veľké obsadenie, solídna kamera, tmavý filter, minimalistická hudba, jedno malé zapadnuté mesto ako fungujúci exteriér a príbeh (zvyčajne, tu nie) blízky bežnému životu... Ale aj tak je to všetko o tom pocite... Ako jeden istý chlapík zvykne hovorievať, že sú autá, ktoré si kupuješ "len pre ten pocit," tak sú aj filmy, ktoré sleduješ "len pre ten pocit." A u mňa sú to práve tieto maličké indie drámy. Tri hviezdy za ten pocit. A pre ten pocit uvažujem aj o štvrtej. ------- "Piece of shit kid!" --- (x) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový dobře vyprávěný příběh se silným působením místa. Hlavní postava Alison Miller má otce ve vězení, matku viděla naposledy kdy byla malá. Na výročí uvěznění jeho otce je její rodina potrestána. Nejčastější hollywoodská věta "musíme odtud vypadnout" zazní až 12 minut před koncem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No mysteriózní to není ani co by se za nehet vešlo a na mě to působilo trochu moc televizně, ale koukat se na to dalo úplně v pohodě. Zápletka, byť trochu přitažená za vlasy, byla docela fajn, film měl tempo a bavili i neokoukaní herci, pokud nepočítám Ashmorea. Neokoukaná Dianna Agron hodně bavila, ačkoliv jsem nepochopil, proč byla její postava lesba. Pro děj to bylo absolutně nedůležité. Ale to nebylo nic rušivého. Takové příjemné nic proti ničemu. 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Docela zdařílý drama s krimi zápletkou,dobře obsazený.Film se postupně sune k finále,a hlavní hrdinka je víc a víc ve srajdách,a já mě pocit,že ta zápletka bude něco velkýho.Nakonec kvůli tomu hvězda dolů,protože nakonec docela otřepaný rozzuzlení.60%. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Film není mysteriózní, jak je omylem v popisku, ale překvapivě dobrý ano! Dusné, pochmurné kanadské drama o holce, snažící se očistit bratra od nařknutí z vraždy, přičemž sama při vlastním pátrání zabředává víc a víc do průseru. Nevyhledávám pochmurné filmy, ale Hollow... se povedlo. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Kupodivu i v Kanadském lese jsem na chvilku našel zalíbení.Z filmu se pomalu stává dramatická jednohubka,která měla všechny trumfy v rukávu.Jenomže od půlky se z toho stává jednoznačný thriller s vyšetřováním a to už jsem malinko ztrácel půdu pod nohama.Plno jmen toho či onoho se stává ruskou ruletou a já byl popravdě v mžiku mimo,tak se z čistokrevný kriminálky ze mě stala jen loutka,která dokoukala konec.Má to vcelku slušnou atmosféru,zajímavou Dianna Agron,která byla autentická a takový ten prdelákov,kde se člověk musí vypořádt s tím,že Váš táta někoho "zabil".Film hrozně mate a jak už zde je napsáno o mysteriózní věštecké koule vážně nezakopnete a na drama je tu vysloveně po půlce filmu zapomenuto než by jeden řekl švec.Komu chybí kriminální film,tak nebude vysloveně zklamán. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Solídne napätie, slušný spad. Príjemná hudba a pôsobivá kamera hlavne pri vstupoch do krásnej Kanadskej prírody. Príbeh naberal na napätí, až do konca. Zrejme z toho gradujúceho napätia začala mať réžia a dramaturgia dosť a ako sa to približovalo k záveru to strácalo reálnosť, až do samotného konca, kde záver už pripadal priam komicky. Sympatická nejak flegmaticky pôsobiaca Dianna Agron, pravá kočka najmenej so siedmimi životmi. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

I když se zdá, že to bude béčkový film, opak je pravdou. Je to postupně se rozvíjející drama, které končí napínavým rozuzlením. Dospělá sestra se stará o svého dospívajícího bratra, protože otec je na 15 let ve vězení. Bratr je problémový a zadělá si na průšvih, ze kterého ho vytáhne sestra. Ale než film skončí, tak se nudit nebudete, protože se situace každou chvíli mění.To je opravdu velmi stručný děj. ()

Reklama

Reklama